Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47801) Bowser válasza kenwood (#47800) üzenetére


Bowser
aktív tag

Igen szinte látom magam előtt, ahogy megy náluk early game, meghal valaki a csapatában (nem tudja miért, nem tudja milyen körülmények között mivel botot figyeli) és már flamel is. Nyomatja ezerrel. Ha így folytatja nem lesz hosszabb meccse mint 25 perc. Dehát Silver 5 (ami nem gond) de meg kéne tanulni egy-két dolgot végre már :)

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#47802) kenwood válasza Bowser (#47801) üzenetére


kenwood
veterán

Ennek picit szofisztikaltabb valtozata,amikor van egy lane,amit a mi junglerunk babysittel,es feedeli oket,mig az en lanemet az enemy jungler babysitteli.
En 1-3-ban vagyok 20 perc utan,es nekiall flamelni a csapattars 6-4es stattal.
Nem tudja felfogni, hogy nekem sokkal jobban kellett a sajat statomhoz jatszani,mint neki.
O/ok tobb killt adtak 3v2ben, vagy 2v1-ben, mint en 1v2-ben.
Ergo ha jar valakinek kritika a csapatban,az pont a flamelo idiota lenne.

Egyebkent pont ezert nevetseges Jensen kijelentese, hogy Faker ellen kell bizonyitani.
Nem tudsz Faker ellen bizonyitani,max 1v1 custom gameben.

Nem mindegy,hogy naluk a jungler,vagy a topos a tank/carry.
Hova megy a jungle focus ?
Poke,pick, vagy inkabb teamfight comp van?
Milyen a jungler a laner parosa (synergy) ?
Ezer olyan tenyezoje van a jateknak,ami miatt az egyedi teljesitmeny nehezen merheto.

Az is csodas,amikor az enemy mides a huszadik percben a hatodik roamjanal tart,es a mi midesunk ugy flameli az egesz csapatot, hogy o egyszer sem mozdult el midrol,de farmhatranyban van,es a tornyuk is all.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#47803) Dolby válasza SkiDev (#47798) üzenetére


Dolby
senior tag

Érdekes, hogy azokat a meccseket ahol 4/16-ban vagy éppen 1/9-ben végeztél, vagy az ellenfélnél volt 2 afk nem nagyon hozod ide példának. Szerintem a szelektív memóriával van inkább gond, nem azzal hogy vonzod a noobokat/afk-kat. És előre tudom hogy mindről lesz magyarázatod :-) Annyiszor elhangzott és az egyik leghasznosabb tanács szerintem, hogy ne a játék végeredményére koncentrálj, hanem a saját teljesítményedre. Ha jól játszol de vesztetek, akkor azzal semmi gond nincs, senki sem fog emlékezni rá hogy a játékod végén vereség volt-e kiírva.

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#47804) Evil Snowman válasza kenwood (#47800) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

Valszeg nem tudják/akarják logolni a meccs utáni chat-et. Elhiszem ha valaki feszkó, de anyázni miért kell? Sosem fogom megérteni. :)

"Az is csodas,amikor az enemy mides a huszadik percben a hatodik roamjanal tart,es a mi midesunk ugy flameli az egesz csapatot, hogy o egyszer sem mozdult el midrol,de farmhatranyban van,es a tornyuk is all." Ú, ezt de szoktam szeretni. Ennél már csak az jobb, hogy enemy mid lejön hozzánk bot-ra esetleg még az enemy jungleres kiséretében 2v3 vagy 2v4-ben lemészárolnak, majd akkor indul le egyedül a mi midesünk, hogy akkor a low hp-s enemyket jól legyakja, erre meghal ő is. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#47805) -=Vacsek=-


-=Vacsek=-
senior tag

ezeket az ikonokat mikor adja a rito? hétfőn kértem a jinxemet de még nincs a kliensbe :(

(#47806) micafighter válasza -=Vacsek=- (#47805) üzenetére


micafighter
nagyúr

Én vasárnap kértem és tegnap kaptam.

