Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56101) molvany


molvany
senior tag

Nem tudom, más is észlelt - e hasonlót, de az elmúlt 8 - 12 napban három vásárlásom is az eladó ( 3 különbözö ) Yanwennel adta fel a vásárolt terméket, annak ellenére, hogy 1. Nem is szerepel a kínálatában 2. mindháromnál ez volt megadva : China Post Registered Air Mail Vagyis Kínai TN - es küldés.
Kezd érdekes lenni. :DDD

WhatsApp :+491737182060

(#56102) maj-viktor válasza molvany (#56101) üzenetére


maj-viktor
őstag

Sellers shipping method esetén sanszos a Yanwen... de a Registered China esetén is eljátszák... hogy jajj sorry my friend... hidd el, hogy ez neked jobb és gyorsabb, stb. és adak YN-es vagy követhetetlen számot... azaz feladják regisztrálatlanul... mivel mind2 opció free shippinges, így túl sok balhéra nem ad okot... mármint persze adhatna, hogy azt hinné az ember, hogy kap valós TN-t, közbe meg nem... de rendszerint ezeket ilyen ~10-15$-os tétel alatt csinálják! Így most mit akarjon ott az ember!? 1$-os partial refundot!? :D Inkább hagyom a francba és gebedjen meg, amiért nem tudja kiválasztani a "Sellers Shipping Method"-ot... és berakja, hogy "Registeredként" adja fel... de ali esetén sajnos muszáj, azért trüközznek! Cserébe okkal kérhetsz refundot, ha nem jön meg! Mármint nem tudja bizonyítani, hogy feladta! (szerencsére azért 10-ből 8esetben megszokott jönni a nem regisztrált is... gyorsabban is, mint a TN-es... van 1 eset mondjuk amikor ilyen jó 1-2hónap alatt esik csak be... és mondjuk 1, ami elveszik... és "refund követelés"! Amit kénytelen megadni, mert nincs élő TN!

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#56103) feregabo


feregabo
csendes tag

Akit érdekel xiaomiforsale-es tapasztalat Redmi 2 2G. A telóval még semmi tapasztalat, csak a rendeléssel.

(#56104) feregabo


feregabo
csendes tag

Ahhoz képest, hogy állítólag Cseh cég, ezt Pozsonyból küldték.

(#56105) aytukabozs válasza feregabo (#56103) üzenetére


aytukabozs
addikt

A terméklapon nem látszott hogy TD-SCDMA változat?

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#56106) Pfiucska


Pfiucska
aktív tag

Postnl-en végre látni,hogy megmozdult a csomagom. "This item is being processed by costoms" + "This item has been processed in the country of destination". Jól sejtem,hogy meg lesz vámolva?

iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI

(#56107) beg válasza Pfiucska (#56106) üzenetére


beg
veterán

Még nem. Miden csomag befut a vámra, vizsgálat után eldől, hogy mi lesz a sorsa. Ha pár nap múlva nem jelenik meg, hogy kézbesítésre továbbítva, akkor küldheted a papírokat.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#56108) feregabo válasza aytukabozs (#56105) üzenetére


feregabo
csendes tag

Ha ebben a topikban a #347-től olvasod, sokminden kiderül. Egyébként nem csak TD-SCDMA-t tud, hanem WCDMA (850 /1900 / 2100 MHz)-t is. Inkább a ROM-okkal lesz baj állítólag. Ja, Vodásoknak 900MHz-en nem jó. Konkrétan a #347 jól összefoglalja.

(#56109) aytukabozs válasza feregabo (#56108) üzenetére


aytukabozs
addikt

bocs akkor figyelmetlenül olvastam ...:)
csak a 353-ig olvastam vissza,

szerk.:
meg elkerülte a figyelmem eddig hogy van olyan teló (?) ami TD.. is meg WC.. is

(#56110) maj-viktor

ez valóban hatalmas pirospont a BG-nak! :K

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#56110) maj-viktor válasza maj-viktor (#55996) üzenetére


maj-viktor
őstag

Végül pozitívan zárult az ügyem... visszaküldött... paypal lezárt, nem élő TN szám (pedig a mai napig az)... ügyem... előzmények

