Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77001) gbalii válasza DavidQ (#77000) üzenetére


gbalii
csendes tag

És pl akkor mi a helyzet ennél a cipőnél?
Mert a márkanév: SexeMara, és a jele is módosítva. Akkor ez replika és erre már rászállhatnának? Csak érdekességképp.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#77002) tibcsi0407 válasza gbalii (#77001) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Rá. Szerintem ne erőltesd a dolgot. Ha mindenáron replikát akarsz venni, akkor vedd meg itthon valakitől akit nem kapott el a NAV vele. Tele van velük a Vatera, Jófogás, meg a magas átlag IQ-val rendelkező Facebook csoportok is.

https://utdetailing.hu/

(#77003) Zeki válasza tibcsi0407 (#77002) üzenetére


Zeki
nagyúr

És itthon fel is lehet próbálni. Piacokra kell kimenni, ott is sok minden van.

(#77004) DavidQ válasza gbalii (#77001) üzenetére


DavidQ
tag

Azért azt a pipát nehéz kibeszélni, hogy ez nem Nike utánzat. De az biztos hogy el is kapna a röhögőgörcs, ha egy ilyen cipőt meglátnék valakin. Egyébként rengeteg a hamisítvány, itt egy oldal összeszedte milyen neveken hirdetik a hamis cuccot a sárgák. Ha ilyen szavakat látsz a hirdetés címébe, tuti hogy hamisítványt nézel: [link]

@CineDOG1: Annó a Józsó... :D De manapság a szabadkai piac a legalkalmasabb ilyen célra, ott fel bírod próbálni, de már ránézésre is látod hogy milyen minőség lehet. Ráadásul a határon a vámosok se szívóznak.

[ Szerkesztve ]

Nem minden kínai szirszar szar!

(#77005) llaszlo válasza slezakimi (#76980) üzenetére


llaszlo
veterán

Ok, de annak van jutaléka. Az mennyi?

Alinál, hogyan működik a teljes visszatérítés? Van két cuccom amik még mindig nem jöttek meg és már lassan letelik a 60 nap.

(#77006) Azie válasza gbalii (#76987) üzenetére


Azie
őstag

Miért nem veszel egy rendes cipőt a gagyi hamisitott adidas helyett? Bár a te lábad, ha mindenképpen szét akarod cseszni, akkor olcsóbb ha kimész és az útpadkát rugdosod mezítláb, a pénzt meg odaaadod egy hajléktalannak. :)

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#77007) luck66 válasza Azie (#77006) üzenetére


luck66
tag

59.napon vitát nyitsz és jelzed,hogy nem jött meg,megnézik a tn-t beszélnek veled meg az eladóval és visszautalják,ha megjön később és jó fej vagy, akkor irsz az eladónak és Paypal-on elküldöd neki pl a 90-95%

(#77008) Azie válasza luck66 (#77007) üzenetére


Azie
őstag

Szerintem ez mellé :)

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#77009) Csabi1984


Csabi1984
addikt

Sziasztok a kérdésem csupán információ jellegű!
Szoktam rendelni Verbatim Bluray lemezt (Japan) és a kérdés jellege nem az, hogy mikor kapom meg hanem, hogy más is szokott-e rendelni?

