Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47751) Beni97


Beni97
őstag

Végre meg van! Elég durva volt a promo, mert 3w-2l lett. Mikor vesztettem akkor elég durván megfingattak minket és a 20.perce már fel kellett adni, főleg, hogy már majdnem endeltek. Mikor meg nyertem az mindegyik túl ment az 50 percen és tényleg ott már 1 tf döntött el mindent. Egy győzelem azért könnyen ment és ezt szeretném megköszönni kiPPiii-nek(bocsi itt ph-n nem tudom a neved és amúgy szép skinetek volt) és ismerősének, hogy segített egy győzelemhez jutni ami még nem is volt olyan nehéz. Ha akkor nem játszok veletek akkor valószínűleg nem lett volna meg a promo. Mégegyszer köszönöm.

(IMG:https://i.imgur.com/DGow7Nc.png)(/IMG)

(#47752) Kanczy válasza Beni97 (#47751) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Grat grat! Ez az egyik legfontosabb ugrás :R

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#47753) HoaryFox válasza Beni97 (#47751) üzenetére


HoaryFox
őstag

GG :)

Szerencsére ebben az évben nekem nem kellett verekednem a Gold V-ért, már a besorolóban is oda dobott, szóval csak szintfenntartás volt ebben az évben.

"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari

(#47754) stefyY válasza Beni97 (#47751) üzenetére


stefyY
őstag

Na grat...az sima win volt aránylag...csak earlyben közöm nem volt a meccshez, úgy megfogtak minket boton. :DDD :DDD :DDD

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#47755) minek?:S


minek?:S
őstag

Üdv.

Nem tudom volt e itt már téma, de még augusztus elejéről maradt 1db project magom. Ti tudtok valamit vagy hallottatok valamiről, lesz még ilyen "akció", ahol fel lehet majd használni, vagy be lehet törni?(Nincs nagyon útban, meg csak 2 esszencia, de pont az a 2 kéne az Úriember Cho'Gathhoz, ha betörnék egy Fordított Annie-t.

Üdv.:M.

(#47756) Ryder1 válasza minek?:S (#47755) üzenetére


Ryder1
senior tag

Nyugodtan törd be, nem volt szó semmi más felhasználhatóságról.

(#47757) Beni97 válasza stefyY (#47754) üzenetére


Beni97
őstag

Nekem meg a farmhoz. :D

(#47758) Yodamest válasza Beni97 (#47751) üzenetére


Yodamest
veterán

Hát grat! Nekem is a goldba jutás az álmom, szerintem az egy elég nagy választóvíz. Mondjuk egyelőre elég lazán kezelem a kérdést, nem követem a feljebb jutás "aranyszabályait", miszerint csak a legjobb hőseiddel játssz, dodge-olj ki ha már a champ választónál veszekedés van stb.

Most pl. haverral mides-adc-ket fogunk tesztelni, ő supportol én meg hozok valami jó maget carrynek. Szerintem lanen simán megessszük az enemy lövészt ha jövök pl. egy Veigarral, Annieval, Malzával, Swainnal stb. Lövészekkel én úgy vagyok, hogy feljebb biztos jók, de itt silverben kb csak a csapat gyenge pontját képezik, instant halnak, semmi sebzés. Ezért hozok inkább én egy midest oda, így más már nem lehet eme gyenge pont képviselője és én sem, mert így kapunk egy használható hőst aki akár instant eltüntet egy-egy ellenfelet lásd Annie vagy Malza vagy Veigar. És még azt sem mondanám, hogy endgamera erősebb az adc, mert ott is 1 gombnyomás és halott ő meg nem fog tudni olyan gyorsan annyi sebzést kitolni.

Na majd jelzek hogy ment :)

(#47759) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Szevasztok!

Az elképzelhető, hogy egy bizonyos inaktivitás idő után nullázzák az accountot? Bő két éve játszottam utoljára, most gondoltam előveszem kicsit megint. Felhasználó megvan, be is tudtam lépni, de egyrészt rögtön summoner nevet kellett választanom, másrészt ami a nagyobb gond, hogy minden eltűnt, 1-es szintű vagyok. Oké, nem volt meg az összes hős, csak kb. 3 tucat, ahogy emlékszem, fullos runepage-eim se voltak mindenhez, de azért na.
Vagy csak elb.sztam, és van egy másik accountom, amire nem emlékszem? De nem, mert most kaptam egy e-mailt valami kitöltendő survey-jel, viszont ez csak az egyik címemre jött.