Így PayPal ügyfélszolgálatának mínusz pont! De szerencsére a banggood e-mailbe "megegyeztem" és visszajött elvileg a 50%-os eredetileg megállapodott partial refund... pontosabban még nem kaptam meg, de a paypalomra belépve Ápr.20.-ai dátummal ott van, így márcsak a bankkártyára érkezést kell várni... de valósan elindították a visszautalást! Így végül azt hittem meg lesz életem első nagyobb összegű buktája külföldi rendelés esetén... bő 5év után... meg nagyon úgy festett, hogy a PayPal mossa a kezét... Ha nem járok utána... akkor buktam is volna! Így mindenki másnak is ajánlom, ha igaza van és más szemszög is ezt mondja... azaz ténylegesen neked van igazad... "járj utána" és lesz / lehet eredménye!

De végül ez a ~20E+ Ft-os tétel, így 0 lett, szal nem mínuszos... pontosabban ~2E Ft vissza postát buktam (ha összeadom a dolgokat... és nem éltem a paypal visszaposta refundolós akciójával, mert épp nem volt időm foglalkozni ezzel... bár még bepróbálkozhatok ott is... de az a 2E Ft már nem oszt nem szoroz a ~20E+ Ft-os buktához képest!

Szóval végszónak PayPalnak mínusz... 3-4x eseten is... banggoodnak meg plusz minden tekintetben! Pontosabban abban mínusz, hogy szart kaptam, de az ügyfél / panaszkezelésre pluszpont! (és szerintem ez alapján lehet dönteni egy webshopról... hogyha "sz*r van" mennyire segít... így a bang OK - persze ehhez kellett egy jópár vagy 5-6 e-mail váltás velük, mire "felfogták" mi is a bajom...)

(#56109) aytukabozs
Naja! Pedig én már úgy álltam hozzá, hogyha a PayPal eszkalálást lezárt, onnantól én már semmi jóra ne számítsak... De így hála az égnek nem lett bukta!
(mondjuk vicces, hogy annak örülök, hogy nem lettem megkárosítva, amikor ez lenne a normális... csak a mai világban résen kell lenni)

Mondjuk én a mai napig nem értem, ezt a TN-t miért nem fogadta el a PayPal... mondom még direkt vártam is 2napot, hogy biztos éljen a szám, stb. és csak azután mellékeltem még bőven a határidő előtt, stb.

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#56111) feregabo válasza aytukabozs (#56109) üzenetére


feregabo
csendes tag

A terméklap egyébként ennyit ír:
Network
4G network FDD-LTE : B7 (2500MHz) / B3 ( 1800MHz), TDD-LTE (B41: 2555-2575MHz)
3G network 2100(B1),1900(B2), 850(B5)
2G Network GSM B8

(#56112) maj-viktor


maj-viktor
őstag

Utóbbi időkbe rászoktam a Xiaomi-ra... Mobil, Power Bank, lámpa, Sport Cam, IP Cam.... most épp a fülesükkel (piston) szemezek, az lesz a következő kiszemelt szerintem, illet a "okos karkötőjükkel" (Xiaomi Miband)

Kérdésem, hogy ahogy látom mindenhol csak Andoriod 4.4 felett működik gyári leírás szerint... kérdésem hogy 4.2.2 alatt elsem indul az appja!? Kár próbálkoznom!? (frissítgetni csak azért nem akarok, annyira nem vagyok belebuzulva és naprakész, hogy mindenből a legújabb verziót felrakjam, bár tudom hogy nem mai gyerek... meg már Andro 5 is van)

Próbáltam topikját keresni - nem találtam, azért itt elég sokan rendelhetnek... Tudtommal Xiaomi-kat is... legyen az értékesebb mobil-kam vagy csak kiegészítők (power bank, füles, karkötő)

Visszaszívom, megvan a topikja:
http://prohardver.hu/tema/xiaomi_mi_band_fittnes_monitor_sleep_tracker_karko/friss.html
(ott is első hsz alapján 4.4 (4.3 elmegy), akkor 4.2.2 alatt nem is érdemes próbálkozni!? appja úgysincs korábbi andoriodra!? ajajjajaj frissítget a fene! :D

Eddig MIUI feltételt hittem, de az látom nem csak Android 4.4+...