Estimated delivery Dec 21, 2016 - Jan 11, 2017

(#77010) Timmcsy


Timmcsy
tag

Sziasztok! Remélhetőleg nektek több tapasztalatotok van a rendelésekkel kapcsolatban, ezért a tanácsotokat szeretném kérni.
Rendeltünk ebayen keresztül magánszemélytől egy csomagot, amit ő a Hermes-sel küldött el. A csomag majd 2 hónap után visszaérkezett a feladóhoz? :W A Hermes honlapján az az infó szerepel, hogy megkísérelték a kiszállítást, de nem találták a címzettet, míg telefonon azt mondták a feladónak, hogy a magyar vámon akadt fenn. :(
Az összefoglaló szerint ugye nem is kellene vámeljárás alá kerülnie és a hozzászólásokból pedig azt olvastam, hogy kellene kapnunk valami infot, ha valamilyen okból mégis fenn akadt volna a vámon!? Olyan infót is találtam korábbról, hogy a Hermes a GLSnek adja át a csomagot. Ennek mi a pontos menete? Még mielőtt a Hemes átadná a GLSnek, átvilágítják a vámon a csomagot és lehet, hogy nem tetszett nekik? (Egy mini PC volt amúgy.)
Csak egy Hermes azonosítónk van, ezzel mi itt nálunk hol tudnánk megérdeklődni, hogy mégis mi történhetett? GLSnél vagy VÁMnál, őket hogy lehet elérni? Feladná még egyszer az eladó, ha rájönnénk, mi volt a baj. hogy megelőzzük az ismételt kudarcot. Köszönöm szépen! :R

(#77011) AMD_ok


AMD_ok
őstag

Sziasztok

A bolt ennyit tud pontosan 1 honappal a rendeles/fizetes utan felmutatni:

Kerdesem az lenne, hogy ez kb a nagy semmi, igaz? Mert ha igen, akkor inditom mostmar a penzvissza-t, mert elfogyott a turelmem...

[ Szerkesztve ]

(#77012) azbest válasza maj-viktor (#76971) üzenetére


azbest
félisten

ahogy nézem beetetésképp egy ideig 490 a postaboxba küldés. Néha az is jó lehet, ha van a cél közelében. Amúgy én is ma adtam fel 1690ért mpl üzleti csomagot, ami tavaly még simán ajánlott levél lehett volna. Ebben az árban viszont benne van a másnapi kézbesítés és 50 ezerig értéknyilvánítás is (csak nem szabad elfelejteni beírni). Bár webes nyomtatványkitöltővel kicsit kalandos lett a dolog, azt hiszem kötelező megadni súlyt, de nem nyomtatja rá, ellenben a postán átvételkor rányomtatják a hasamra ütött súlyt. Nem mintha számítana, mert 40 kilóig lehet.

postai idők kapcsán... lekem is van olyan 6 hetes levelem, amiről 4 hete nincs hír. De a kínai ems/epaket és a magyar posta is hasonló "jó" hírnek örvend, úgyhogy hamarosan hosszabbítást javasolok az eladónak, hátha még kínai újév előtt idér :D

[ Szerkesztve ]

(#77013) jbauer05 válasza AMD_ok (#77011) üzenetére


jbauer05
tag

Ha volt, várható kiszállítási megadva és az már lejárt, akkor általában az eladók megkérnek, hogy várj még egy vagy két hetet, és ha utána se jön meg, visszaadják a pénzedet. Kb ugyan ez a szituáció ha nem volt megadva kiszállítási idő és eltelt már egy hónap.

(#77014) kidnou válasza AMD_ok (#77011) üzenetére


kidnou
senior tag

A képen nem látszik a vállalt szállítási határidő, amíg az nem telik le addig felesleges bármit csinálnod. Az hogy nem látszik rajta a csomag úja az teljesen megszokott ebay rendelésnél. Az esetek 99%ában nekem is ilyen de megjönnek a cuccok
Ha nem jön meg a cucc akkor az ilyen tracking miatt a paypal egyből vissza adja a pénzed vita esetén

[ Szerkesztve ]

(#77015) peestike


peestike
senior tag

Első rendelésem volt a sportdirect-en, 3.-án jött levél, hogy kész a pakk. Később fog jönni még levél, ha a szállító átvette. Kérdezném, hogy ez több nap szokott lenni? Vagy esetleg sok lehetett a rendelés, azért húzódna a dolog? Köszönöm!

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#77016) bl4ze válasza Timmcsy (#77010) üzenetére


bl4ze
veterán

Német csomag nem kerül be a VÁM-ra, és igen GLS kezeli.
A kapott csomagszám mit mutat a HERMES és GLS oldalakon ?

GLS ügyfélszolgálat mit mond ?

.:. bl4ze .:.