(#47807) SkiDev


SkiDev
senior tag

Szinte már éreztem a hsz megírásakor, hogy senkit nem fog meghatni, hogy azért vesztettünk, mert az ashe kiafkolt, persze csodásan megoldva... Feladásnál már csak 4 ember dönthetett a meccs végéről, de a meccs utáni lobbyban, nem mutatja pirosnak.... Akkor biztos visszajött, csak úgy...
Igen, szedjük elő ezeket az átlagokat is.... Nyilván mindenkinek van szar meccse, mert jung nekem marhára nem akar menni, de kipróbáltam Olaffal.... Viszont, az, hogy mi 3/2 meccset ezért veszítünk el.... Vagy 3/3-ban mindig kapunk egy feedert vagy afk-t mégis le tudunk hozni 1-2-t az más....
Gondolom nektek egy totál természetes story, hogy keményen tolod, mindent megteszel, majd lelép az utolsó percben, se szó- se beszéd és el is vesztettétek...

Perma ban ezért... Nyilván, az afk-t meg ne is figyelje a rendszer.... Végülis 4 v 5-ben hagyni a csapatot sokkal megbocsáthatóbb bűn, minthogy beböfögök két-három ilyet idegből...
De nem hibáztatok érte senkit, az tudja úgyis csak értékelni, aki átéli ezt. Jönne velünk valaki 5 meccset, nem lenne itt sem senki okos... Biztos, hogy meggyűlölnétek az egész gamet úgy ahogy van.
"Pár hónapja nem volt rossz teamem"... Wow... nekem meg nap mint nap mindegy, hogy hova megyek, mit csinálok megkapom...
Amúgy meg a Janna nagyon f** support... Bár, aki néz LCS-t az láthatja is miért... KB, mint nálunk, beugrunk ő meg menekül maxosan, mert nem tud semmit csinálni... Utána lévő meccsen Zileannel többet healeltem, mint ő, meg úgy mindenki... Nagy support, elférnek boton egy Sivir párossal, negatív dmg, 0 help, only KS...
Ezért állok kb úgy hozzá, hogy mindegy, ha eltrollkodom, mert Jannaval nincs esély... Már bánom, hogy megvettem én is... 10 perc alatt dob boton egy 0/4-et :)

Mindegy, végeztem, nem írok ide többet, itt sem kapok értelmes választ soha... :)

[ Szerkesztve ]

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#47808) Plata válasza Evil Snowman (#47804) üzenetére


Plata
félisten

Ha csinálsz róla képet és reportban elküldöd ugyanúgy büntetik.
Legalább is nálam már írtak vissza emiatt.Nem azért mert én beszéltem csúnyán,hanem csata utáni csetet le kaptam elküldtem reportban.Én nem szoktam leállni veszekedni csapattal szinte soha,max trollkodok egy kicsit,de szidni nem szidom őket és azt is le szarom ha engem szidnak.

(#47809) Ryder1 válasza SkiDev (#47807) üzenetére


Ryder1
senior tag

Értelmes válaszokat kaptál, csak borzasztó rossz a hozzáállásod. Amíg ezt nem érted meg, addig nem is fogsz feljebb jutni. :)

(#47810) csoki46 válasza SkiDev (#47807) üzenetére


csoki46
senior tag

Ilyen csapattársakkal se könnyű mint te. Nem vagy véletlenül yasuo main? :DD Azok hiszik el, hogy legyőzhetetlenek és egyedül hozzák a meccset. NoOffense

(#47811) micafighter válasza Ryder1 (#47809) üzenetére


micafighter
nagyúr

Az a baj ezzel a hozzáállással hogy kb szelektív látással egyenlő, a saját hibáidra nem figyelsz és így nem is tudsz fejlődni.

(#47812) Bowser válasza SkiDev (#47807) üzenetére


Bowser
aktív tag

Legalább 20 accon kijöttem már Silverből-Goldba. Volt afk 5 meccsből átlagosan 1. /ami szerintem elég sok/ 5 afk meccsből nálam 1 Win. Sőt anno Plat 2 promóba 5 vs 3-ban nyertünk (Rumble,Riven,Zyra) egy nem is olyan rossz csapat ellen. Nem feltétlen kell sírni Afk-nál. Sokszor elbízza magát az enemy és azért vesztenek.
De mindegy is, ezzel csak azt akartam mondani, hogy aki jobb mint Silver az ki is fog jönni onnan. Kezdj el igazán erős SoloQ champekkel gyakorolni (mondjuk Syndra, Zac vagy Evelynn de van még pár).

