Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50001) kenwood válasza csipszikutya (#49998) üzenetére


kenwood
veterán

Az baj,hogy egy ilyen mobilis hoson, aki egy utesbol ketszer annyit sebez,mint az ignite,kb. minden summoner jobb.

A tp nem csak azert jo,mert topra,vagy botra be tudsz segiteni,hanem azert,mert rengeteg farmot lehet vele szerezni/menteni.
Turretedet is vedheted,es ami a legfontosabb :
Vezet az enemy 20 killel,tamadnak,ha elbukjak a pusht,akkor egy tpvel nexus turretig,vagy nexusig mesz.

Igniteot en mar senkinek nem viszek.
Ha nem tp,akkor exhaust ,vagy ghost.

Egyebkent a 3 defenziv item miatt tippeltem topra.

Nem vok nagy yasuo magus,de midre altalaban full dmget szoktak epiteni,max 1 defenziv itemmel.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#50005) Beni97 válasza CraBByzzz (#50004) üzenetére


Beni97
őstag

Ugyan itt használt Boots of Mobility eladó.

(#50006) -=Vacsek=-


-=Vacsek=-
senior tag

nyomja majd vki az lcs fantasy-t? engem most hívtak be először egy 6fős versenybe nem igazán érdekelt eddig ez a fantasy rész a meccseket nagyjából szoktam követni. jöhetnek majd tippek kiket draftoljak :D

(#50007) csipszikutya válasza kenwood (#50001) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Ebben teljesen egyetértek veled. De szvsz low elon az 10/8x jobban jöhetsz ki egy igniteval mint tp-vel.
Jó példa erre a mai esti rankedem. Fiddle top 0/3ból azzal fordított, hogy ignitet hozott Darius ellen, amivel én nem tudom hogyan, de sikerült megvernie, aztán megint és megint. A cs/xp bukásról itt nem beszélnék a maga a 20min/ (ha jól emlékszem) 73 cs-vel vagy akár a torony védés...
High elon igen, alap, de ők tudják mit csinálnak. Pont Csacsi mondta az utolsó streamjében.
De az, hogy mit tudott volna a mai Fiddlém tp-vel, nem tudom. Szerintem max még több killt a Dariusnak.

(#50008) Yodamest válasza csipszikutya (#50007) üzenetére


Yodamest
addikt

Ignite témához még egy tegnap esti tapasztalat:

Garennel jöttem, ellenem Goldos 1400 meccses Darius. Elég jól tolta így hagytam jönni én meg torony előtt farmolgattam, próbáltam ott ahol még nem lő a torony. Néha egy kis trade ment, az úgy egál volt, mivel én gyorsabban healelődök. Nade jön a lényeg! Mindig megvártam a megfelelő pillanatot, amikor neki egy picit kevesebb a hp-ja mint nekem + a minionjaim is úgy helyezkednek (vagy ő úgy helyezkedik) hogy beaggrózza őket. Akkor mentem rá full powerrel, sőt mivel közel voltunk a tornyomhoz, volt hogy greedy volt és még 1-2 torony lövést is bekapott a trade elején. És mivel nekem ignite volt neki meg tp így esélye nem volt megnyerni az all-int. Kb 5X öltem meg így a lanen, ő meg egyszer sem, volt hogy az ignite lesebezte és az ultim vitte el, de volt, hogy pont az a kis ignite sebzés kellett még neki, hogy menekülés közben meghaljon. Végül persze kikapunk, mert a többi lane mind bukó volt, sőt később Darius papa minden csapattársamat kettévágta, de hát ez van. A lényeg, hogy az ignite baromi jól működött szóval ezután is hozni fogom.

(#50009) Darko_addict válasza Yodamest (#50008) üzenetére


Darko_addict
őstag

Garen egy k0cs0g, fel kellene vinni az árát 4800-ra. :D
Hiában van nekem 40% HP-m, neki 5%, ultija pusztulat nagyot üt, és úgyis én halok meg. :B

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#50010) Imilenni válasza Yodamest (#50008) üzenetére


Imilenni
addikt

Felesleges az ignite szerintem is, oké hogy nyered a lanet, de a TP-vel akár meccseket nyerhetsz mint ahogy felettem is írták már.
Ha Garenozol nagyon sokszor pickelni fognak Dariust, mert hogy counter stb.. Épp ezért nagyon sokszor simán nyerheted toppot :D
Mert azt hiszik miután counter pickelnek elvernek.. sokszor úgy pickelnek countert hogy 1-2 meccset se játszottak az adott hőssel..

Press "F" to pay respects.