(#77017) beg válasza bl4ze (#77016) üzenetére


beg
veterán

Minden csomag bekerül a vámra. Mindegyik. Bárhonnan is jön. Sőt, kutyákkal át is szagoltatják, hogy illegális dolog nincs-e bennük.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#77018) luck66


luck66
tag

A 2,4 cm-nél vastagabb levél még elmegy ajánlottként,ha postán maradóra kérem! De hogyan kell megcímezni, mit kell ráírni? Mert ezt még a postán se tudták megmondani,(megyeszékhely,főposta)?

(#77019) slezakimi válasza llaszlo (#77005) üzenetére


slezakimi
senior tag

Szia.

Valamennyi biztos van, de a Paypal Topicba biztos tudnak segíteni.

Üdv Imre

""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""

(#77020) Azie válasza beg (#77017) üzenetére


Azie
őstag

"elvileg"

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#77021) beg válasza Azie (#77020) üzenetére


beg
veterán

Mesélj kérlek offolás helyett biztos van akkor tapasztalatod ha ezt írod.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#77022) Azie válasza AMD_ok (#77011) üzenetére


Azie
őstag

Torrentezünk, torrentezünk? Aztán még elvárjuk hogy időben jöjjön a csomag? :)

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#77023) Azie válasza beg (#77021) üzenetére


Azie
őstag

"Minden csomag bekerül a vámra. Mindegyik. Bárhonnan is jön. Sőt, kutyákkal át is szagoltatják, hogy illegális dolog nincs-e bennük."

A futáros csomagok miért kerülnének be?
A belföldiek miért kerülnének be?
Magánszállítók által szállított csomagok?

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#77024) beg válasza Azie (#77023) üzenetére


beg
veterán

Belföldi csomaggal mióta foglalkozunk ebben a topikban?
Kérdezd meg pl. a DHL-t, hogy hova jönnek be a külföldről érkező csomagjaik. Ne lepődj meg a válaszon :)

Ha nem lenne semmilyen eu-n belüli, de külföldről érkező csomag vámvizsgálat, akkor mindenki drogot, cigarettát és dúsított uránt rendelne a tagállamokból.
Erre ugye nem gondoltál?

Magánszemélyek poggyászára ez nem vonatkozik.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#77025) szabi__memo


szabi__memo
nagyúr

Gearbesten vásárolnék.
Termék kiválasztva.
Kiválasztom, hogy EU raktárból, azt írja 6.4euro a szállitás. 42 euros termék.
Betettem kosárba.
Fizetnék, eljutok paypalig, erre ott csak a 42 euros összeg van. Most elrontok valamit vagy hogy megy ez, mi van a szállitási dijjal???

[ Szerkesztve ]

(#77026) maj-viktor válasza azbest (#77012) üzenetére


maj-viktor
őstag

*Kb. vagy 3éve az üzleti csomagok alaphatárát felemelték 50E Ft-ról 150E Ft-ra, szal alapból az árban van 150E Ft-nyi értékbiztosítás, ha ráírod... azaz tök8 hogy 10E Ft-ot 20E - 50E vagy 150E-t írsz ugyanannyit fizetsz feladáskor, viszont ha elveszik - sérül, akkor azért nem mindegy mit is írtál a csomagra ezért tanácsolom mindig, nyugodtan írjon az ember rá maximális 150E Ft-os határt...

De igen ez a röhej, hogy amit régen "kis csomag" belfért pl. 100grammba, de 2,5cm-nél vastagabb (már egy bubis boríték és ha beleraksz valami vastagabb lesz), azt max. 500 Ft-ért vitték el, mostmeg az ha a postára beesel az 1.490 Ft lesz, ha van lehetőséged szerződésra / vaterafutár egyéb módra, akkor "csak" 950 Ft, de ez még akkoris, ha nem 3x ár a régihez képest, de dupla ár!