Múltkor mentem veled egy normált és a DuO társaddal. A társad volt a Xin dzsungelbe. 0 kommunikáció, 0 ping, 0 gank, Teamfightban EGYSZER sem vett részt pedig szükség lett volna rá. Mindenki neki pingelt de semmi reakció. + mid és lategameben felesleges halál. Gyakorlatilag ha vele rankedoztál van egy rossz hírem. Ezt nevezik boostnak.

De amúgy milyen válaszokra számítasz tőlünk.. Ilyen meccsek mindenkinél vannak. Ugorjunk végre.

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#47813) Dolby válasza SkiDev (#47807) üzenetére


Dolby
senior tag

Tételezzük fel azt az egyébként valószínűtlen helyzetet, hogy neked tényleg valamiért több a meccseiden az AFK/noob. Mitől lehet?
A) Riot kinézett magának, és az accodon beállították a sz*póroller statust
B) Állati nagy peched van
C) Miattad viselkednek/játszanak rosszabbul az emberek

Megoldások:
A) kezdj új accot és reménykedj hogy ezt nem nézik ki maguknak
B) ne játsz
C) olvasd el még egyszer a neked szóló válaszokat. Ha fele olyan aktivitással írogatsz játékban is a rosszabbul teljesítő játékosoknak mint itt a fórumon, az is sok. Ezzel csak még inkább rontod a saját esélyeidet, remélem tudod.

Tégy amit akarsz, nekünk nem fáj akármilyen csapatot is kapsz.

[ Szerkesztve ]

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#47814) Sordoran válasza kentucky (#47794) üzenetére


Sordoran
addikt

Lehet az ilyen kata playerek miatt nem szeretik a Katarina-kat? Elmúlt 1 hétben 8x akartam Katarina-val menni, ebből 3x sikerült (2W1L), 1x kipickelte előlem ellenfél, 1x kibannolta előlem enemy team, és 3x saját csapattárs bannolta ki, pedig láthatta, hogy őt vinném (egyik alkalommal ráadásul enyém volt first pick). És mivel amúgy nem nagyon szoktam bannolva látni, így nem tudom nem úgy értelmezni, hogy nem akarja a csapat, hogy nálunk legyen egy Katarina. Persze ez kis minta, de érdekes, valahol pedig érthető, amikor nyertünk mind a kétszer feedelve voltam, mikor vesztettünk akkor meg sokat nem tudtam tenni (1/8/6 kda, "lissandra ellen").

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#47815) csipszikutya válasza Sordoran (#47814) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Ezzel az a baj, hogy low elon ha meglátnak egy katát akkor azt banolni kell, igen akkor is ha TE pickeled (ne pickeld az elején).
Aztán az esetek 99%ban úgyis Te leszel a szar, mer' katát hoztál. Tök mind1 mit csinálsz, random kto polak emberek ugysem fogják felfogni...

(#47816) kenwood válasza Sordoran (#47814) üzenetére


kenwood
veterán

Katat azert nem szeretik,mert ha nem tudsz nagyon jol banni az E-vel (wardra ugralas es tarsai),illetve nem erzed a az ultit,akkor nagyon gyenge ellenfel kell,hogy ne legyen teljesen hasznalhatatlan.
Snowball karakter, ugyanoylan gyakori az 1-8 stat vele,mint a 20-2.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#47817) Zolly444


Zolly444
aktív tag

Csak szerintem off topicba való az, hogy ez a kata már megint feedel, sz@r volt a trynda, noob a csapatom stb.? Sokat olvasgatok(tam) itt, de már csak a fenti megy, emiatt semmi érdekes nincs a topicban.(nyilván van kivétel :U )
Vagy csak nekem unalmas már?

[ Szerkesztve ]

(#47818) Bowser


Bowser
aktív tag

Még egy uccsó szösszenet a leírtakkal kapcsolatban... Ezt a meccset 5 perce mentem(nevek kitakarva mert nem az én accom):

Sebzés:

Carryzett a Twitch igen. És miért? Mert a szájába lettek rakva killek earlyben. Senki egy rohadt betűt nem írt amikor az annie DC-zett 16 percet (számoltam) a 27 perces meccsből, több részletre osztva. Level 9 után vissza se jött. Ha meg már az elején be se lép akkor ott a remake.

