Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48215) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Utóbbi három meccsemen, ahol volt Darius, mindegyiken nagyot alkotott. Felkerült a listámra, mint megvételre váró hős. :)
Ez pedig számomra a hónap meccse volt:

Kezdődött azzal, hogy beírtam Unranked Vak PvP-n a chatbe, hogy BOT: APC. Egyből jöttek a kérdések, hogy mi az és mit akarok ott lent. Rátettem egy lapáttal, és írtam, hogy ne haragudjanak, ha béna leszek, ez az első meccsem Vel'Kozzal. Jöttek is a tanácsok, hogy inkább menjek botmeccsre gyakorolni. :D Aztán megnyugodtak mikor látták, hogy lvl 6 mastery-m van vele. Jött a következő: Darius 15 perc alatt 14/1-ben volt! Mondtam magamban, oda megyek rendet rakni. RÉG NEM TÉVEDTEM AKKORÁT. :D Mind a négyünket legyilkolta úgy, hogy full HP-val mentünk elébe. 20:05-kor jött az első ötlet, hogy adjuk fel. Én nem szeretem feladni, szóval egy másik és az én nem-em mellett folytatódott a meccs. Mindaddig, míg számtalan sakk-matt helyzet után (legalább 4x voltak bent a bázison...) nyertük az utolsó csapatharcot és 30 másodperc alatt levertük a három mides (olyan szarul álltunk!), két belső tornyukat és a Nexust. Hihetetlen izgalmas volt a meccs. Nem volt flame, nem volt felvágás, meglepőn kulturáltan sikeredett. Szerintem a csimotákat már lefektették a szüleik.

Mint látjátok, elég változók lettek a statok és arra gyanakszom - ebben majd megerősítetek -, hogy Darius annyira elfeedelődött, hogy elvette a többiektől a fejlődés lehetőségét és egyszerűen nála összpontosult az aranyak többsége, de egy full buildes player ugye kevés a meccshez. Szerintem ez volt az első olyan meccsem, ahol ez a szisztéma felléphetett (már ha a teóriám helyes).

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.