(Bár tény igen, ebben benne van 150E Ft-nyi értékbiztosítás, online nyomkövetés és 1munkanapos garantált elsőbbségi kézbesítés, csak pont erről értekeztem, ezt magyarázd meg egy olyan webshopnak pl. aki eddig pl. átlag 1.000 Ft-ot terméket árult (tök életszerű, mittudomén női bizsukat), és hogy a ptkg. eddig +500 Ft ajánlott levélként volt, mostmeg csak 1.000-1.500 Ft-ért tudják feladni csomagként! Röhej az egész helyzet!

Szal érted te vevőként megveszel valamit 1.000 Ft-ért, de hogy megkapd még 1.500 Ft-ot kell fizetned postára, így 2.500 Ft-ért tudod házhoz hozatni! Így 2 megoldás maradt: futárok (GLS, szerződéssel / vaterafutárként asszem 890 Ft körül áron visz vagy szintén csomagautomaták.. MPL csomagautomata / Foxpost, mely 400-500 Ft körüli áron van szintén "kedvezményes" szerződéses / vaterafutáros áron, csak ezzel meg az a baj megint, hogy 1. vidéki embernek nincs a közelében automata 2. a futár "lassabb", viszont kényelmesebb, mert háznál felveszi, viszon +1nap a postával szemben... elég hülye helyzett lett így minden szempontból... eladóknak - kis webshopoknak ez betett, vevőként meg vagy átszokunk / szoktatják csomagautomatára vagy akkor fizetünk dupla ptkg.-et)

Én sok helyről rendelek (a legcifrább módokat igénybe véve... személyes / utánvétel / posta / futár / csomagautomat... épp mikor melyik esik útba - kényelmes, időmbe mi fér bele) és sajnos volt már, hogy egy csak ott kapható terméket mely 1.000 Ft volt + 2.000 Ft-ot kellett fizetnem a futárra (mert velük voltak szerződve olyan áron, ami röhej szint volt, amikor én is megtudtam volna oldalni 500 Ft-ból a feladást, csak ők ugyebár szartak bele, hogy a vevőnek jó legyen és a legelső - legdrágább futárral szerződtek le... egyszeri emberként olcsóbban feltudtam volna adni, ők meg "szerződéssel" drágábban adták - amikor ha leszerződnek, akkor mennyiség után kapnak kedvezmény... a posta is már havi / heti / napi 3+ db csomagtól különböző kedvezményes árakat tud adni az alap lista árhoz képest, ami most 2kg-os csomg esetén 1.490 Ft lesz (talán 1.290 Ft-ról emelve 2017)

De hogy ne legyen az egész OFF:
aliexpress 11.11-es csomagok futnak be mostanában... szal mindenkinek türelem! :D

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#77027) denis.p


denis.p
tag

Sziasztok,
Egy autós kamerát szeretnék rendelni és ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy amennyiben az EU-t jelölöm be, abban az esetben vámmentes lesz a cucc és ezek a szállítási idők 3-10 munkanap alatt meg is szoktak érkezni?
Továbbá a bankkártyával való fizetéssel ugyan rövidebb időt vesz igénybe, mint paypal-el, csak a bankkaris vásárlásnál is ugyanúgy érvényesíthető a dispute, ha esetlegesen nem érkezik meg az árú ?

[ Szerkesztve ]

(#77028) azbest válasza maj-viktor (#77026) üzenetére


azbest
félisten

Igazad lehet, a netcsomaggal kevertem. Meg még a fejemben a start pusz csomag él.

"ezt magyarázd meg egy olyan webshopnak pl. aki eddig pl. átlag 1.000 Ft-ot terméket árult"

jaja, ezért is van néha, hogy ha nem sürgős valami, inkább rendelem kínából, ahol lehet 2-4-6 hét míg ideér, de nem kerül ezresekbe a postázás vagy épp az elutazás a boltba. :K

Egyébként ez a postás méretlimit azt is érinti gondolom, aki valami kisebb dolgot küldene vissza külföldre garanciálisan. Most annak az is kénytelen csomagként küldeni.

(#77029) beg válasza denis.p (#77027) üzenetére


beg
veterán

Inkább 2 hetet mondanék és igen, ha az EU raktárból rendeled más fizetési kötelezettséged nem lesz. Használj inkább PayPal-t a biztonság kedvéért.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#77030) Frenk válasza Mr.-MN (#76945) üzenetére


Frenk
aktív tag

Szia,

2 nap múlva volt látható.

