Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48201) Beni97 válasza Imilenni (#48192) üzenetére


Beni97
őstag

Tessék. Itt kivan írva mikor kezdődik az új szezon és még mennyi van hátra a mostaniból.

(#48202) Enigma1945


Enigma1945
őstag

én azt bírom a legjobban, hogy ha megölsz valakit akkor rögtön írja: OMG LUCKER stb..
Sírós kisbabák..

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#48203) Beni97 válasza Enigma1945 (#48202) üzenetére


Beni97
őstag

Erről a "luck"-ről eszembe jutott egy nagyon jó videó.1:27-nél.

Amúgy én nem igen hiszek ebbe a luckba. Talán mikor meghal egy minion mellettem és pont szintet lépek aminek köszönhetően túlélek egy ignite-ot az azért mondható lucknak. De akkor mikor igazából csak azért mert unskilled az illető és vagy nincs elég tárgya hogy kiosszon annyi sebzést, hogy a maradék 1 hp is eltünik na az már nem luck szerintem. Főleg ha még shieldel is valaki vagy éppen nyomja ezerrel a potit.

(#48204) Plata válasza Evil Snowman (#48200) üzenetére


Plata
félisten

Nekem Zyra megvan mióta kijött,játszom is vele időnként,de most nem éri meg elővenni,kapásbóól le nooboznak ha pickelem. :F

[ Szerkesztve ]

(#48205) kenwood válasza Evil Snowman (#48200) üzenetére


kenwood
veterán

Tele van disable kepesegekkel es tankos. baromi jo,csak nem szabad low range adc melle vinni,ha rlcaster a masik supp,vagy utanad pickel. Damage nincs,ezert nagyon tankos csapatba se jo.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#48206) Enigma1945 válasza Beni97 (#48203) üzenetére


Enigma1945
őstag

Hallod, ez mekkora már, jézusom, kapásból 3x néztem meg! Köszi

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#48207) FoLey-v


FoLey-v
addikt

Most rankeden totálisan kiégtem lux top,bár kellett volna lelépnem,de mindegy ahogy hozzuk. Elején simán ment,de közepétől megfordult a kocka lux már unta az egészet és mint a hülyegyerekek ha alázták is volna örült neki,szerintem szándékosan segítette az ellenségnek. Malza és lux flamelték egymást. Lose lett a vége,sebaj folytatom tovább hátha kövinél már normálisabbakat kapok. :))

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#48208) Plata


Plata
félisten

Játszani akartam egyet Ivern-el,csak jungeles buildom van hozzá.
De miután pickeltem Ivern-t a másik srác kérte még is hagy menjen ő jungelbe,hát bele egyeztem,mondták menjek supportra mert arra is jó Ivern,na gondótam ez cumi.Nem is tudom mi a rosseb kell Ivern-nek supportként.Így aztán vettem neki mindenféle cd csökkentős ap-s cuccot,de egész jó meccs lett.

(#48209) Imilenni válasza Plata (#48208) üzenetére


Imilenni
addikt

Hát eddig tartott a GOLD 5 promó :D
Tapasztalatok: Hiába vagytok jók boton, ha az enemy tudja ezt és szét gankel titeket.
Hiába reménykedsz hogy nyerni fogsz, az utóbbi napokban 2 game-et vesztettem amikor DuoQ-ban játszottam.
Most csak a promóban 3 lose.
Volt itt minden.
AP Nasus top. Az emberek vayne ellen HP-t építenek mert nem tudják mit kell. Ekko, a midesünk egyedül volt lengyel a csapatunkban. Őt nem érdekelvén végig lengyelül beszélt, minden halála után "xD"-zett.
Az enemy pedig írogatta neki hogy honor for feed.
Ezeknek köszönhetően nem sikerült a promó. De remélhetőleg most majd megkapom azt az 1 free winemet, amit a Riot szépen elfelejtett nemrég.

Press "F" to pay respects.

(#48210) Evil Snowman válasza kenwood (#48205) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

Megmondom őszintén én annyira nem tartom erős supportnak, pedig van vele is jó pár órám. A problémáim a következők vele:

- passzív: szerintem nem sokat ér, egy Braum passzívhoz képest
- Q: a stun addig jó, amíg az enemy-ben nincs egy Lee, Kha, LB, Rengar vagy egyéb ugrálós karakter, mert akkor az előbb ugrik rá az ADC-dre, minthogy Q+AA le tudnád stunnolni
- W: ezzel nincs bajom
- E: szerintem nem túl erős gap close és csak offensive. Ha misseled, akkornem boztos, hogy menteni tudod az ADC-t. Ezzel szemben egy Braum W mind defensive, mind offensive szempontból hasznosabb gap close szerintem.
- R: crowd controlra jó lenne, ha low elo-n nem azzal kéne megmenteni a fogalmatlan ADC-met.