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#56113) Pfiucska válasza beg (#56107) üzenetére


Pfiucska
aktív tag

Köszi a választ akkor még reménykedek :D

iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI

(#56114) gyuri86


gyuri86
tag

Sziasztok.

USA-ból szeretnék rendelni napszemüveget. az ára 51 Dollár + 20 dollár a szállítási költség.
Kérdéseim:)
- kell-e összeget feltüntetni a csomagon az eladónak ( nem magánszemély, webshop)
-ha 22 euro alatti összeget ír rá, átcsúszhat a vámon? áfa és vámköltséget szeretném megúszni.
-hány nap a szállítás az itteni tapasztaltok szerint!?
Köszönöm.

(#56115) Dluinet válasza gyuri86 (#56114) üzenetére


Dluinet
nagyúr

a vámosok tudják, mennyin a postaköltség
mivel az is beleszámít az áfa határba, így nehezen fogják elhinni az $1-os napszemüveget

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#56116) aytukabozs válasza gyuri86 (#56114) üzenetére


aytukabozs
addikt

ami fontosabb, a te általad rendelkezésükre bocsátott PP/Banki bizonylat és rendelés visszaigazolás alapján vámolnak, le se sz@#ják mi van a csomagon :P

szerk. ha átcsúszik az nem trükközés miatt lesz, hanem azért mert épp beüt az ebédszünet, vagy a munkaidő vége mikor lepottyan a futószalagról a csomi :)

A másik kérdésre nincs élő ember aki válaszoljon anélkül hogy megmondanád miért fizetted a 20 dolcsit.
posta? gyorsposta? futárcég?

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#56117) Tibor81 válasza Zahze (#56018) üzenetére


Tibor81
csendes tag

Szia!
itt olcsóbb:
http://www.minideal.net/elephone-p2000-mtk6592-android-4-4-2gb-ram-16gb-rom-fingerprint-id-white.html

(#56118) Stockbauer79


Stockbauer79
tag

3 csomagot várok fasttech-ről, amit különböző időpontokban adtak fel Malaysian Post-al, első kettő elment Zürich fele, viszont harmadik Budapest felé vette egyből az irányt. Kérdésem: normális dolog ez? Keresővel nem találtam hasonlót(maximum béna vagyok :D ).
Köszönöm a választ

just leave me alone

(#56119) bb71


bb71
őstag

Nyilván ezt is tudjátok, de azért tájékoztatom a nagyérdeműt...

Megkaptam a választ a Coolicool-tól a Lowest Price Guarantee-jukkal kapcsolatban:

"Hi friend,
Thank you for your attention to us! currently due to the varity of reasons and the limited of price we can't provide the lowest price Guarantee,thank you for your understanding in advance~
Best regards
Coolicool"

Aki nem tudna róla, azt állítják, hogy mutatsz egy jobb árat, mint amennyi náluk egy termék és a jobb ár - 5%-ért veheted meg tőlük.

NA PERSZE!!! Elhajtottak, ahogy kell...

(#56120) aytukabozs válasza bb71 (#56119) üzenetére


aytukabozs
addikt

Hát én tuti telespammelném ezzel a facebook oldalukat.
Minek hírdetik akkor? :/

Más (és innentől nem válasz természetesen);

A chigon átállt DHL-re, Fedexről a 'vámmentes' konstrukciójában.

(A V5 topicból loptam)

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#56121) bl4ze válasza aytukabozs (#56120) üzenetére


bl4ze
veterán

Nem csodálom, a FedEx az egyik legdrágább.

.:. bl4ze .:.