Ez lenne Silver 2 SoloQ . Kb 2-3 nap és Gold 5.

[ Szerkesztve ]

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#47819) Sordoran válasza kenwood (#47816) üzenetére


Sordoran
addikt

Igen, akkor jól érzem/sejtem ezt. High risk, high reward karakter. 10/1/2 és 18/7/13 a két győzelmemen a kda-m, míg 1/8/6 a vesztesen. Ha bejön a snowball effektus, akkor carry-zek, de ha nem, akkor nem érek sokat. Lux és Ahri még mellette a két fő midesem, és náluk bár kiugróan jó kda-m nincs, de ha rossz a meccs, akkor is többet tudok tenni, tehát valamivel stabilabbak. De azért normalon lehetnének kicsit rugalmasabbak, azért ott gyakorlok Katarina-val, hogy felmérjem, mennyire tudok ügyesen játszani vele. :U Bár megértem azt is, aki ezt se akarja, én is győzni akarok, de azért valahol csak ki kell próbálni magam.

Egyébként ha Katarina-t kiveszem, Lux és Ahri mellé kit lenne érdemes beszereznem, és betanulnom? Vagy ezzel a kettővel, sok gyakorlással érdemes nekifutni a 10 besorolónak majd? Vel'koz még aki tetszik, de ő is immobilis, az meg már ott van Lux.

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#47820) FoLey-v válasza Bowser (#47818) üzenetére


FoLey-v
addikt

Tudod mit? Meggyőztél ezzel a Zyra Carry-vel csak is megfogom venni. ;]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#47821) Bowser válasza FoLey-v (#47820) üzenetére


Bowser
aktív tag

köszi. nekem is ajánlották. :)

1 millió pontom van vele összesen. Persze más suppal is simán megy de én őt "érzem "

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#47822) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Garennel szokott valaki játszani? Eléggé jó tankos, általában én vezetem a kill arányt a csapatban vele :D

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#47823) Evil Snowman válasza SkiDev (#47807) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

"De nem hibáztatok érte senkit, az tudja úgyis csak értékelni, aki átéli ezt. Jönne velünk valaki 5 meccset, nem lenne itt sem senki okos..." -> immáron a második season-ben szopok Bronzban.

Miért? Mert rosszak csapattársaim... -> NOPE. Az első season-ben csak tank supportokkal toltam, amivel szükség esetén nem lehetett carryzni. Idén átszoktam olyan supportokra, akikel szükség esetén lehet carryzni vagy carry státusz közelébe kerülni. Brand, Nami ez a kettő fő AP champ-em, ebből is inkább Brand-et erőltetem.

Első season-ben ha meghalt a cstársam, rögtön flameltem mint a szar. Ebben a season-ben nem flamelek már annyit (hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fordul elő).

Mi a baj a flame-el? Meghal a csapattársad, akiről tételezzük fel konstatálja, hogy tényleg elb@szta és emiatt tudja, hogy rövidtávon lane-n, hosszabb távon team szinten kerülhet/kerülhetnek hátrányba. Emiatt egyrészt szarul érzi magát, másrészt feszültebb lesz és figyelmetlenebb lesz. Nos ha ilyenkor még grátiszként elkezded flamelni csak azt éred el, hogy még jobban felqrod az agyát, ami miatt szinte 100%, hogy újra elb@ssza.

Sokkal többet segítesz, ha beírod neki, hogy "np, play a bit safer under your turret, and come back in farm. " vagy bármi más pozitívat.

Gondolj bele, gyerekként vagy a munkahelyeden akaratlanul elrontanál valamit és nem azt mondanák neked, hogy "semmi gond, legközelebb jobban figyelj" vagy "így és így ki tudod javítani", hanem elküldenének a halál f@szára.