Nem mondom, hogy rossz supp, csak számomra kevésbe hasznos mint egy Braum, vagy Thresh. Természetesen pro Leona supportoktól efogadok tanácsokat. :R

Jut eszembe ez az ember hova tűnt? Miatta kezdtem el Threshezni anno. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48211) Dolby válasza SkiDev (#48194) üzenetére


Dolby
senior tag

Egy dolgot magyarázz meg. Ha kipróbálni akarod a hőst, miért érdekel, hogy mit csinál bot, vagy hogy nyertek-e? Egy hős kipróbálásánál szerintem még jó is ha nem vagy elfeedelve vagy éppen hátrányból játszol, mert előnyből bármilyen hőssel lehet alkotni. Pláne annyira felhúzni magadat rajta, hogy afk-ba küldöd (majd panaszkodsz hogy mennyi afk van...). De megint csak azt tudom mondani, a te dolgod mit hozol ki másokból, te szívsz miatta leginkább, nem mi.

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#48212) Enigma1945 válasza Imilenni (#48209) üzenetére


Enigma1945
őstag

igen-igen, nekem is ismerős egy-két dolog. talán építhetnénk néha jó kis csapatot. ilyen ph-s féle csapatot

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#48213) csoki46


csoki46
aktív tag

Silver5 ranked Jinx mellett elvitték a supportot first killnek, annyira rosszul esett neki, hogy rögtön ragequit-elt :D 4v5-be partyba voltunk de a túlerő győzött.

(#48214) Beni97


Beni97
őstag

Na másodjára is sikerült alkotni az mf suppal. Szerencsére nem volt miatta sírás csak csodálkozás, hogy miért jó ez. Az egész enemy szét lett rektelve de ami boton volt az nagyon nevetséges volt. :D
És hiába feedelt mint az állat az enemy én akkor is örülök, hogy még így is sikerült több dmg-et tolnom ki. És már invelni akart a corki még egy ilyen bot lane-re.

[link]

[link]

[ Szerkesztve ]

(#48215) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Utóbbi három meccsemen, ahol volt Darius, mindegyiken nagyot alkotott. Felkerült a listámra, mint megvételre váró hős. :)
Ez pedig számomra a hónap meccse volt:

Kezdődött azzal, hogy beírtam Unranked Vak PvP-n a chatbe, hogy BOT: APC. Egyből jöttek a kérdések, hogy mi az és mit akarok ott lent. Rátettem egy lapáttal, és írtam, hogy ne haragudjanak, ha béna leszek, ez az első meccsem Vel'Kozzal. Jöttek is a tanácsok, hogy inkább menjek botmeccsre gyakorolni. :D Aztán megnyugodtak mikor látták, hogy lvl 6 mastery-m van vele. Jött a következő: Darius 15 perc alatt 14/1-ben volt! Mondtam magamban, oda megyek rendet rakni. RÉG NEM TÉVEDTEM AKKORÁT. :D Mind a négyünket legyilkolta úgy, hogy full HP-val mentünk elébe. 20:05-kor jött az első ötlet, hogy adjuk fel. Én nem szeretem feladni, szóval egy másik és az én nem-em mellett folytatódott a meccs. Mindaddig, míg számtalan sakk-matt helyzet után (legalább 4x voltak bent a bázison...) nyertük az utolsó csapatharcot és 30 másodperc alatt levertük a három mides (olyan szarul álltunk!), két belső tornyukat és a Nexust. Hihetetlen izgalmas volt a meccs. Nem volt flame, nem volt felvágás, meglepőn kulturáltan sikeredett. Szerintem a csimotákat már lefektették a szüleik.

Mint látjátok, elég változók lettek a statok és arra gyanakszom - ebben majd megerősítetek -, hogy Darius annyira elfeedelődött, hogy elvette a többiektől a fejlődés lehetőségét és egyszerűen nála összpontosult az aranyak többsége, de egy full buildes player ugye kevés a meccshez. Szerintem ez volt az első olyan meccsem, ahol ez a szisztéma felléphetett (már ha a teóriám helyes).

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#48216) Beni97 válasza Darko_addict (#48215) üzenetére


Beni97
őstag

Na hát ennyi gratulálok. Kit érdekel ki mikor van milyen statba vagy hogy mennyire van elfeedelődve. Az idő mindent megold és vissza lehet hozni lemaradást.(bár azért nem minden meccsen, de maradjunk pozitívak)

Én akkor tanultam meg, hogy come back is real mikor megláttam ezt a vidót.