(#47760) Yodamest válasza ígyvanferi (#47759) üzenetére


Yodamest
veterán

Ismerős vagy, nem dotáztál esetleg?

(#47761) ígyvanferi válasza Yodamest (#47760) üzenetére


ígyvanferi
addikt

De.

(#47762) Bowser


Bowser
aktív tag

Sajnos azon kívül, hogy arany medálja van az embernek szinte semmi különbség Silver (3-2-1) és Gold (5-4-3) között.

Kétféle ember van Gold 5-4-3-ban. Akinek minimálisan több Skillje van mint egy Silveresnek. A második típus a "vérsilveres" aki akkora mázlista, hogy mindíg Carryzi valaki neki a meccset (mondjuk az egyes típus amit írtam).

Ha már ki akartok törni és tényleg élvezetes meccseket játszani akkor minimum Plat 3-ig kell menni. Kevesebb a troll a booster a boosted és a Smurf is.
Amúgy én a legjobb meccseimet Platformra a nem 1-ben mentem. Senki nem pofázik feleslegesen és mindenki "ÉRTI" a játék lényegét.

Sok sikert kívánok mindenkinek az utolsó pár rankedes héten :)

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#47763) Yodamest válasza ígyvanferi (#47761) üzenetére


Yodamest
veterán

így már érthető a dolog... a riot valszeg megneszelte hogy elpártoltál ;]

(#47764) Kanczy válasza Bowser (#47762) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Nekem plat alján is általában jók a gamek. Szándékos ragequit NAGYON rég nem volt, toxic idióták meg szerintem mindenhol vannak, úgyhogy csak kapják az ignore-t és next game :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#47765) stefyY


stefyY
őstag

180k pontom van Jinxxel és most kezdek csak rádöbbenni, hogy második AS--es itemnek a RF mennyire üt...édes istenem, hogy korábban nem próbáltam... :U

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#47766) csoki46


csoki46
senior tag

Orgyilkos frissítés :)

(#47767) Kanczy válasza stefyY (#47765) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Az a plusz range horror tud lenni néha :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#47768) SkiDev


SkiDev
senior tag

Srácok... komolyan... itt biztos mindenki ugyanazon a szerveren játszik?
Tényleg kaphatunk ilyen retard teamet? Ti tényleg nem? Mindenki feljut Masterbe 2-3 hét alatt bármilyen módon... Mi nekünk meg leosztják ezeket... (okés nem rangsorolt, de pont sz@rok bele, 40 percem elment erre)

25/1-be feedelni egy jhint....
Jobban álltam, mint a szar (ismét magyar) Vlad... De tényleg nyilván tőlünk várja a játék, hogy felboostoljuk az összes magyart....
Ryze-t hozni kell még mindig, látszik LCS-be is mennyi haszna van, ja hogy 0... semmi haszna, semmi damage, de hozni kell....
Olaf a gank szót látásból sem... Csapatharcban részt sem vett....
Botot olyan szinten hoztuk, hogy azt nem hiszitek el, de a többi lane....
Úgyhogy szerintem AK leírhatja egy cetlire a véleményét, a többit meg mindenki tudja, hova helyezheti fel... Döntőfaktor... Vicces... Kabaré.... Lehetünk döntőfaktorok, ha 2 v 5-ben kell lehozni a gamet.

Tényleg nem tudjuk már mit lehetne csinálni... Smurf (EUW) vagy Noob (EUNE) mellett játszani? Bár legalább a smurfök nem lennének ilyen retardak... Az meg mindegy, ha haverral játszom mindig jön be egy-két Gold/Platina, hiszen két Silver ellen nincs más... Mi már annyira jók vagyunk, hogy saját szintünknek megfelelő ellenfelek nincsenek....
Kezd kicsit felk***** a játék mostanság már.... Azt hittem vége a nyárnak és a sok kid megy aludni, tévedtem, több lett. Korcs egy játék lett ez...

[ Szerkesztve ]

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#47769) Bowser válasza SkiDev (#47768) üzenetére


Bowser
aktív tag

Azért a "mindenki" feljut Masterbe kicsit erős :D

Nekem hónapok óta nem volt szar teamem. Maximum meccsenként 1 hülye van/csapat. Elviselhető sőt kezelhető is. Annyira nem tud throwolni.