(#50011) Yodamest válasza Imilenni (#50010) üzenetére


Yodamest
addikt

Amúgy jah! Már megfigyeltem, hogy naggyon sokszor counterpickelnek. Eleinte még nem hittem, hogy direkt van, nem is gondoltam, hogy már silverben ilyen dolgokra figyelnek a játékosok, minthogy mi minek a countere... de figyelnek, néha úlságosan is ahogy írod :) Inkább választanak egy hőst amivel kevésbé jók, de counter minthogy mennének azzal amit elterveztek.

Pl. Amikor Fioráztam, minden egyes meccsemen Pantheont kaptam ellenfélnek. Úgy a 5-6. eset után már fura volt így megnéztem a champion.gg-n hogy mégis mik Fiora counterei. Hát 1. helyen mint legfőbb ellenlábas ott is volt a Pantheon... valahogy nem lepődtem meg. Szerintem sokan simán azt csinálják, hogy látnak egy picket, gyorsan felcsapják a champion.gg-t, megnézik mi a legdurvább counter rá és akár van vele játéktapasztalatuk akár nincs kiválasztják azt. No comment...

Darko_addict nemtudom megfigyelted-e, de a legerősebb hősök mind ezek a 450ip-sek. Akinek kevés a hőse simán ezeket megveszi és jobbat nem is fog találni csak max bonyolultabbat. Garen topra, Annie midre, jungleba egy Amumu, de ott van még Poppy, Chogath, Kyle, Yi, szerintem ezek mind olyanok, hogy a nehézségi szintjükhöz képest nagyon erősek. A drágábbak is ugyanezt tudják csak annyi, hogy hosszabb idő megtanulni velük ugyanolyan jól játszani.

[ Szerkesztve ]

(#50012) mark! válasza Yodamest (#50011) üzenetére


mark!
őstag

ez a baj. aki nem tud kijutni bronzból, akarva-akaratlanul is elkezd olvasgatni, a gyakori pickek ellen kit kell, aztán megtanulja.

>

(#50013) Beni97


Beni97
őstag

Másnak is nagyobb egy kicsit a pingje a játékban? Most mentem egy rankedet és a meccsen mindenkinek 150 körüli pingje volt. Szerencsére nem az egész meccsen, hanem csak az elején és a végén. Nagyon idegesítő látni, ahogy fél másodperccel később tudod meg hogy elvitted a miniont vagy misselted, meg ha bekapsz valami sebzést azt se egyből látni.

(#50014) grepa92 válasza Beni97 (#50013) üzenetére


grepa92
csendes tag

Mindenkinek volt ilyen problémája, azóta a Riot kivette a Rankedet. (Bár nekem most nem volt ilyen problémám, de tegnap délután nekem is konstans 100ms pingem volt minimum, szóval valószínűleg ez a probléma már tegnap is fennállhatott)

http://www.lolskill.net/summoner/EUNE/grepa007/summary

(#50015) kenwood


kenwood
veterán

Engem tegnap a loading screen utan kidobott asztalra,de ugy,hogy a kurzor lolos volt,amivel semmire nem lehetett kattintani,meg a feladatkezelore se.

Promo game volt,nagyon orultem.
Gep ujraindit,katt a lol ikonra,60-70 masodpercig semmi (pedig ssd van),.
Mar biztos voltam a remakeben,de valahogy megusztam.
Gyors tp,riven mar lvl 2 ,es a tornyomat uti.
Szerencsere Ekko ellen Rivennel max. smurfnek,vagy mainnek van eselye, es a tobbi lane sem veszitett,igy meglett :D

op.gg-re kikerult egy itembuild timeline is.
baromi hasznos ujitas

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#50016) csipszikutya válasza Yodamest (#50008) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Helyzet szituáció. Személy szerint nem sokat topozok már, pedig imádtam ott lenni. Majd ha vissza jön a tank meta akkor ismét, addig meg elszórakozok én sonával boton meg a jungleba.

kenwood: Ismert bug, addig alt+enter-ez amig jó nem lesz. Nálam meccsenként 2-3x van ilyen. Általában elsőre megoldódik.

(#50017) kenwood válasza csipszikutya (#50016) üzenetére


kenwood
veterán

Szerintem nem ugyanarrol beszelunk.
Feladatkezeloben azt irta,hogy nem valaszol a lol,es nem a lol halt meg,hanem az egesz windows.
Lolra nem tudtam alt-tabolni,a tobbi progira igen, de azok meg nem reagaltak a bal klikkre a lolos kurzor miatt.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#50018) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Jó kis meccs volt, szeretek Pantheonnal Jungler lenni, kár a társak nem adtak bele mindent.