(#48217) Beni97 válasza Beni97 (#48216) üzenetére


Beni97
őstag

(#48218) Kanczy válasza Darko_addict (#48215) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Ha jól is mennek a bot apc gamek, azért csak tanuld meg az adc-t is valamennyire. Normális meccseken tornyot szedni csak azokkal lehet rendesen :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#48219) Plata válasza Kanczy (#48218) üzenetére


Plata
félisten

Ebben nem értek teljesen egyet,Ziggs-el nagyon jól lehet tornyot szedni. :DDD

(#48220) kenwood válasza Kanczy (#48218) üzenetére


kenwood
veterán

Velem gyakran elofordul, hogy dominalok a lanenen,hazamegyek vasarolni,es egy tankos/ap karakter egyedul leveri 30-40% hpjat a toronynak,mire kierek.

Nyilvan probalom ugy idoziteni a hazamentelt,hogy minel kevesebb CS-t bukjak,de ez nem mindig kivitelezheto.

Persze ez forditva is igaz.
Ha az ellenfel eltpzik,hgazamegy,megoltetek,egy alacsony fizikai sebzesu karakter is olvasztja a tornyokat.
Direkt gyengitettek, mert gyorsitja a jatekot.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#48221) Yodamest


Yodamest
addikt

Tank Ekkonak a Trinity-IBG buildeken kívül van valami más verziója? Én most egy olyat találtam, hogy:
tabi-phantom dancer-SV-titánhidra-essence reaver-frozen mallet. így lesz 50% crit, brutál dmg akár területre is + tankosság. Erről vélemény? Elméletben jól hangzik.

(#48222) Kanczy válasza kenwood (#48220) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Nem ezekről beszélek, hanem a siege-ről. Ha nincs a csapatban ranged physical carry, rohadt nehéz lesz tornyot szedni több ember ellen :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#48223) micafighter válasza Kanczy (#48199) üzenetére


micafighter
nagyúr

Én manapság ugy szoktam menni általában minden roleban hogy lent egy pink és ott a hősömnél a következő, ahogy kiütik teszem le új helyre, vagy ha nagyon kell valahova vision átrakom :DDD

(#48224) Beni97 válasza micafighter (#48223) üzenetére


Beni97
őstag

Nálam ugyan ez, ha még marad pénzem és hely akkor veszek egy pinket hiába van már egy lent. Van hogy van lent és nálam 2 mert van, hogy reflexből veszek még egyet.

(#48225) Sordoran


Sordoran
addikt

Megfogadtam tanácsotokat, és maradtam jungelnél adc helyett második role-nak. Végül Olaf-ot vettem meg, Kha'zix most fog kapni reworkot (még ha nem is nagyot) és látatlanba nem akarok annyi IP-t áldozni most rá. Kicsit vegyes eredményeim voltak vele, még mindig nem éreztem úgy, hogy (elég) hasznos vagyok a teamnek, ez is a befut és tankol meg csap, de legalább nem tudnak cc-zni ulti alatt. Viszont mint egy jel, ma aram-ra bedobott Diana-val, és egész élveztem, így adtam neki egy esélyt élesbe jungelesként is, és szerintem egész jól ment. Kicsit többet haltam a kelleténél, de első meccsen azért elnézem magamnak. :U

Az adc-nk az elég useless volt (hős dmg 13k, nekem 36k, enemy adc 45k), de legalább premade a supporttal, viszont így izgibb is volt. Végén 2 bevert saját inhibbel, egy teamfightot nyertünk, ahol toltam egy hármasgyilkosságot, és respawn time alatt bevertük nexust is (míg botos páros inkább ősi sárkányt ölt). Azt hiszem kiemeltebben fogom kezelni a Diana jg-t, de persze ha sok a cc, és vagy tankosabb enemy, akkor maradok Olaf-nál.

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#48226) Beni97 válasza Sordoran (#48225) üzenetére


Beni97
őstag

Szánalmas az a pantheon. Remélem reportoltad.

