Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#138775) TFerenc07


TFerenc07
tag

Sziasztok fórumtársak!

Szeretném a véleményeteket és a tudásotokat kikérni. Számítógépet raknék össze de nem tudom hogy milyen házat és kompakt vízhűtést válasszak. A fő probléma hogy a radiátort hol helyezem el (COOLER MASTER MasterLiquid ML240L RGB ), elől vagy hátul talán felül? Az a ház ami a legjobban tetszik (NZXT Source 340 Elite) annál előre tudom tenni a radiátort és elé a ventiket, hogy kintről beszívott friss levegőt fúja a radiátorra. Ez jónak is tűnik de sajnos a házba meg már a radiátor meleg levegőjét fúja, ezért jobb lenne olyan ház aminél felűre tudom tenni a kétventilátoros radiátort.
Ezért két lehetőségem maradt. Az egyik hogy a két ventilátoros radiátort (COOLER MASTER MasterLiquid ML240L RGB) lecserélem egy egy radiátorosra (COOLER MASTER MasterLiquid ML120L RGB)-re, és ezt feltudom tenni felűre az NZXT házban vagy akár hátra is. Nekem valamiért a kétventis nagyobb radiátoros hűtök jobban bejönnek. A másik hogy az NZXT ház helyett veszek olyat ahova felűre feltudom tenni a Cooler master ML240-es hűtőt. Így jött szóba az alábbi házak:

COOLER MASTER Masterbox MB520
COOLERMASTER MasterBox MB500
PHANTEKS Eclipse P400S
CORSAIR Carbide Series Clear 400c

Melyik lenne jobb megoldás?
Illetve ezeknek a kompakt vízhűtéseknek milyen hosszú a csöveik, mert a másik aggodalom, hogy ha előre raknám a két ventis nagy radiátorost akkor a cső nem érne el a prociig így nem tudnám rátenni a hűtést a cpura.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.