(#56122) Nataniel


Nataniel
senior tag

Sziasztok.
Rendeltem egy tokot a Wish-röl azaz innen adtak egy tracket is azaz ezt a kérdésem az lenne,mennyi a várakozás,vagy vn e valakinek tapasza ezzel.
Eddig Aliexpresszen tanyáztam apróságokkal,de ez pöppet kezdi kikezdeni az idegeimet :DD
Úgy számoltam az átlagos átérés 4 nap szokott lenni repcsivel. De ez valahogy "lusta".
Tudni kell,hogy rendeléstöl 30 nap ha elégedetlen vagyok,visszaküldhetem,namost a rendelés ehónap 3-án volt........és még nincs itt.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny

(#56123) bb71


bb71
őstag

Újabb versenyző, erről tudtok valamit?

http://www.grossoshop.net/en/dazi-doganali

For orders up to 4 pieces of smartphone and / or tablet there are no customs duties to be paid.
Shipments are made with code DDP, Delivery Duty Paid (Delivered Duty Paid).
This specification states that are charged to the seller the cost of transport including customs operations.
This makes GrossoShop one of the most reliable sites for online purchases made directly from the supplier at competitive prices.
The DDP is an exclusive DHL-Express.
For any information you can contact our department by writing an email to custom@grossoshop.net

*******************
35USD szállítással egy Jiayu akksi... :Y

[ Szerkesztve ]

(#56124) Zeki válasza Nataniel (#56122) üzenetére


Zeki
nagyúr

Mi van? Te eddig abban a hiszemben éltél, hogy egy sima kínai csomag valami FIFO elven működő fényposta?
Hát nem.
A csomagoddal semmi gond. Egyszer csak valóban elhagyja Kínát.

(#56125) kispe82


kispe82
tag

Geekbuying spanyol lerakatából készülök vásárolni egy telót. Kérdésem hogy rendelt e már valaki onnan? Valóban vám és áfamentes akkor ha eu-n belülről jön? Kb hány nap alatt érkezik meg? És még egy kérdés h mivel vagy hol tudnám szerintetek a legjobba követni a csomagot? Ennyi röviden :DDD

[ Szerkesztve ]

(#56126) aytukabozs válasza kispe82 (#56125) üzenetére


aytukabozs
addikt

mivel vámúnió van tökmindegy honnan jön az EU határain belül, itt már nem fizetsz rá sem vámot sem áfát.
persze voltak régebben esetek mikor ugyen eu-ból jött de egy plecsnivel hogy még nincs kifizetve rá semmilyen teher sehol, és a kedves ügyfél ráállt a szopórollerre, de a geekbuyingról nem feltételezek ilyesmit :)

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#56127) molvany


molvany
senior tag

Igaz, semmi köze a fö témához, csupán pénz :K
Délelött néztem a Net Bankot, ami utalás jött lerendeztem. Most nemrégen ismét bekukkantottam a Netbankba és meglepödve regisztráltam, hogy 3175 ft - al több van mint délelött volt. A leg érdekesebb, hogy a számlatörténetben semmi , az ég világon semmi változás nincsen. Se nem utaltak, se nem vontak le, zárolt tételeim sem voltak amik esetleg közre játszottak volna.
Magyarul, ez van, de hogy honnan és miért, ezt csak ott fenn tudják. :F :C

WhatsApp :+491737182060

(#56128) aytukabozs


aytukabozs
addikt

8.-án fizetett transflash ma jött meg a sincerity-től,
kicsit csalódott vagyok mikor itt 7-8 napokkal dobálóztatok velük kapcsolatban, sőt mintha cinedognak lett volna 5(?) napos beérkezése is... :)

Más kérdés hogy a bélyegzőn egy 15-re emlékeztető szám van,

ahoz képest meg jó eredmény, de akkor meg nőljön köröm Calvin Choi kolbászkájára hogy 9-én shippednek jelölte :D

Cine
Ugyanezt vettem 64-esbe', :)
lehet épp nem volt neki...

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#56129) Zeki válasza aytukabozs (#56128) üzenetére


Zeki
nagyúr

#54571) CineDOG1 ÚjVálaszPrivát2015-03-11 11:59:07

Jól futott az ebayes sincerity féle samsung 32GB sdhc kártyám, márc. 4 feladás (a bélyegző szerint 5.-e), most kézbe, Hong Kong posta
A szintén ebayes német feladású kijelzővédőm 4-ét írt fe

Ezek szerint nem mindig gyors. De ez postától függ.