Viszont ma amilyen szépen hoztuk botot annyira volt noob a 3 player. Tényleg rég volt ilyen meccsem ahol mind a három player aki rajtunk kívül volt egy noob aki nem tud játszani.

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#47770) Beni97 válasza SkiDev (#47768) üzenetére


Beni97
őstag

Megnéztem a match history-d és hát te se mész olyan nagyon jó meccseket. Nem lehet mindig mindenkinek jó meccse. Van akinek sorozatban van pár olyan meccse amin feedel. Ez van. Mindenkinél vannak jobb játékosok lanen.
Mivan akkor ha a ryze meg próbálta azt a champet? Vagy csak gyakorolt vele? Ilyen esetben inkább ott feedeljen minthogy bevigye rankedra. Ugyan ez vonatkozhat a vladimirra is.
Ha meg ennyire biztos vagy abba, hogy a saját szintednél jobb vagy akkor menj rankedra a haveroddal. Akkor statisztikailag nem is veszíthetsz, mert nálatok 3 hülye lehet a másik csapatba meg 5 és ott nem fogsz goldokat/platokat kapni egy ideig.

Nekem is volt amikor panaszkodtam, hogy miért nem tudok nyerni, miért ilyen szarok a csapattársak de ezt már rég megtanultam, hogy sehova nem vezet és inkább megpróbálok a saját és más hibáiból tanulni.
Most is mehetnék feedelni ranked-ra de inkább tanulom az adc posztot normálon mert valamelyik héten 2-szer dobott be oda az auto fill és ez áll tőlem a legtávolabb. Nem is értem miért adc-nek dobott be. Supportal még tudnék kezdeni valamit magammal.

AK viszont elég jó és tanulságos videókat csinál szerintem.

Azt meg gyorsan tessék kiverni a fejekből, hogy csak azért mert magyar attól még szar játékos. Azt, hogy pofáznak meg szidják az anyánkat az más, bár ez megy máshol is csak nem érted mert gondolom nem tudunk itt lengyelül meg hasonló nyelvezeten.

(#47771) csoki46 válasza SkiDev (#47768) üzenetére


csoki46
senior tag

Az kicsit túlzás, hogy Ryzba nincs sebzés meg semmi haszna. Ultival jól megleget lepni az ellenfelet illetve jól lehet menekülni neccesebb szitukban. Az, hogy nehéz jól használni az utliját más dolog. Sebzésről pedig annyit, hogy 1 teljes kombót kienged és úgy tűnsz el mintha ott se lettél volna :)

(#47772) ígyvanferi válasza Yodamest (#47763) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Neem, mert először volt a dota, aztán párhuzamosan ez is, aztán csak ez, aztán csak az, aztán megint ez, szóval vegyesen. :)

Azt már tudom, hogy a summoner név felszabadítás bizonyos inaktivitás után teljesen normális, viszont az nem, hogy zéró startot kapott az account. Írok a supportnak, az a biztos.

(#47773) Yodamest válasza SkiDev (#47768) üzenetére


Yodamest
veterán

Ez mindennapos dolog alacsonyabb ligákban vagy normál és vak módban... Én már megszoktam és teljes gőzzel azon vagyok, hogy ÉN jobb legyek. Sőt mostanság egy kis kihagyás után és újabb felfogásban már azon is agyalok, hogy nem csak a saját játékom mitől lehetne jobb, de a noobokat mivel tudnám valamilyen módon kizárni/kikompenzálni a játékból, hogy a csapatnak is jó legyen.

Azt figyeltem meg, hogy ahol én vagyok silverben sokszor az ADC-k miatt mennek el a meccsek, mert 80%-ban valami 2-12-0 noob jön oda, nem tudnak helyezkedni, egy assassin ráugrik (öhm Kata) és instant hal, ezért nekem kell felvállalnom ezt a szerepet, viszont én midessel fogok oda menni ami még erősebb is lesz TF-ban meg úgy egyébként. Ezt a csapat győzelméért teszem, úgy érzem így több az esély a winre. Csak azt mondom ezzel, hogy ilyenekben is lehet gondolkodni, hogy globálisan mi lenne a megoldás, mert a saját játékon nem lehet rövid időn belül annyit javítani, az egy hosszú folyamat.