[ Szerkesztve ]

(#47824) Sordoran


Sordoran
addikt

Most lehet én is szemét voltam. Behívott mid-re, és Lux-ot akartam vinni. A toposunk megkérdezte, hogy jöhet-e mid-re, írtam hogy nem tudok top-ozni, sose próbáltam (ez így igaz, pvp-ben ez az egy role ami még sose volt a kezemben). Bár amúgy lehet benne lettem volna, sima normál, legalább kipróbálom, de mire megírtam fentieket, már kibannolta a Lux-om. Első pick enyém volt, és belátom nem volt bölcs, de elhoztam Katarina-t úgy, hogy az enemy ennek tudatában hoz amit akar. Nem értem, miért kell ilyen gyerekesen ha nekem nem jó, másnak se legyen az mentalitást gyakorolni (bár én is lenyugodhattam volna, és hozok Ahri-t pl.). Amúgy szívesen katáztam volna amúgy is, de mivel enyém volt first pick, nem akartam úgy elhozni, hogy nem tudom ki van ellenem. De így alakult, bár még így is én voltam (lehettem volna, ha nem adjuk fel jogosan) a fő carry csapatunkban. Ha így nézzük, Lux-al is bukta lett volna a meccs.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#47825) FoLey-v válasza Sordoran (#47824) üzenetére


FoLey-v
addikt

Ezt egyszer velem is megcsinálta,de láttam olyat,hogy valakivel is megtette az illető. Csak az a baj,hogy ezzel a gyerekes módszerrel saját magával is kibaszott.

Az én történetem: Tegnap mentünk normal meccsre pont egy magyar topos volt. SS-ről eltünt a swain ezt a haverom jelezte is ping-el. Felment Topra Swain és a toposunk siránkozott,hogy miért nem volt pingelés,ekkor írta a haverom,hogy ő pingelt erre rávágta,hogy későn pingelt és ez nem volt igaz,mert én is láttam minimapon,hogy időben pingelt ezt meg is írtam neki. Neki nem tetszett és jobban elkezdett flamelni,mondtam neki,hogy abbahagyhatnád a bronze síránkozást(sajnos ki kellett mondanom) utána sem hagyta abba ekkor muteltam is le a fenébe és folytattam a játékot. Állandóan help pingelt mint az eszeveszett őrült nem tudom,hogy miért csinálta. Másrészt észrevettem,hogy ha elakartam kapni,mivel Khazix jungleres voltam akkor fogta magát és nem volt hajlandó besegíteni. Nembaj folytattam tovább és nyertük,de mid és bot adc haveromnak köszönhetően ő meg csak ahogy tudott lopkodta a killeket. Az én statom meg siralmas volt be is vallom,de tettem a győzelemért akár csalinak is. :DDD

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#47826) Sordoran válasza FoLey-v (#47825) üzenetére


Sordoran
addikt

Még akár ugyanaz is lehetne akiről beszélünk, csak az enyém nem magyar volt. :DDD Ugyanígy eltűnt a mid-es enemy, pingelem, jungelesünk is pingeli, erre megjelenik fenn, és megöli a top-osunk. Rögtön írja, hogy hol maradt az ss? Nem írtam semmit, de a jungeles leírta, hogy volt ping (lengyelül írt, de a ping-et felismerem azért, lehet haverok voltak, google translate szerint top-os azt írta hősválasztásnál, hogy "lol, nem mid-et kaptam", mire a jungeles beírta, hogy "neki mindegy hova megy", vagy valami hasonló). Mindegy, tanultam ebből a meccsből is, mid-es Zed ellen nem bírtam, de ugyanúgy letudtam menni bot-ra 2 kill-ért. Sajna ez nem volt elég, 88 farmmal a 20. percben én vezettem nálunk, a mi adc-nknek fele alig volt

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#47827) kentucky


kentucky
őstag

Napi EUNE ranked :)

nem tudok mit mondani, tényleg, ez már vicc, egyszerűen unkranked karikkal nem játszanak ilyen szarul

erre a seasonre én leálltam, teljesen felesleges játszani az idióta 10 éves balti, szláv, és egyéb balkáni népekkel

[ Szerkesztve ]

(#47828) hugi0


hugi0
őstag

Jok voltak a mai kommentek. - reg tekertem ennyit.
Tudom, regen en is sirtam hasonlokert. ;)

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#47829) Kanczy válasza kentucky (#47827) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