(#56130) maj-viktor válasza aytukabozs (#56128) üzenetére


maj-viktor
őstag

Én nálam a sinced-el mindig 2hetet tapasztaltam, azaz 14nap! (de ez sokszor percre pontosan)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#56131) bl4ze


bl4ze
veterán

2015.04.16-án feladott Nillkin Nexus 5 tempered glass ingyen postával sima airmail MA kézben.
Pontosan 1 hét volt, épp időben jött, mert mentem a szervízbe a telóért, így fel is tették rá a Nillkint ! :)

.:. bl4ze .:.

(#56132) wolpertinger


wolpertinger
csendes tag

Sziasztok. Olyan kínai oldalakat keresek ahol vannak múszaki ill. ékszerek és órák, és van UK raktáruk.
Nagyon köszönöm! :U

“Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag.”

(#56133) Zeki válasza wolpertinger (#56132) üzenetére


Zeki
nagyúr

Aláírásomban találhatsz.

(#56134) GAbre


GAbre
veterán

Üdv!
Létezik az,hogy Kínában blokkolják a youtube-ot?
Arra hivatkozik az eladó,hogy azért nem tudja megnézni a videót a hibáról! :C

Avatar

(#56135) tahepa válasza GAbre (#56134) üzenetére


tahepa
senior tag

http://en.wikipedia.org/wiki/Websites_blocked_in_mainland_China

(#56136) aytukabozs válasza GAbre (#56134) üzenetére


aytukabozs
addikt

regelj be youku-ra és töltsd fel oda :D
amúgy jó kis telefonberhelős videók vannak rajta csak rohadt nehéz megtaláni őket

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#56137) Xes


Xes
csendes tag

Ha eladtam valamit külföldre ebayen és utána visszaküldték nekem, mert valami gond volt vele, de a vámnál kötött ki és kérnek rendelési igazolást, akkor mit tudok tenni, hogy ne kelljen fizetnem értem?

(#56138) maj-viktor válasza Xes (#56137) üzenetére


maj-viktor
őstag

Feladóvevény - feladási bizonylat - levelezések elküldés, hogy te ez eladtad és úgy jött vissza!
(ha tényleg így van és nem csak beakarod kamuztatni, akkor vannak ilyen "bizonyítékaid" nem!?)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#56139) Xes válasza maj-viktor (#56138) üzenetére


Xes
csendes tag

Így persze, csak ilyenkor ebbe nem mennek bele mélyebben, hogy eladás után nem volt fizetés akár nav felé, vagy adózatlan jövedelem stb. ?

(#56140) aytukabozs válasza Xes (#56139) üzenetére


aytukabozs
addikt

hogy mi?
afát vámot fizessen utána a vevő, ez legyen az ő gondja.
Magánemberként meg nehogymár ne adhasd el a cuccaidat...
gondolom nem egy jaguar s-type-ról van szó :P

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#56141) gyurkikrisz


gyurkikrisz
őstag

Emlékeim szerint van olyan oldal ami kínál vámbiztosítást, azaz ők fizetik az esetleges költésgeket. Téynleg van ilyen oldal, és ha igen melyik az?

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#56142) aytukabozs válasza gyurkikrisz (#56141) üzenetére


aytukabozs
addikt

coolicool, pandawill, pl.
(de neked kell kifizetni a felmerülő kölségeket, ők meg a papírok bemutatása után visszautalják, tehát számolj az áfával+vámkez.költséggel)
a to2c is kínál biztosítást, de ők csak VÁM biztosítást az áfát nem adják vissza...

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#56143) maj-viktor válasza Xes (#56139) üzenetére


maj-viktor
őstag

Nem értem miért "sz*rik" mindenki a NAV-tól... ha te együttműködsz velük, azért ők sem feltétlenül csak a kicseszésre - büntetésre mennek... (bár tudom a fejekben ez van - ez rögzült... de azért vannak pozitív tapasztalatok is velük)

Az egész eladásról, mint magánszemély a használt cuccát eladta... milyen kötelezettséget akarnak már!? (évi 600E a határ vagy mennyi... ha meg valaki üzletszerűen új termékekkel csinálja... az megint más tészta! Beszerzés - kiadás = haszon... adózás... ÁFA bevalllás/befizetési kötelezettség, stb.)