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#50019) Imilenni válasza kenwood (#50017) üzenetére


Imilenni
addikt

Milyen rendszered van?

Press "F" to pay respects.

(#50020) CraBByzzz válasza csipszikutya (#50016) üzenetére


CraBByzzz
aktív tag

Poppy és maokai elég meta...

(#50021) Yodamest


Yodamest
addikt

Nekem meg persze hogy blitzet bannol a csapatom, hát miért is ne olyan op hős.... enemy persze hogy egyből elhozza yast, akimeg persze hogy atom lehozza a meccset amilyen broken... nem fogom fel mi a faxért kell blitzet meg sorakát meg ilyeneket bannolni amikor a játék legundorítóbb hősét meg eltudja hozni az enemy... nagyon kezdhetnének már vele valamit, mert nálam már ilyen instant alt+f4 az a champ, túl nagy base dmg már lvl1-től kezdve, túl erős shield, túl erős ulti folyamatosan, túl erős crit, nemtudom mi ez vagy ezt hogy gondolták. Létezik topra olyan hős akit nem szed szét 2 ütésből már lvl1-en? Most Poppy voltam, de azt a sebzést egyszerűen nem lehet sehogysem ignorálni. Vehetek 20 millió armort ezt semmi nem tartóztatja fel.

(#50022) Pahli


Pahli
tag

Eléggé hozzák malzát supportnak, nem csalódtam benne. Nem volt annyira outplay, mert az enemy malza nem tudta, hogy hogyan is kell játszani vele, ennyit arról, hogy "meta". Csak annyit jelent, hogy ezt érdemes hozni, mert a legtöbb helyzetben ez a jobb választás, persze azt mindig kifelejtik, hogy tudni is kell vele játszani. [link] ennél jól látszik, az ész és a rúna + mastery combó. Tudni kell mit mikor érdemes csinálni, 100%-ban biztos voltam ha dodgeolom a q-ját a végén akkor enyim a kill a minionwave miatt.Itt jól látszik, hogy gondolkodni kell nem csak ész nélkül csapkodni a billentyűzetet.
[link] Ez viszont undorító, hogy a "support" kevesebb itemmel, megver egy vayne-t, ha 3 healje van akkor is meghal, mert a voidlingek akkorát sebeznek hogy beszarsz. pl_ az enemy malza a végén megszakítja a channelinget, hogy spellezzen, öreg hiba, ha ész nélkül csapkodjuk a gombokat az könnyen végzetes lehet. Zyránál is ez a helyzet, nem lehet csak megnyomni 4-5 gombott, mert kasztolási sorrendet kell felállítani különben ha a kombóból kimarad valami, akkor már nem is burstöl akkorát.

[ Szerkesztve ]

(#50023) Bowser


Bowser
aktív tag

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#50024) mark! válasza Bowser (#50023) üzenetére


mark!
őstag

sajnos, de en bronz vagyok egy 5eves notival fix 25fps-el ;]

>

(#50025) csipszikutya


csipszikutya
senior tag

Tegnap esti ranked termése. 2 premade ADC és top. Mind a kettönek PL-el kezdődött és fejeződütt be a neve. A klán nevükben is büszkén viselték. Na én suppoltam. Topunk mikor 0-4be lett hirten azt mondta, kb 10 percnél all chatbe, hogy noob team és top has quit. Na hasonlóan gondolkodott az adc is, mert 0-7 után "fuck noob team report all" és adc has quit. 12 percnél.
Utána mentem még 1et és hát ott meg a midünk csak rohangált a fountainon... s2 50 lp--- s2 14 lp. köszi

(#50026) Enigma1945 válasza Bowser (#50023) üzenetére


Enigma1945
őstag

Ez tuti nem így van szerintem!
Bár ki tudja. Bármi megtörténhet a pók is foghat halat.

csipszikutya: Nem kell csodálkozni. :W

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#50027) #53932800 válasza Yodamest (#50021) üzenetére


#53932800
törölt tag

Yas ellen earlyben egy gank az kb egy free kill, mert mindig pushol. Annyit kell tenni csak, hogy campelni kell. 0-2 után kb semmit se tud tenni egy Poppy ellen.

(#50028) Yodamest válasza #53932800 (#50027) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát ez így jól hangzik, csak az a baj, hogy amíg állt a tornyom addig is hiába ő pusholt mint állat, még az ő junglerese jött gankelni minthogy az enyém. Ki is szedtek torony alól, aztán már Yas egyedül is kiszedett.... sajnos amikor egy ilyen broken taliga van az elenfélnél, tuti hogy minden játékosuk a junglerrel az élen, 10 karommal fogja őrizni és védelmezni, hogy szépen tudjon feedelődni...