A másik meg hogy feljebb tehát kb gold közepétől felfelé már sokkal könnyebb haladni is, ez tuti. Ez a bronz meg silver akkora szenny, hogy nem könnyű kivergődni belőle. Egyik oka ennek a random faktor, egyszerűen annyira random az egész, hogy kit kapsz ellenfélnek, kit kapsz csapattársnak és főleg az, hogy hatalmas a szórás, nagyon nagy tudásbeli különbségek vannak, ennek egyik oka pl. a smurfok akik kedvenc lelőhelye a silver liga.
Ezt már nem is tudom talán közületek írta valaki, hogy silver teteje baromi nehéz, nehezebb mint bármilyen gold, mert csordultig van smurfokkel, szóval megalapozott az állítás. Én is rengeteg smurfel találkozom. Feljebb ezek eltűnnek már. Illetve ott már kiegyensúlyozottak a csapatok, nincsenek kiugróan nagy feedelések, amit egyszerűen lehetetlen neked egymagadnak kikompenzálnod. Ott van 2 egyenlő team neked csak a magad jó teljesítményét kell hoznod és már felétek billen a mérleg. Lejjebb meg van 2 csapat és kb az esetek 10%-ban van aktív beleszólásod a dolgokba a többi 90%-ben meg úgyis az nyer ahol nincs akkora feeder vagy smurf van. Ezt egyébként megalapozottan állítom szintén, mert van platos, sőt ex-challenger ismerősöm is és ők is mondták, hogy kegyetlen nehéz a silver, point ezért, mert akármilyen jók, egy elfeedelt yasuoval, katával ők sem bírnak egyedül, lehet szorosabb a meccs, de a wint nem tudnak varázsolni belőle max 10-15%-ban + ha eleve tűrhető a csapat.

(#47774) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

Nem néztem egy ideje a topikot, de redditen olvasgattam a front paget, és rátaláltam erre. Idejöttem, hogy linkeljem, mert a szívemből szól, erre megláttam, hogy még aktuális is ;)

" I've seen tons of players try to climb rank in league and other games and it's always the same thing, if you're always looking for someone else to blame you plateau. If you're always looking at your own game and figuring out what you could have done differently, you steadily improve."

Doublelift teljesítménye és hozzáállása apropóján írta be valaki, kb. így fordítanám:

"Temérdek játékost láttam már, akik LoL-ban, és más játékokban akartak feljebb jutni, és mindig ugyanaz volt a fáma. Ha állandóan másokat hibáztatsz, megrekedsz a szinteden, és stagnálni fogsz. Ha a saját játékodra figyelsz, és rájössz, hogy mit csinálhattál volna jobban, szép lassan javulni kezdesz és elkezdesz feljebb mászni."

Ezt kár is nagyon tovább magyarázni. Hiába linkelgetitek a 0/40 csapattársakat, semmi jelentősége. Az ilyen meccsek a töredéke az összesnek. Ha konzisztensen jól játszol, és csak a saját játékodra figyelsz, nem másokat hibáztatsz, rövidesen menni fog ;)

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#47775) Nyugis


Nyugis
senior tag

üdv!

játszik valaki a vámpir groffal?
érdemes vele nyomulni? mennyire lesz játszható erősebb játékossokkal szembern? esetleg valami más javaslat?

(#47776) Ryder1 válasza Nyugis (#47775) üzenetére


Ryder1
senior tag

Vladimir? Mindenhol játszható, Vb-n is nyomják vele. :D

(#47777) RangerFox válasza Beni97 (#47751) üzenetére


RangerFox
veterán

tényleg 964 ranked meccset játszottál idén a goldért?

(#47778) Beni97 válasza RangerFox (#47777) üzenetére


Beni97
őstag

Ezek szerint igen. Elég gáz.

Nagyon sokat csúsztam silver 1-ből 4-be majd voltam 2 div között. Aztán valahogy szerencsém lett és silver4-től gold 5-ig szinte nem is vesztettem.

