Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-05-11 12:53:49

LOGOUT.hu

Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9451) Bandus99 válasza Spy89 (#9449) üzenetére


Bandus99
őstag

megjegyzem, ha mar ismeteltem irsz temaban a valaszt is leirhatod, hatha vmi hasznos is lenne a hszben :)

Persze enyemben sincs semmi hasznos, csak most kotekszem eppen, mert nem ertem, ha egy problemara - kerdesre megleli az ember a valaszt es veszi a faradsagot, hogy ir meg1 hszt, akkor a minimum az lenne, hogy masoknak okulasul, a megoldast is leirja barmirol is legyen szo.

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#9452) Spy89 válasza Bandus99 (#9451) üzenetére


Spy89
aktív tag

Kötekedni lehet, nem szoktam magamra venni. :D
Az email pedig a következő helyen érhető el:
Help--ContactUs ( jobb oldalt, sárga négyszög a jobb oldala lekerekítve) utánna pedig értelemszerűen

:DDD
Remélem másnak is hasznára válik!

[ Szerkesztve ]

Jön még boardosra lavina! :D

(#9453) Spy89


Spy89
aktív tag

. . . és tadaaaaaam már az én PW-om is reklámmentes. Hát nem agyarország az biztos :DD .

Jön még boardosra lavina! :D

(#9454) Drebin hdgy. válasza smilecat (#9440) üzenetére


Drebin hdgy.
csendes tag

Köszönöm, közben az öcsém is felhívta a figyelmem erre a videóra, ás vállalta, hogy ő kicseréli, ha beszerzem a screent. Ezen felbuzdulva valószínű rögtön kettőt rendelek, és azt a példányt is megcsináljuk, amely de facto már nem létezik, hiszen garanciában már cserélték, meg kellett volna semmisítenem.
Arra is az öcsém hívta fel a figyelmem, hogy ha eladom a régit, valaki fellép vele a netre a wifin, főleg, ha megpróbálja átregisztrálni a saját nevére, az Amazon jogosan lép fel velem szemben, tilt le és/vagy követeli a második Kindle-öm árát utólag. Úgyhogy az lesz, hogy a régebbiben elrontjuk a wifit, hogy véletlenül se lehessen vele lebukni, aztán azt is rendbe hozzuk, és megkapja a kislányom offline használatra, úgyis rég vágyik már egyre.

De lehet, hogy tévedek.

(#9455) Drebin hdgy. válasza Zirowe (#9438) üzenetére


Drebin hdgy.
csendes tag

Köszönöm, lásd #9454.

De lehet, hogy tévedek.

(#9456) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Ebben az egeszben csak az a szomoru, hogy a magyar kereskedok ugyeskedese miatt szop az amazon.

Drebin hdgy.: ha szetszeded, akkor akar a wifi modult is kiszerelheted, es akkor nincs net, az meg azt hiszem netbookba is jo.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9457) lord.lakli válasza Zirowe (#9456) üzenetére


lord.lakli
őstag

Szerintem lesz még böjtje, de amíg csinálja az amazon, addig sokan kihasználják.

(#9458) kovsol válasza Zirowe (#9456) üzenetére


kovsol
titán

Szerinted csak magyarok csinálják? A világ maradék 99% án meg senki.

May the Force be with you!

(#9459) Zirowe válasza kovsol (#9458) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Biztos mashol kelet europaban is elofordul, de ketlem, hogy ott is ilyen 99%os arany lenne.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9460) lord.lakli válasza kovsol (#9458) üzenetére


lord.lakli
őstag

Tőlünk nyugatra tuti nem csinálják, mert legálisan megveszik a reklámmentest.

(#9461) kovsol válasza lord.lakli (#9460) üzenetére


kovsol
titán

Engem speciel nem zavar a reklám, sőt legalább mindig más kép van kirakva, most pl egy kinect reklám van rajta, előtte meg valami könyvet reklámoztak. Meg amikor nem olvasom 99% ban bent figyel a tokjában.

May the Force be with you!