És mit csináljunk vele? :F

Azért kicsit elképesztő, hogy a töméntelen mennyiségű tanács ellenére sem vagytok hajlandóak a saját játékotokra figyelni, és mindig megy a sírás a másik miatt :U

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#47830) Bowser válasza Kanczy (#47829) üzenetére


Bowser
aktív tag

Ajj Kanczy :(

Töméntelen tanács persze megy de hiába mert aki nem tud kijutni Silverből/Bronzból az pontosan ezt gondolja rólunk: "Mázlista Se**fejek vagyunk akik mindig jó csapattársakat kapnak, sosincs feeder a csapatunkban és hasonlók"

Pedig a nagy igazság az, hogy mindenki ugyanolyan esélyekkel indul. Van aki fejleszti magát, gyakorol, tesz érte, hogy jobb legyen.

De Suppként a világ legegyszerűbb dolga, hogy szidjuk mondjuk a topost.

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#47831) Beni97 válasza Kanczy (#47829) üzenetére


Beni97
őstag

És ez még csak nem is facebookos csoport ahol végtelen ember van kb és ahol rengeteg a poszt amit értek, hogy unnak olvasni. De itt nem jön annyi hsz, hogy nem lehetne visszaolvasni őket 10 perc alatt.

(#47832) kentucky válasza Bowser (#47830) üzenetére


kentucky
őstag

Én abszolút nem ezt gondolom, mert pl. amíg nem volt ekkora hajtás season vége előtt, addig játszottam jókat. Erre a Xin Zhiao-ra pedig nem tudom, hogyan lehetne visszavezetni, hogy én sírok. Supportoltam, közöm nem volt hozzá, játszottam a saját játékunkat, ADC sem volt rossz, de Xin felfeedelte a Yasuot az meg utána ráért szétcsapni a laneket :) 5 pillér közül egyik kiesik akkor nem lehet mit tenni.

[ Szerkesztve ]

(#47833) HoaryFox válasza Bowser (#47830) üzenetére


HoaryFox
őstag

"Töméntelen tanács persze megy de hiába mert aki nem tud kijutni Silverből/Bronzból..."

Én akkor meg sem szólalok a Gold 5-ömmel :DDD

"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari

(#47834) marked one94 válasza Bowser (#47830) üzenetére


marked one94
őstag

Én már gondoltam hogy csinálok videót is hogy segítsek másokon de felesleges. Rengeteg hasznos tanács van és aki feljebb akar jutni az nézzen utána a dolgoknak. 1000x le volt már írva mit kell csinálni hogy jobb legyél és 10 emberből talán 1 ha megfogadja. Én már azért se írok ide tanácsot.

You'll Never Walk Alone

(#47835) FoLey-v válasza Sordoran (#47826) üzenetére


FoLey-v
addikt

Én meg nemrég levő meccsemen totálisan kiégtem,de a haverom is. Bot elfeedelve mid legelején afk és pont 30 szintet sem érték el a mides volt S3-as és az is olyan botfafejű volt,hogy hihetetlen. Lucian azért benyögi,hogy ő Diamond 5-ös hát ez lehetetlen volt nyerni 2v5-ben lehozni. Full magyar team és full buták is sajnos 14 évnél több nem is voltak,tanultam az esetből és legközelebb ha ilyen nevet látok egyből kilépek hőskiválasztás során. :DDD

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#47836) #53932800


#53932800
törölt tag

Amúgy aki ilyen 0-40-es volt a csapattársam posztokat csinál az hozzon már képeket saját feedjéről és arról is sírjon ,hogy hogyan b@szta el a más játékát :R (mert igen mindenkivel megesik ,hogy feedel.)

[ Szerkesztve ]

(#47837) Bowser válasza #53932800 (#47836) üzenetére


Bowser
aktív tag

Én mostanában ha valaki sír a csapatomban vagy az enemynél, hogy sz*r a csapat én beírom ezt angolul:

"Én tudom, hogy te challanger vagy és challanger skillel rendelkezel csak mindig a csapat rossz :D"

[ Szerkesztve ]

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#47838) FoLey-v válasza #53932800 (#47836) üzenetére


FoLey-v
addikt

Megfelel? ;] Sajátom. :DDD
[link]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#47839) kenwood


kenwood
veterán

Kicsit szomoru vagyok, hogy a rox egy agra kerult az sktvel.
A masik ag sokkal gyengebb.Egy csapat mindenkepp erdemtelenul lesz dontos
H2k szimpatikus csapat,de nem kizart,hogy kikap a wildcardosoktol.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#47840) hugi0 válasza kenwood (#47839) üzenetére


hugi0
őstag

Erdemtelenul ?
- sokat kellet ! - es meg sokat kell tenni, hogy eljussanak a dontoig.