(#47779) FoLey-v válasza Yodamest (#47773) üzenetére


FoLey-v
addikt

Fontolgatom már a GoodOldTimes által support Carry Zyra megvételén sok balfasz nub adc miatt. ;]

[ Szerkesztve ]

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#47780) kentucky válasza FoLey-v (#47779) üzenetére


kentucky
őstag

hallod ne is mondd, rákot kaptam ma is, ha éppen nem afkolt caitlyn, akkor feedelt, néha komolyan rosszul vagyok

[ Szerkesztve ]

(#47781) Puma K


Puma K
veterán

Egy ilyen jó kört, nem akartam megtörni azzal, hogy néha megöletem magam a toronnyal, csak hogy tudjak vásárolni :D

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#47782) FoLey-v válasza kentucky (#47780) üzenetére


FoLey-v
addikt

Bármelyik lanere megyek hol top,hol mid hol bot 2 közül. Akkor viszek Zyra-t már és nem érdekel az adc balfaszoskodása ha kell kill neki akkor harcoljon is meg érte. :DD

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#47783) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Sziasztok! Nagyon rég játszottam, de visszatértem! ( Akkor hagytam abba, mikor Ekko megjelent )
Hogyan lehet azt megtenni, mint régen, hogy eladok egy hőst, és az árából veszek másikat? :D
Még van 2 lehetőségem, mivel 3 darab van ha jól tudom!
Más sem tudja megnézni a visszajátszásokat, amikről lemaradtunk? azt írja ki hogy 404, ha rákattintok.
Köszönöm!

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#47784) Chuzzlee803 válasza SkiDev (#47768) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Egy, nem borulunk ki ennyire, mert felesleges, plusz amúgy is normál volt, ott unrankedtől masterig bárkit kaphatsz. Ha nincs rá időd, ne játssz :)
Kettő, ahogy nézem, 4/9 vagy, tehát valakinek te is adtál egy pár killt.
Három, az Olaf 7/5, nem hiszem el, hogy egyet sem gankelt, vagy egyetlen teamfightban sem volt ott.
Négy, a Ryze minden, csak 0 damage nem. Egyszer próbáld ki te is.
Öt, AK tippjei szerintem mid-high elo rankedre hasznosak, nem normal gamekre.
Hat, normálon elhiszem, hogy nálad magasabb szintű ellenfeleket dob, de mivel nincs MMR, ez teljesen normális. Viszont nincs az az isten, hogy rankeden gold5-nél nagyobbat dobjon.
Hét, az utolsó mondatod zseniális. Ha ennyire felidegesít a játék, ajánlatos szünetet tartani/abbahagyni. Ilyen magatartással téged is csak egy "salty kid"-ként fognak elkönyvelni.

(#47785) Beni97 válasza Enigma1945 (#47783) üzenetére


Beni97
őstag

Bemész a boltba és ott van jobb oldalt egy fej és egy fogaskerék és ha rákattintasz megtalálod a vásárlási előzményeket.
Én már amióta lolozok azóta nem tudom visszanézni egyik meccsemet sem. Nem tudom milyen hibát ír ki.

(#47786) Imilenni


Imilenni
addikt

Én nem hibáztatom a csapatot Silverben ragadva...
Én vagyok a hibás mert nem tudok 1v5-ben carryzni, úgy hogy kapom a fókuszt..
:))
Ez még rendben is van, valahol egy Gold-osnak a skillje tutira van olyan jó hogy lehoz egy silver-es game-t :/

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#47787) FoLey-v válasza Imilenni (#47786) üzenetére


FoLey-v
addikt

Nem tudom,de ez a Mundo hős tök jó topon Riven és Shaco páros sem tudott mit kezdeni velem bírtam,hogy végig babysitelte topot. :DDD

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#47788) Enigma1945 válasza Beni97 (#47785) üzenetére


Enigma1945
őstag

de én nem RP-ért, hanem a másik pontot szeretném visszakapni. visszaadni a hőst, a pontot visszakapni. van még ilyen esély a játékban?

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#47789) Beni97 válasza Enigma1945 (#47788) üzenetére


Beni97
őstag

Én bolt változás előtt bőven elhasználtam a lehetőségeimet. Most az újba nem tudom hogy megy. De szerintem ugyan ott kell.

(#47790) csipszikutya


csipszikutya
senior tag

Sziasztok!

Amióta kijött a legujjab win10 frissítés azt a hibát produkálja a LOL, hogy random időközönként kifagy a játék. Csak ctrl alt del meg ilyenek nem működnek, csak a bekapcsoló hosszan nyomása.
Újra rakott win után amíg nem frissíti magát a rendszer tökéletes. 3x próbáltam.
Másnál van ilyen hiba?

(#47791) kentucky válasza Enigma1945 (#47788) üzenetére


kentucky
őstag

IP-t is visszalehet igényelni.