+ ő tpikus az a hős, akivel lehetsz te 0-3-ban is az elején, megvan a 2 itemed onnantól kezdve ugyanolyan broken vagy és simán csinálsz a 0-3-ból egy 16-3-at is.

(#50029) csipszikutya válasza Yodamest (#50028) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Ez az esetek 90%ban így van. Earlyben le kell campelni és gg easy, persze ha tudod, ha gyökér a team, etc...
Ha duozok sose bannolom és ha hozzák mindig azzal szórakozunk haverral, hogy szétcampelem. Ezen az elon a yasuok ki fognak égni és throwolni fognak. Mindig ezt csináltuk, mindig így is volt. Mi röhögtünk és feedelödtünk ő pedig vagy throwolt vagy kiafkolt. Imádtuk :D

(#50030) Beni97 válasza Yodamest (#50028) üzenetére


Beni97
őstag

Nem láttál engem tavaly yasuo-zni. A tavalyi yasuo meccseimnek kb a 70%-a az ellentéte annak amit írtál.

(#50031) Yodamest válasza Beni97 (#50030) üzenetére


Yodamest
addikt

Áh én sokszor a 30. perc környékén tabolok csak azért hogy megnézzem ki a junglerünk, mert nem tudom fejből, hisz nem is látom. És ez nem egyszeri eset. Csak így gondolkodok, hogy fú milyen is a teamcompunk mit lenne jó csinálni és egyszerűen nem tudom megmondani ki van jungleban, annyira nem találkozom vele. Meg sokan meglátják, hogy op ellenfelem van lanen és már csak azért sem jönnek oda.

(#50032) Enigma1945


Enigma1945
őstag

sziasztok! nézem yt-n ezt a meccset élőben:

G2 vs. FNC

Miért van 2 adc egy csapatban?

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#50033) Yodamest


Yodamest
addikt

az meccs volt...

4v5 volt nekünk, de atom no chance annyira jól játszottak... ez biztos nem silver szint volt...

(#50034) Kanczy válasza Enigma1945 (#50032) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Mert az MF nagyon erős a Zyra ellen.

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#50035) Beni97 válasza Enigma1945 (#50032) üzenetére


Beni97
őstag

Tavalyi vb-n az skt vs rox meccsen volt ilyen először. A rox hozta be ezt. Egy ashe mellett nagyon erős tud lenni az mf supp. Megveszed neki a kék supp itemet és az E-vel elég durván lehet kostolgatni az ellenfelet hogy csak na. Én is próbáltam már egy ashe és egy jhin mellett és tényleg nagyon jó. Nekem volt a 2. legtöbb sebzésem így a meccsen. Betalál az ashe ulti aztán egy mf E és ulti és halál van. Ha jól láttam ez miatt az ezreal supp is elterjedt egy kicsit magasabb ligákban.
Amúgy az skt és rox meccsen 2-0 volt az skt-nek behozták az mf suppot 2-szer, így lett 2-2 az állas a bo5-ben és az 5. mecccsen meg bannolva lett. Elméletileg nagyon jó zyra counter is.

[ Szerkesztve ]

(#50036) Beni97 válasza Enigma1945 (#50032) üzenetére


Beni97
őstag

Amúgy ha most is nézed akkor meg kennen adc van az meg 2 éve volt vb-n rekkles használta és elég erős volt vele.

(#50037) Jim-Y


Jim-Y
veterán

Ejj, FlexQ, promo 3. meccse, 1win - 1loose eddig, erre ilyen ellenfeleket dob be:

Na mondom fasza, lobbyban az egyik csapattarsam meg is jegyezte, hogy "can i adc, you are only bronze 1"..

A vegen nyertunk hehe, es sikerult carryznem is :P

(#50038) Enigma1945


Enigma1945
őstag

sziasztok! Na most az van, hogy mikor elkezdek játszani, és mikor látom már az elején, hogy fogyatékosokkal fogok játszani inkább kilépek. Inkább várok 6 percet, minthogy gyorsan kikapjunk.. Soraka mid, 3 adc..Pfeh

már azon gondolkodom, csinálok egy új accountot, és azon felhúzom újra 30-ig. Hátha utána már bedob mondjuk bronz 1-2 be vagy ne adj isten silver 5-be..