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#47841) FoLey-v válasza kenwood (#47839) üzenetére


FoLey-v
addikt

H2k aki Europát próbálja életben tartani,szorítok nekik. :))

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#47842) glacious


glacious
addikt

Ez a matchmaking kikészít, megpróbálom lejátszani a besorolókat, g4 voltam s5-ben és szinte csak diamond és plat ellenfeleket kapok, 0-11-ekkel végzek és megy fel az MMR-em, ez mi a fene?

(#47843) Beni97 válasza Bowser (#47837) üzenetére


Beni97
őstag

Én is néha azt szoktam írni. :D

És ha már szar meccseket is akartok látni amin az feedel aki írja a hsz-ttessék.. Lehet válogatni. :D

[ Szerkesztve ]

(#47844) kenwood válasza hugi0 (#47840) üzenetére


kenwood
veterán

Olyan szempontbol igen, a rox es az rng a masik agon igen nagy esellyel indulnanak a dontoert,mig itt legkesobb az elodontoben az skt-t kell verni.
Persze az is lehet,h a 3 csapat egyike sem jut az elodontobe,de az nem papirforma lenne.
Ihgaz,van mar nagy meglepi azzal, hogy Albus Nox is kishijjan europa legobb csapata lett :D

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#47845) Imilenni válasza SkiDev (#47807) üzenetére


Imilenni
addikt

Szia!
Látom elég fusztrált vagy már jó ideje a csapatársaid miatt.
Ne haragudj hogy ezt kell mondanom de mindenki átélte már ezt. (Én most is)
Hiába beszélsz folyton arról hogy így úgy szar a csapat..igen, tényleg szar. De ez csak 1 játék!!
Menj a szabadba, iszogass haverokkal ha van barátnőzz/feleségezz foglalkozz a gyermekeiddel..bármi!
Nem leszóllak vagy bármi, én már hetek óta nem rankedezek, csak elszórtan.. van amikor lehozzák nekem..van amikor én hozom le.
Van amikor afk-van az enemynél..van amikor nálam van afk.
Sajnos ez egy ilyen játék. Igen, igazuk van a többieknek hogy ha elég skilled van kitudsz jönni.
Tetszik, nem tetszik neked kell akkor a hátadon cipelned az egész csapatot a hegyre fel, hiába ütnek téged hogy menj vissza felé.. (lol elég rossz hasonlat de kb erről van szó soloq-ban)
Találkoztam már olyannal hogy feedeltem egész meccs alatt, mert nem éreztem a játékot és láss csodát, nyertünk!
Törődj bele hogy ott végzel ahol vagy.
Én ezt teszem..sajnos suli mellett már nincs időm úgy játszani hogy fejlődjek.
Egyszerűen normálozz csak, és ÉLVEZD a JÁTÉKOT!!

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#47846) Plata


Plata
félisten

Srácok ez az alfa teszt kliens tök klassz.Remélem nem sokára végleg ilyen lesz.

(#47847) HoaryFox


HoaryFox
őstag

Hohó, mit kaptam én cirka 1 év után :C

"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari

(#47848) winfos válasza HoaryFox (#47847) üzenetére


winfos
tag

Grat!

Én a PBE-re várok nagyon, Amerikai szerveren megadta de ott brutális a ping, használhatatlan :(

(#47849) Plata válasza winfos (#47848) üzenetére


Plata
félisten

Én is kaptam,de PBE-re még mindig nem kaptam,mondjuk nem is tudom hol kell jelentkezni.

(#47850) HoaryFox válasza winfos (#47848) üzenetére


HoaryFox
őstag

Jaaaaa, hogy nem ez a PBE-re való invitálás? :(

Pedig kezdtem örülni :(((

[ Szerkesztve ]

"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.