(#9462) Spy89 válasza lord.lakli (#9460) üzenetére


Spy89
aktív tag

Hidd el, hogy ha kell, így 3 hónap használat után már kifizettem volna minden további nélkül azt a 20$-os pluszt, de amíg látatlanban nem tudtam milyen, nem szándékoztam úgy megvenni. Így reklámok nélkül azért kicsit más.
Annak örülök, hogy azért nem csak külföldön, hanem már idehaza is van néhány nagynevű cég - az én egy régebbi esetemben a Logitech - aki igen is ad a vásárló véleményére és foglakozik vele. Nem csak az a lényeg , hogy vedd meg aztán le vagy ejtve, a garanciális ügyintézésnél pedig fűbe - fába kapaszkodik.
Tehát megemelem az Amazon előtt is a kalapom és a minimum az, hogy adok egy pozitív visszajelzést.
Az elégedett vásárló a legjobb reklám!

Jön még boardosra lavina! :D

(#9463) Roliiii válasza Spy89 (#9462) üzenetére


Roliiii
aktív tag

Már a Logitech nem a régi sajnos. Mármint a garancia. :(

http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work

(#9464) Spy89 válasza Roliiii (#9463) üzenetére


Spy89
aktív tag

Konkrétan ez 2011 őszén történt.

Jön még boardosra lavina! :D

(#9465) fil válasza Zirowe (#9456) üzenetére


fil
őstag

Nem hiszem, hogy az Amazon szívna emiatt. A saját "reklámjait" küldi le a KSO olvasókra. Ezek célcsoportja valószínűleg elsősorban az USA vásárlók. Bizonyára végeztek arra vonatkozó felméréseket, hogy a különböző USA-n kívüli régiókba került KSO gépek milyen vásárlást generáltak. Valószínűleg a mi régiónk e tekintetben igencsak elenyésző lehet. Viszont a vásárlást - profitot - nem hozó készülékek is leszívják a reklámokat, teljesen feleslegesen terhelve az infrastruktúrát. Gondolom ezért alakították ki ezt a "puha" policy-t. mert, hogy van erre vonatkozó követendő policy-jük, abban szinte biztos vagyok. Dolgoztam amerikai cégnél, minden apró részletre kiterjedően van.
Szigorúan számon is kéri és betartatják. Az indiai customer service-esek maguktól nem hiszem, hogy ezt eldönthetnék. Ha már itt lesznek a régiónkban és megtudják célozni közvetlenül az itteni vevőket, akkor meg fogják szüntetni ezt az ingyenes reklámmentesítést. Addig viszont ez nekik csak felesleges teher, költség. Az engedékeny policy viszont lojális vásárlókat hoz, tart meg az Amazonnak.
Én egyáltalán nem azt kértem, hogy ingyen vegyék le. Hanem azt, hogy levehessem a 20$-ért, ha már magyar könyveket nem tudnak ajánlani ahogyan azt elsősorban kértem (jó, tudtam, hogy nem tudnak). Az az opció viszont csak USA című vásárlóknak él. Tehát én ,ha akartam sem fizethettem érte. Ezért levették.

[ Szerkesztve ]

(#9466) Pierre75 válasza fil (#9465) üzenetére


Pierre75
senior tag

Sok baromsága van az amcsiknak, de az biztos, hogy munkaszervezés tekintetében lenne mit tanulnunk tőlük.
Ugyanígy látom, egy fillér kára nem lesz abból a cégnek, hogy erről a pár készülékről lekerül az SO, viszont a vásárlói pozitív vélemények révén nemcsak megtarthatják az elégedett felhasználót, de újakat is szerezhetnek.

[ Szerkesztve ]

(#9467) Spy89


Spy89
aktív tag

Viszont van egy olyan problémám, hogy egy device reset és egy firmware újrahúzás után nem tudom használni a szótárakat. Hiába nyomok rá a szóra hosszan ugyan felugrik az ablak, de azt írja ki hogy nincs szótár. pedig rendesen be van állítva minden. a reset előtt simán ment.
Valakinek van ötlete, tapasztalata?