[ Szerkesztve ]

(#48227) Sordoran válasza Beni97 (#48226) üzenetére


Sordoran
addikt

Nem, bár tény, hogy kellett volna, csak jobban lefoglalt az utólagos "elemzése" a meccsnek :B . Én "megúsztam" azzal, hogy az egyik flashemet (ami tényleg félig fail volt, de azért nem teljesen) megszólta, de egy mosolygó fejjel elintéztem, nem húz fel az ilyen. Láttam én, hogy végig veszekszik az enemy MF-el, beszólogat neki, de nem volt nekem időm leállni olvasgatni mit beszélnek. (ők meg ráértek írogatni is...) És mivel durva sértés, gyűlöletbeszéd, vagy hasonló nem volt, így fel se veszem az ilyeneket.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#48228) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

Amennyire nem tetszett az eredeti, annyira tetszik az Ignite VB verziója :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#48229) Enigma1945 válasza Sordoran (#48225) üzenetére


Enigma1945
őstag

ez ezzz report - nem mondok erre semmit ! :D

ki írja hogy iz? akinek semmitmondó statja lett :D
ilyen ez

szerk: most kezdtem el nézni ezt a gosu gyereket.. ismerős volt a neve,mert sok embernek benne volt a "gosu" a nevében...nem semmi, full pro a srác

[ Szerkesztve ]

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#48230) Plata


Plata
félisten

Ma megint ahogy felmentem teszt klienssel a játékba kiírta hogy kaptam 1 kulcstöredéket,megnéztem és tényleg.de miért adja vagy mire fel?

(#48231) FoLey-v


FoLey-v
addikt

Még nem késő,hogy Goldba jussak most jelenleg 73lp-n vagyok,ha megnyerem a promot akkor S3 helyett S2-be dob,tudom,hogy késő már,de azért megpróbálhatom. :C

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#48232) kentucky válasza Plata (#48230) üzenetére


kentucky
őstag

lootold amíg tudod :D

[ Szerkesztve ]

(#48233) Plata válasza kentucky (#48232) üzenetére


Plata
félisten

Azt csinálom,tegnap is kaptam és csináltam belőle kulcsot.
De hogy mire fel adja tökre nem tudom.

(#48234) kentucky válasza Plata (#48233) üzenetére


kentucky
őstag

Riot kedvence :D

(#48235) Beni97 válasza Plata (#48233) üzenetére


Beni97
őstag

Nekem 2 kulcstöredékem van már egy ideje. Ma és tegnap mikor beléptem kiírta az alfa kliens hogy kaptam 1 kulcstöredéket de amúgy semmit nem kaptam.

(#48236) kiki89 válasza Sordoran (#48225) üzenetére


kiki89
aktív tag

Sztem kha'zix erősebb. És az nem kis rework lesz neki, amit fog kapni.
Sikerült már összemákolnom vele pár wint.

Ez lennék én (P3)

[ Szerkesztve ]

"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"

(#48237) Beni97 válasza kiki89 (#48236) üzenetére


Beni97
őstag

Most a reworkok során az összes hős nagyon erős lesz szerintem. Az új lb-vel remélem sikerül majd ha nem jobban akkor ugyan olyan teljesítménnyel játszanom mint idén.
[link]
A farmom meg a win rate az nem a legjobb, de én örülök annak, hogy ennyi meccs alatt ilyen kda-val sikerült teljesítenem.

[ Szerkesztve ]

(#48238) kiki89 válasza Beni97 (#48237) üzenetére


kiki89
aktív tag

Igen, erős lesz. Lb-vel amúgy nehéz farmolni. Bár én inkább jungler vagyok. Ahogy olvasom többen vagytok alacsonyabb elon, ha tudok segítek szívesen, de főleg jung témában vagyok otthon és esetleg topon.

"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"

(#48239) HoaryFox válasza Kanczy (#48228) üzenetére


HoaryFox
őstag

Húúúúú, na ez már méltó zene egy VB-hez :K

Jelenleg jobban élek, mint... 1 év múlva. // Eladó Warwick BC10 basszusgitár kombó -> https://hardverapro.hu/apro/warwick_bc_10_basszusgitar_kombo/friss.html

(#48240) Bowser válasza Sordoran (#48225) üzenetére


Bowser
aktív tag

Minél többet szenvedsz egy adott meccsen a győzelemért, szinte már majd meg szakadsz annál könnyebb lesz a következő. :)

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#48241) Yodamest


Yodamest
addikt

Na pálinkásat!

Mitől lett most Akali ennyire erős? Nem láttam hogy kapott volna bármiféle direkt buffot mostanság. Eddig nem is hozták csak tényleg nagyon ritkán, de az utóbbi 1 hónapban kb bann or pick lett belőle. Ezzel nem is lenne baj, viszont ha pickelik akkor óhatatlanul is valami 30-6-10 jellegű stat lesz a vége akár nálunk van akár az ellenfélnél....