Most feltételeztem, hogy az emberünk eladott egy használt valamit külföldre! Ez alapján írtam a tanácsot... az adózás egy külön tétel! Nem ez a topik! Nem erről kért tanácsot! De itt most a "vámolás", meg hogy megakarják vámolni (ÁFÁ-ztatni), egy olyan csomagot, amit ő adott el, csak a vevő nem vette át... na azért álljon már meg a menet, nehogy már a nyúl vigye a puskát! Ha erről van rendes bizonyítéka (feladóvevény és e-mail levelezés), akkor a NAV is látja, hogy nem a trükközés megy, hanem tényleg csak egy olyan cuccosról van szó, amit eladott és nem vették át... csak határon kívüli...

Amúgy, mint ilyen tétel... vagyonosodási vizsgálat esetén lehet fontos.. illetve az így szerzett bevételt "szabályos" az adóbevalláson kell feltüntetni, mint egyéb pénzszerezési forrás... (amit amúgy nem szoktak az emberek), de kis tételben nem is szokott óriási probléma lenni... inkább már évi több százezres - milliós tétel esetén lehet ez ok az aggodalomra, ha nem vallod be... ezután az adóterhek befizetése akár 5-10évre is visszamenőleg... illetve a büntetés a megszegéséért... de ez már nagyon mélyre menő, nem ide tartozik!

De persze volt negatív példa is... VALÓS garanciáztatós termék esetén... az újra ÁFA-zással... de ha az ember lelevezei, nem hagyja annyiban, azért nem csesznek ki vele!

(kicsit más, de legjobb példa ami most velem volt... kipostázás PayPal ügy.... levelezés... külföldi shop meg visszaadta a pénz sok levélváltás után! Persze ennek nincs köze a NAV-hoz, stb. csak arra példa, hogy a dolgoknak "utána kell járni"...

Mondjuk nem értem... mert EU-n belül "nem vámolnák"... akkor ez EU-n kívüli eladás volt amúgy!?

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#56144) BullZeye


BullZeye
veterán

Telefonra lenne szükségem, lehetőleg Európán belülről egyszerű okokból, szeretném előre kifizetni paypallal, és utólag egy forintot se kelljen (se áfa, se vám), szívesen kifizetem előre a +pénzt, csak utólag ne terhelődjön pluszba semmi.

Milyen ilyen üzletek vannak, ahol nem 50% árréssel dolgoznak? Egész pontosan Jiayu S3 Advance kellene (3gb verzió)

(#56145) aytukabozs válasza BullZeye (#56144) üzenetére


aytukabozs
addikt

mihez képest 50% árrés?
azért amit az EU-ban veszel meg azért arra valaki csak kifizeti a terheket (ha nem is az itteni 27%-os rabló áfát).
Vagy a hardveraprós árakra célzol? :)

szerk.
hmmm, nem véletlen volt déja vu-m, nem jött össze a korábban kinézett eladóval, vagy újabb darabokra támadt igény a környezetedben? :P

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#56146) BullZeye válasza aytukabozs (#56145) üzenetére


BullZeye
veterán

Újabb kéne :) tőle lett 3, az egyik behalt, és míg folyik a gari kell egy másik, ezt meg majd megkapja családon belül valaki :)

(#56147) Ciccuka


Ciccuka
veterán

Innét mernétek cipőt rendelni?

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#56148) wwenigma válasza maj-viktor (#56143) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Dehogynem. 3 egyforma dolgot eladsz, megcsesznek mint a lovat, vagy ha azert veszel valamit kulfoldrol hogy itthon ertekesitsd. Pl. 6os csomag kijelzovedo foliabol eladsz 4et... :U

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#56149) beg válasza Ciccuka (#56147) üzenetére


beg
veterán

Nem. Nevenincs oldalakon keresel márkás cuccokat. Noname shopokat tudnék én is napestig linkelni.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#56150) Ciccuka válasza beg (#56149) üzenetére


Ciccuka
veterán

Pedig olcsó

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.