Jön még boardosra lavina! :D

(#9468) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Most fogok Paperwhite-ot rendelni, mennek a rokonok USA-ba. Special Offer-eset veszek, sima wifi-set. A Kindle Keyboard-om 3G-s, szintén SO-s, ha nem az lenne, sok kedvező ajánlatról maradtam volna le (2 ingyen hangoskönyv, leértékelt könyvek). Ha valaki tud angolul, szerintem jól jár SO-s Kindle-lel. A reklámok nem csak USA-t célozzák, ha special offer csak ott érvényes, úgysem lehet igénybe venni, kiírja, hogy this offer is u.s. only.
Csak azért írtam ezt le újra, nehogy valaki megbánja a reklámmentesítést később...
Jó olvasgatást!

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#9469) exacum válasza Spy89 (#9467) üzenetére


exacum
tag

Szia!
Hogyan és miért huztad újra a firmware-t?
Nekem 5.3.1 van. Megjelent újabb? Van benne változás? :)

Próbáltad mára szótárakat újra letölteni?

[ Szerkesztve ]

(#9470) Degeczi válasza fil (#9465) üzenetére


Degeczi
nagyúr

a fölösleges reklámletöltésnek csak 3G változatnál van valós költésge, alkalmanként néhány (nyilván jól tömörített) reklám terhelése a szerverüknek amúgy nem érezhető tétel

az viszont jogos kérdés, mi a fenéért nem engedik fizetős reklámtalanítást, hiszen abból a készülékből ennyivel alacsonyabb bevétel folyt be vásárláskor (pontosabban átvállalták helyette az USA-beli hirdetők), ez már fölfogható kárként - de ez az Amazon saját döntése, mégha érthetetlen is

(#9471) Spy89 válasza exacum (#9469) üzenetére


Spy89
aktív tag

Jailbrake volt rajta, de rendszeresen újraindította magát az olvasó. Így inkább a visszaállítás mellett döntöttem. Device reset----5.3.1es firmware felmásol az olvasóra--- settingsből futtatás. A szótárt újra raktam és beállítottam, de nem működik.

Jön még boardosra lavina! :D

(#9472) Zirowe válasza fil (#9465) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Ertem, tehat szerinted az, hogy tomegesen veszik az itteni vallalkozasok az usa allampolgaroknak fenntartott akcios keszuleket akcios aron, amit itthon profittal adnak el, majd arrol az amazon a hirdeteseket ingyen eltavolitja, ezzel teljesertekuve valtoztatva, az nem okoz anyagi veszteseget az amazonnak?

Erdekes vilagban elsz.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9473) fil válasza Degeczi (#9470) üzenetére


fil
őstag

Nyilván nem nagy terhelés, bár esetleg sok százezer gép esetén, azok adminisztrálásával együtt még jelenthet is valamennyit.
Egyébként engem nem zavart különösebben, de ,ha már van ilyen lehetőség, hogy ingyen leszedessem, miért ne. Ha egyszer le akarom cserélni újabb modellre, eladáskor a SO nem egy értéknövelő tulajdonság.

(#9474) fil válasza Zirowe (#9472) üzenetére


fil
őstag

Ehhez pontosan kellene tudni, hogy az Amazon milyen módon számláz az ilyen reklámokért. Lehet, hogy a reklámozó kiadók egy fix összeget fizetnek a megjelenésért. Lehet, hogy kattintásonként, de lehet, hogy csak a tényleges eladások után. Az is lehet, hogy az Amazon maga reklámoz. Úgy, hogy az Amazonon árult minden cucc után gondolom jutalékot kap az eladás után, tehát neki akkor van csak ebből a fajta reklámból is bevétele, ha eladta. Amennyiben eleve esélytelen az eladás - mivel kikerült az eredetileg célzott piaci szegmensből - nem jelent veszteséget.
Az Amazon egyszerűen hallgatólagosan tudomásul veszi, elfogadja azt, hogy az USA piacra szánt termékei szürke export/import útján kikerülnek onnan. Hiszen pontosan tudja, hogy a felhasználó honnan regisztrált (ha valós lakhelyet adott meg), azt nis ,hogy rendszeresen a világ mely részéből jelentkezik be. Ha komolyan akarna valamit tenni tehetne bármit, korlátozhatná, letilthatná, de nem teszi. Gondolom meg van az oka rá, hogy így tesz. És ne mondd azt nekem ,hogy azért mert jó lelkűek.
Ami meg a világot illeti, amiben élek... ,hát nem tetszik különösebben, de ez van...