Kis story:
Tegnap spec. az ellenfélnél volt és lvl 6-on 2 ütésből megölte a tank Ekkomat úgy hogy még ultiztam is közben. Utána meg beindult a hógolyó és már 1 sec volt neki bárki, én is sunfire + SV kombóval is úgy olvadtam el, hogy egy gombot nem volt időm lenyomni... ez mi ez a karakter??? pedig LB volt ellenem miden és már 3-0 ba vertem, így azt hittem easy meccs lesz, sajnos a master Yi jungle megint hozta szokásos formáját...

De most az aktuális feedtől függetlenül is az a baj, hogy én még NEM elfeedelt Akalit nem láttam. Redditen írták, hogy ez azért van, mert borzasztó egyszerű vele játszani és bárki csinál vele egy 5-6 killt lvl6- után így minden meccsen feedben lesz. Én nem tudom, mert kb 1 botmeccset toltam eddig vele, de valóban gyanús az, hogy pl. Yi-ből folyton belefutok ezekbe a 1-14 statos playerekbe, míg Akaliból én még olyat aki negatív mérleggel zárt volna soha nem láttam.

Ne vegyétek ragelésnek ezt, csak inkább érdeklődöm, hogy ti is találkoztok ilyen OP Akalikkal illetve miért ilyen erős? :U

(#48242) Plata válasza Yodamest (#48241) üzenetére


Plata
félisten

Én még nem játszottam Ekko-val így erről nincs tapasztalatom,de azt elmondom hogy Ziggs-el miden én elszoktam csúnyán verni Akalit.Sőt Ap MFel miden dettó.Kedvenc szopatásom hogy mikor láthatatlan onnan is kinyírom Ziggs-el,ha Morello és Liandry nálam van akkor már távolról halálba szekálom.Ha ügyesen dobod q-t akkor marha messzire elpattan és atom idegesítő lehet mikor 1-2 másodpercenként dobálom.Láthatatlanságból meg W-E kombóval kivágom.Vagy E-W mikor hogy van a cd.Az agresszív seggfejkedéshez nekem mindig első Athene grálja vagy mi a rosseb,utána Morello vagy Liandry,attól függ milyen az ellenfél.Athene és Morello mellett a q-nak szinte semmi cd-je.

(#48243) csoki46 válasza HoaryFox (#48239) üzenetére


csoki46
aktív tag

semmi, semmi :)

[ Szerkesztve ]

(#48244) kentucky válasza csoki46 (#48243) üzenetére


kentucky
őstag

Hát az idei harmatgyenge ehhez képest :U

(#48245) csoki46 válasza kentucky (#48244) üzenetére


csoki46
aktív tag

Elnéztem, hogy a kolléga elöttem mit írt, töröltem a linket erről a videoról[ /L] beszélünk

(#48246) kentucky válasza csoki46 (#48245) üzenetére


kentucky
őstag

Erre gondoltam név alapján

(#48247) FoLey-v


FoLey-v
addikt

Szomorú eset rankednél megkaptam egy full magyar teamet és így is álltak hozzá. Azt hiszem,hogy mára be is fejeztem a rankedozást,haza jöttek a kisgyerekek. :(
Amiért nem tetszett nekik,hogy hamar felakarták adni a meccset én F2-öt nyomtam,reportal fenyegettek. Jax mondja,hogy elúszott a meccs,szerintem 6-15-nél még nincs világvége. Gankje nulla volt,xint tényleg vernie kellett volna,de nem láttam volna tőle az E képességet használni.Toposunk Gnar kikapott rumble ellen. Brand kikapott lux ellen. Adc-m már szerintem leszarta ki is lépett,de vissza is jött elvolt farmolgatással. 85 lp-ről ugyan ott tartok mint tegnap 73 lp-n maradtam. Végén 4-1-re feladták én továbbra is F2-öt nyomtam,hittem a csodában,ha megerőltették volna magukat és vártak volna rám is,hogy AP-re gyúrjak,akkor másabb lett volna a helyzet,de ez mute sem segített volna a hozzáállásuk miatt. :(

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#48248) kiki89 válasza FoLey-v (#48247) üzenetére


kiki89
aktív tag

Még olvasni is rossz az ilyet, hát még ilyenekkel játszani... részvétem. Mikor bedobott season elején silver5-be, és nekiálltam rankedezni, hogy feljebb jussak, rengeteg ilyen élményem volt sajnos. Úgy kezdtem minden meccset, hogy instant mute-oltam mindenkit.

"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"

(#48249) kenwood


kenwood
veterán

[link]
Teamfight koreai modra :)
Jofele, de egy bronze teamfightot is ki lehet igy elemezni :)

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#48250) Beni97 válasza kiki89 (#48236) üzenetére


Beni97
őstag

Hát tényleg elég op lesz.
Szerintem jövőre elég sokat lesz a ban listámon.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.