(#77031) denis.p válasza beg (#77029) üzenetére


denis.p
tag

köszi :R

(#77032) Nigér


Nigér
őstag

Sziasztok!
"Belföldi feldolgozásra továbbítva" státuszú csomagnál mos megjlent ez: Utánküldve Budapest x. számú posta
Ez mit jelenthet...? :F

(#77033) DavidQ válasza Nigér (#77032) üzenetére


DavidQ
tag

Azt, hogy rossz helyre került szortírozás közben, és átküldik a te postádnak.

Nem minden kínai szirszar szar!

(#77034) Nigér válasza DavidQ (#77033) üzenetére


Nigér
őstag

Az "x" az a kerület ahol lakom főpostája, tehát akkor nem kell rezegnem?

Merthogy telón elérhetetlenek.

[ Szerkesztve ]

(#77035) maj-viktor


maj-viktor
őstag

Kis meglepi! Dec.24.-én rendelt csomag ma beesett (elég nagy meg súlyosabb darab ~2kilós), meglepődtem!
ez 12nap a rendelés pillanatától a házig! (és pont úgymond a karácsonyi időszak után - vicces)

Más meg szeptemberi - októberi rendelések esnek be... vagy már sosem jönnek még is refund intézve rá

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#77036) -=RelakS=-


-=RelakS=-
veterán

Ma jött egy csomagom, aminek leghamarabb 9-én kellett volna megérkeznie :DDD

Persze a November 8-án feladott rendelésemnek még se híre, se hamva :F (követési száma egyiknek sincs)

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#77037) jano_77 válasza maj-viktor (#77035) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én tegnap rendeltem meg Eustock-ról és ma már kaptam a GLS-től a jelzést, hogy holnap szállítják. Persze az október 20-án rendelt - igaz az Kínából lett volna - ugyan ilyen termék nem érkezett meg és valszeg már nem is fog. :B

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#77038) maj-viktor


maj-viktor
őstag

aliexpress csomagomnál ( RS111495945CN )
Ha ilyet látok:
2016-12-30 12:07 GJ.ANGANG, Final Delivery
[link - ANGANG]
Kezdhetek aggódni!?:D

Dél-Korea... kicsit fura, mert tudtommal még Magyaroszágon lakom! :D
(még szerencsém, hogy nem Észak-Korea!? :D )

(sunyi kínai kibökte a szemem valaki más trackjével... remek - mehet a dispute)

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#77039) RVR400 válasza maj-viktor (#77038) üzenetére


RVR400
veterán

Szerintem nem vagy annyira kezdő, hogy egyből remegjen a kezed a dispute gombon, mikor lehet kulturáltan érdeklődni afelől, hogy esetleg elcserélte a TN-t, és rosszat írt a rendelésedhez.

(#77040) bl4ze válasza RVR400 (#77039) üzenetére


bl4ze
veterán

+1

.:. bl4ze .:.

(#77041) szabi__memo válasza szabi__memo (#77025) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Rájöttem, hogy mindenképp ki kell tölteni az adatokat a Gearbest oldalán is. Igy már oké.

Tehát Gearbest, eur raktár, termék 42euro, tenyérnyi csomag.
Szállítási költségre 3 opciót ad:
flat rate: 6 euro
standard: 11,5euro
expeditied: 12,5euro

Nincs tracking opció csak biztosítás durván 2 euróért.
Alapból a standard volt bejelölve.
Most komolyan 6 euróért nincs tn???? Mert az vicc.
Vagy honnan lehet tudni melyikhez van? Vagy a biztosítás az?
Elég nagy fos az oldaluk, még ezeket a fenti szállítási opciókat sem írja a faq.