(#47792) Beni97 válasza csipszikutya (#47790) üzenetére


Beni97
őstag

Nekem is szokott lenni valami a lol-lal de nekem a ctrl-alt-del mindig jó volt és ott a kijelentkezésre mentem majd vissza, lol indítása és ha már betöltöttek akkor én is tudtam menni ha meg nem akkor megint kifagyott de alt-f4 majd visszacsatlakozás(akár többször ugyan ez) és jó volt. De amióta beraktam azt a keret nélküli ablakos beállítást amit köszönök annak aki itt ajánlotta azóta csak annyi hogy nem dob be egyből a játék de ez nem nagy dolog mert alt-f4 majd egy kicsit várva visszacsatlakozás.

(#47793) csipszikutya válasza Beni97 (#47792) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Az ilyen kis bugokat már észre sem veszem, rutinból mennek.
De itt most az a bajom, hogy konkrétan kifagy a gép. Próbáltam mindent, fogja magát oszt kifagy'
Ezt is csak akkor, ha felrakja magának a legujjab kb 2 hete kijött winfost.
Tegnap volt időm, le is ment 5 óra játék és csodálkoztam is, hogy csak 1x volt bugsplat. Ma délután úgy gondolta a windows, hogy ő most frissit.
Játszanék, spawnolnak a winionok és gg, kifagytam. Bekaplcsolós RR, reconnect, megy vagy 10 percet faszán és megint gg mert kifagyok.
De csak LOL alatt, eredeti és "magyar" winnel is csinálja és csak a legújjab frissítés után.

Na mind1, holnap feldobom megint a wint újra és tiltom a frissítéseket.

(#47794) kentucky


kentucky
őstag

amikor egy ilyen csapattársat kapok, mindig elgondolkodom, hogy megéri-e?

(#47795) csipszikutya válasza kentucky (#47794) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Én már láttam tear-es katát, nyugi. rankeden.

(#47796) Beni97 válasza csipszikutya (#47793) üzenetére


Beni97
őstag

Akkor nem tudom mi lehet, nálam ilyen nagy problémák soha nem voltak lolba

(#47797) csipszikutya válasza Beni97 (#47796) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Az a baj, hogy én sem. Újra rakom megint, kiváncsiságból még nem állítom be neki, hogy ne frissítse magát a win de a nyakamat rá, hogy megint ezt fogja csinálni, addig a pár napig pedig semmi baj nem lesz a játékkal, ahogy eddig. Frissít majd fogja magát és beszarik megint. Aztán lesz ami lesz...

(#47798) SkiDev


SkiDev
senior tag

:) Nyilván megint mi voltunk a rosszak.... Köszönöm a sok "hasznos" infót.... Nem egy Platos ismerős játszott 1-et velünk, utána húzott vissza mindenki a bélbe.... Simán jól állunk, de kapunk egy afk-ot a végére meg egy pinges thresht... Így az utolsó pillanatban nagyon nehéz lehozni.... Igen tanuljak meg játszani.... De jó, hogy mindenkinek 5 v 5-ben kell játszani, csak nekünk jut MINDIG MINDIG B+ 3 v 5 vagy 4 v 5....

U.I: Még mindig nem érdekel, hogy Normal.....

Ezért nem megyek rangsoroltat sem, higgyétek ott sem jobb semmivel, sőt.... Promó meccseim? ADC-m 3/2 meccsen elnyomta a flasht az első percben szánt szándékkal.... Welcome to Bronze....

Tarthatok pihenőt, de 1-2-15-300 hónap múlva is ugyanilyen retardált playerek lesznek, vonzom őket, mint egy k. nagy mágnes...

[ Szerkesztve ]

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#47799) Bowser válasza Enigma1945 (#47783) üzenetére


Bowser
aktív tag

Szia!

Ha most kezdtél el játszani újra az ok jó dolog. De hiába van még két visszaváltási lehetőséged, nem fog menni a dolog mert ha jól emlékszem az elmúlt (talán) 30 nap vásárlásait lehet csak "refoundolni".

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#47800) kenwood válasza SkiDev (#47798) üzenetére


kenwood
veterán

Szep produkciot toltal a chaten. Nem ertrm,az ilyenekre miert nem jar permban az elso temp utan utan. Valahol a riot hibaja,h ezt elturi.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.