[ Szerkesztve ]

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#50039) Kanczy válasza Enigma1945 (#50038) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

És ezzel mi mit csináljunk? :)

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#50040) marked one94 válasza Kanczy (#50039) üzenetére


marked one94
őstag

Sajnáljuk hogy ő mindig rossz csapatot kap. :O Én meg folyamatosan megyek felfele még ha rosszul játszok akkor is :((( Ja és megvan a main karakterem [link]

You'll Never Walk Alone

(#50041) Cyberneko válasza Enigma1945 (#50038) üzenetére


Cyberneko
tag

Ilyenkor eszembe jut, hogy ha valami miatt a csapattárs ugy dönt, hogy Soraka midet visz, ki vagyok én, hogy beleszoljak hogy miért gondolja ezt jó ötletnek? Valoszinüleg neki sem az a célja, hogy elveszitse a mecset, tehát, a hunyó te vagy, hogy nem bizol a csapattársak döntésében...

(#50042) Enigma1945 válasza Cyberneko (#50041) üzenetére


Enigma1945
őstag

:C :C Katarina ellen biztos sok esélye lett volna :)

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#50043) marked one94 válasza Enigma1945 (#50042) üzenetére


marked one94
őstag

Honnan tudod hogy katarina nem valami first game player vagy valami béna ember? Ha minden igaz bronze-ba vagy ott totál mindegy mit pickelnek az emberek. Ha van egy ügyesebb játékos adc sorakaval is nyer 1v9be.

You'll Never Walk Alone

(#50044) Ryder1


Ryder1
senior tag

Csapatos IP hétvége

Csapatméret Csapatos IP-bónusz
1 0%
2 125%
3 175%
4 225%
5 450%

Töltsd fel magad IP-vel ezen a hétvégén a JÉG csapatának jóvoltából január 20-án magyar idő szerint éjjel 1:00-től január 23-án éjjel 00:59-ig.

[ Szerkesztve ]

(#50045) Yodamest válasza Enigma1945 (#50038) üzenetére


Yodamest
addikt

Ha az vigasztal nálam biztos nem megy most rosszabbul neked :) most vagyok 12 lose-nál, teljesen elvesztettem az érdeklődésemet a játékban. Minden meccsem ugyan az, 5 perc alatt 10-0 az enemynek és arról szól minden játék hogy védekezünk csak több szint lemaradásban és próbáljuk eltolni a biztos vereséget, de max csak pár perccel tudjuk, a vereség az mindig 100%. Elegem is lett, talán túlságosan rákattantam és ez lett a vége... már nem is tudom milyen nyerni vagy érezni, hogy nyerhetünk, esetleg szoros egy meccs.
Ha beleadok 100%-ot és jól megy akkor tuti van pár 0-12-es csapattárs, ha meg nem megy jól mert szétgankelnek, erősebb az ellenfél stb. az szintén biztos lose. Mind1 Csacsiék meccset ma megnézem meg követni fogom, de lehet most wowozok majd inkább vagy valami nyugisabb gémet keresek végigtolom a dark souls 1-2-3-at újra még az is sokkal relaxálóbb mint a lol, hiába állítólag nehéz játék... előbb megcsinálom a no death runt mindháromba mint hogy itt nyerjek.

Na sorry, de most nagyon kiégtem. Tahat's all.

(#50046) Enigma1945 válasza Yodamest (#50045) üzenetére


Enigma1945
őstag

Abszolút jó meghallgatni az ilyeneket, kell ez is hidd el.. Mármint a pihi..Én már csak tudom, milyen jót tett nekem az ünnepek alatt az a külföldi pihi! :K

Most úgy vagyok, hogy kell 1 win és Bronz 4, érzem most elcsípem. Aztán hátha egyel feljebb már értelmesebb játékosok vannak.Nem vagyok jó játékos, de hiszem azt hogy átlagban jobb vagyok a sok feedernél.. Én nem tudom én fogom ki vagy mi, de szerencsétlen vagyok nagyon a játékban a csapattársakat illetően. :((
Köszi, hogy megosztottad !

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#50047) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Játszotok ma? Össze kellene hozni 5-ös pre-made csapatot a bónuszért. :)

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#50048) stefyY válasza Darko_addict (#50047) üzenetére


stefyY
őstag

Nem dolgozok hétvégén, Swain midet szívesen vállalok, ha kell majd ember, szerintem leszek egy ideig. :)

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#50049) jerry311


jerry311
nagyúr

Unicorns of Love vs Vitality
Élő adás
twitch

(#50050) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

Ez eddig igencsak meggyőző, bravó UOL :C

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.