(#9475) Zirowe válasza fil (#9474) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Szurke export, mint jogi fogalom tovabbra sem letezik.

Ha pedig te nem latod a veszteseget a 20$-al olcsobb ar kozott, akkor az a te bajod.
Gondolom ha neked lenne egy vallakozasod, akkor te is vigan, dalolva es szotlanul benyelned az effele folyamatos visszaeleseket.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9476) exacum


exacum
tag

Az amazonos free ebook-ok itt vannak kigyűjtve. Több mint 35000 ! Több nyelven, de sajnos magyar egyenlőre nincs közte.
free ebook

(#9477) fil válasza Zirowe (#9475) üzenetére


fil
őstag

Ha belegondolsz olyan sincs ,hogy szürke import - mivel az egy legális törvényes tranzakció jogilag nem különbözik a "normáltól" - mégis használjuk. Ha valaki valamit importál, akkor a partnere az ugyebár az exportőr, vagyis exportál. Ha az import tranzakciót "szürkének" nevezzük, akkor miért ne lehetne a másik felét is...
Gondolod, hogy a Média Markt magánimport útján hozatta be az árusított KSO olvasókat? Szerintem az Amazontól vette és nem 20, hanem több $-al olcsóbban. Ha így van akkor nem is "szükeimport". Ha nem így van, akkor is tudnia kellett róla, tehát hozzájárult.
Ami meg a 20 USD-t illeti, úgy is fel lehet fogni, hogy eladott x darabot egy húszassal olcsóbban, amit máskülönben esetleg meg se vettek volna.

(#9478) Degeczi válasza fil (#9477) üzenetére


Degeczi
nagyúr

nem az Amazontól veszik: hazai nagykertől

az jut hozzá szürkén, nyilván egy USA-ban lévő partnercégen keresztül, aki ott vásárolja föl nagy tételben a KSO-kat, és adja tovább külföldre

az Amazon ehhez nem járul hozzá közvetlenül - más kérdés, h tiltani sem tudja, bár persze biztosan tud róla

ha végre megnyílik az Amazon hazai boltja, és ott olyan árat fognak alkalmazni, mint az EU-ban máshol is (79 EUR, ami még a hazai rekordáfával is 25e környékén maradhat) az automatikusan megszünteti a szürkeimportot, még a fórumokon is

[ Szerkesztve ]

(#9479) fil válasza Degeczi (#9478) üzenetére


fil
őstag

Az csak technikai kérdés, hogy közvetlenül, vagy közvetítőn keresztül. A lényeg az, hogy az amazon tudtával. Abban a pillanatban, ahogy valaki regisztrál egy ilyen készüléket az Amazonnál a döntés, akár blokkolhatná, vagy legalábbis a regisztrációt letilthatná, ha akarná. Nem teszi, mert nem érdeke. Pedig sejti, hogy ezeknek itt hiába tolja a reklámot.
Ami meg a leendő keleteurópai árképzést illet, legyen igazad. Én egy pöttyet pesszimista vagyok.
Más területen ez eddig nem nagyon volt tapasztalható.
Van egy olyan érzésem, hogy pl. fényképezőgépet usa-ban még mindíg olcsóbb megvenni, mint ugyanazt nálunk a hivatalos képviselettől (és talán nem is kevéssel)