Valaki tisztázhatná ha tudja. Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#77042) Tomi0703


Tomi0703
őstag

Mennyi időt vesz igénybe átlagosan, hogy a posta trackingje kijelzi, hogy beküldtem az adatokat?
A postaimportra már 2 napja elküldtem, de semmi reakció. Érdemes volna a másik 2 címre is elküldeni? :D

(#77043) nyisziati válasza szabi__memo (#77041) üzenetére


nyisziati
veterán

Én vettem olyan cuccot, ami 13$ volt, + ugyanennyi a szállítás, és kamu trackinget kaptam. :(((

(#77044) szabi__memo válasza nyisziati (#77043) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Legalább a termék megjött?
Vagy ha nem akkor nem látom értelmét mert kamu tracking mellett nem tudják bizonyítani, hogy átvetted. Nyert ügy a paypalnál.
amúgy eu raktárból te is?

[ Szerkesztve ]

(#77045) nyisziati válasza szabi__memo (#77044) üzenetére


nyisziati
veterán

Szerencsére meg. Aliexpress-es volt egyébként Kínából.
De Tomtopon is jártam így ~20$-os cuccal, EU-ból, bár ott nem kellett külön a szállításért fizetni (az is megjött).

[ Szerkesztve ]

(#77046) balazs1956 válasza szabi__memo (#77041) üzenetére


balazs1956
senior tag

(#77047) szabi__memo válasza balazs1956 (#77046) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

:R

(#77048) DriveR_Art


DriveR_Art
csendes tag

Üdv mindenkienk!

Egy kérdésem lenne hozzátok. Gearbest EU raktárából rendeltem egy telefont még karácsony előtt.
Tracking számot azonnal kaptam, viszont hiába néztem csak nem jelent meg feladási szándék, így 28.-án levelet írtam, amire másnap válaszoltak, és hirtelen hip-hop megváltozott a követési adat, ezekre:

2016-12-30 00:00 HUNGARY, ON ITS WAY TOGLS HUNGARY
2016-12-30 03:30 HEATHROW WORLDWIDE DC, ARRIVED (MDN) AT
2016-12-29 18:07 BIRMINGHAM MAIL CENTRE, ON ITS WAY TOHEATHROW WORLDWIDE DC
2016-12-29 18:01 BIRMINGHAM MAIL CENTRE, ITEM COLLECTED

Azóta megint semmi, fotót se kaptam a bcsomagolt termékről, pedig a kínából küldetkről mindig kapok. Kezdhetek nyugtalankodni vagy még várjak valami változásra?

15 éve a prohardveren...

(#77049) Nigér válasza Nigér (#77034) üzenetére


Nigér
őstag

19.12.2016 01:40
Elektronikus értesítés a szállításról
Hungary
21.12.2016 08:52
The item is in transit
Hungary
22.12.2016 21:57
Megérkezett a feldolgozó központba
22.12.2016 21:57
Feldolgozás
Hungary
23.12.2016 20:46*
Információk frissítése
Hungary
24.12.2016 11:45
Célországba elküldve (Export)
24.12.2016 11:47
Célországba elküldve (Export)
24.12.2016 11:49
Célországba elküldve (Export)
Hungary
26.12.2016 10:27
Import (Megérkezett a célországba)
Hungary
27.12.2016 12:47
Feldolgozás
Hungary
27.12.2016 12:47
Import (Megérkezett a célországba)
Budapest
Hungary
05.01.2017 13:59
Sikertelen kézbesítés
Hungary

Ez mekkora kamu. Itthon figyelek betegen, se nem csengetett a postás, se értesítő nincs a levládában.
A Posta nyomkövetője ugyanazon időponttal ír egy utánküldést.
Holnap ezek szerint muszáj lemennem a postára, mert meglehet hogy szó nélkül visszafordítják a csomagot...? :U

[ Szerkesztve ]

(#77050) szabi__memo válasza Nigér (#77049) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Nem viszik ki, értesítőt sem hagynak, a nyomkövetési adatokat bekamuzzák.
Csak mondom, hogy ez jellemző. Tetű banda.
írd le a panaszod, mi történt: ugyfelszolgalat@posta.hu
Tényleg utánanéznek, hátha csak ki kell baszni pár postást.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.