(#9480) Degeczi válasza fil (#9479) üzenetére


Degeczi
nagyúr

fényképezőgép más téma: ott maga a képviselet adja dömpingáron az USA-ban, eleve az egész EU-ban drágább (tipikusan EUR-ban annyi vmi, mint USD-ben), és az adó is alacsonyabb

az EU-ban alkalmazott Kindle ár szerintem átszámolható forintra (persze a máshol jellemző 20% körüli áfa helyett 27-el újraszámolva, de úgysem lesz vészes)

nem tilthatja meg az Amazon, h vki (egy túrista, vagy épp USA állampolgár) megvegye a készüléket, majd elhozza, és pl. rokonnak adja: ez technikailag nem különbözik attól, ha egy ottani cég nagy tételben teszi ugyanezt

persze nyilván jól ismerik a csatornát, talán gyári szám alapján végig is tudják követni, kin keresztül került külföldre - de nem tilthatják anélkül, h először a magánexportot is tiltanák (márpedig nem tehetik, hiszen milyen jogalappal)

ezért csak annyit látni, h pl. közvetlen garoztatást tagadják meg így beszerzett KSO-ra (itteni topikban volt rá példa, míg a magánexportost általában el szokták fogadni)

(#9481) Bandus99 válasza Degeczi (#9480) üzenetére


Bandus99
őstag

Erdekes amit irsz a vegen...

Kiderul idovel ugyis mikent viszonyul egy esetleges garancialis hiba javitasanal azoknal akik levetettek a reklamot es azoknal akiknel maradt.

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#9482) fil válasza Bandus99 (#9481) üzenetére


fil
őstag

Mi változna? Hiszen az általad említett esetben az Amazon változtatta meg a késtülék egy jellemzőjét. Ez semmi esetre sem szakszerűtlen, engedély nélküli beavatkozás. A garanciális feltételeknek ugyanúgy kell élniük tovább.

(#9483) curtis2 válasza fil (#9482) üzenetére


curtis2
tag

Ezt én is így látom..

curtis

(#9484) Spy89


Spy89
aktív tag

A szótárak ügyében én voltam a láma.Egy magyar nyelvre beállított könyvben próbáltam ránézni, egy angol szóra. Idegen nyelvű könyv esetében kitűnően működnek. Szóval ez is egy tapasztalat a tanulás útján.

Jön még boardosra lavina! :D

(#9485) Degeczi válasza Spy89 (#9484) üzenetére


Degeczi
nagyúr

és ennek gyakran egy régi (kb. 1.5 éve javított, de előtte is rengeteg könyv készült vele) Calibre hiba oka!

addig a vele konvertált könyvek nyelveként fixen a programban felületének nyelvét használta (látszik, h USA-beli fejlesztés, olyan által készítve, aki csak angol anyagokkal foglalkozik: nem is gondolt arra, h mások idegen nyelvű könyveket is kezelnének vele)

(#9486) Zirowe válasza fil (#9477) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Valoban, szurkeimport sincs, az a media markt meg a hasonlo penzehes bandak talalmanya a tudatlanokkal szemben.

Feltehetoleg az amazon a felhasznalora valo tekintettel nem tiltja le ezeket, pedig nyugodtan megtehetne, hadd szompjanak az eladok.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9487) fil válasza Zirowe (#9486) üzenetére


fil
őstag

Nem tiltja le, mert nem érdeke. Így most terjed az általa hivatalosan nem "lefedett" területeken is. Ezek a megnyert vásárlók, majd akkor is őt választják - jó eséllyel - majd ,ha hivatalosan is itt lesz. Vásárolnak, tartalmat és upgradelnek készüléket - tőle, jó pénzért.
Olyan ez kicsit mint a '80-as évek végefelé a Microsoft politikája az MS DOS-al. Hagyta másolni, terjedni. Nem alkalmazott semmi védelmet. Így aztán sokkal jobban elterjedt, mint a sokszor (sokkal) jobb konkurrencia (Digital Research stb.) Miután kiszorított mindenkit, minden gépen rajta volt, bekeményített.
Nem kell sajnálni. Az ő döntésük, bármilyen szándék is áll mögötte. Nem egy lúzer cég, tudja mit csinál. ...szerintem...

(#9488) Zirowe válasza fil (#9487) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Hiaba probalod tovabbra is bemagyarazni, hogy ez mennyire jo, mert nem az.

Ami pedig a "nem lefedettseget" erinti: mindenhova szallit, ahol nincs hivatalos bolt, szoval ez is felejtos.

Reszemrol befejeztem ezt az ertelmetlen vitata, mert olyan, mintha a falnak beszelnek..

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9489) fil válasza Zirowe (#9488) üzenetére


fil
őstag

"...Reszemrol befejeztem ezt az ertelmetlen vitata, mert olyan, mintha a falnak beszelnek.."

Ebben egyetértünk, pontosan így gondolom én is. :)

(#9490) DDalmayr


DDalmayr
csendes tag

Sziasztok!olyan kérdésem lenne,hogy a tescoban péntektől akciós a kindle 5, 34990. Ez szerintetek reklámos változat?elvileg az eredeti ára 50000.köszi

(#9491) Bandus99 válasza DDalmayr (#9490) üzenetére


Bandus99
őstag

En ugyan nem tudom, hogy reklamos-e, bar az eddigi magyarorszagon forgalmazottakat nezve valoszinuleg igen.
Egy dolog biztos, akar reklamos akar nem, nem eri meg megvenni.

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#9492) fil válasza DDalmayr (#9490) üzenetére


fil
őstag

Ha közvetlenül az Amazontól rendeled, kb 31.000 -re jön ki és az garantáltan nem reklámos. 2-3 nap alatt az is ideér. Neked kell eldöntened. :N

(#9493) Zirowe válasza DDalmayr (#9490) üzenetére


Zirowe
nagyúr

50000ft eredeti ar?!
Szep kamu, irni kene gvhnak.

fil: orulok, hogy egyetertunk abban, hogy fogalmad sincs arrol, amirol beszelsz. :)

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9494) doc válasza Zirowe (#9493) üzenetére


doc
nagyúr

ne cseszegessetek mar egymast... :U

az 50000 tenyleg nevetseges, de ha valamikor a multban akarmilyen rovid ideig is volt annyi az ara naluk, akkor jogosan hirdethetik igy az 'akciot'

(#9495) Zirowe válasza doc (#9494) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Szerintem inkabb kebe az eredeti ideszallitott amazon arat alapul venni, mert sok tudatlant tudnak ezzel megteveszteni, hogy "mekkora akcio"+ugyebar sanszos a kso.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#9497) Tristis


Tristis
őstag

Kedves fórumtársak!
Az iránt érdeklődnék, hogy van-e Kindle4-eshez más, előre fel nem telepített angol értelmező vagy más néven angol egynyelvű szótár az oxfordon kívül? Jelesül engem nem elégít ki teljes mértékben az oxford által kínált színvonal és szívesen helyettesíteném Longman szótárral vagy kipróbálnék hasonló tartalmakat. Előre is köszönöm a válaszokat! :R

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#9498) tomek017 válasza lord.lakli (#9427) üzenetére


tomek017
tag

Szóval emiatt van, mert warez az ebook amit torrenten van
Bocsi, ilyen téren tudatlan vagyok :)

"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )

(#9499) lord.lakli válasza tomek017 (#9498) üzenetére


lord.lakli
őstag

Neeeem :D A warez pdf-en tudod te mit értek, de ha nem, akkor: olyan pdf amit általában valaki bescannelt és nem foglalkozott a kijelzőre optimalizálással. Ezért tuti nem adnék el egy korrekt e-book olvasót.

(#9500) tomek017 válasza lord.lakli (#9499) üzenetére


tomek017
tag

Teljesen világos!. .. mondom én h seggtitán vagyok ehhez.. :)
Viszont vannak ingyen letölthettő konvertaló progik nem? Legalábbis a sony új olvasójánál ezt írták (ph fórum)

"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.