Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-05-11 12:53:49

LOGOUT.hu

Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8723) vtechun válasza vtechun (#8720) üzenetére


vtechun
veterán

Megjött a Kindle Paperwhite. Első benyomásom, hogy milyen pici, kecses. Abszolút egyben van, egyetlen - kikapcsoló - gombbal. Magyar szótárat ráraktam, működik. először max. fényerővel kapcsol be, ez szerintem nem nagyon fog kelleni, mert tényleg erős, viszont közepestől valamivel visszább véve már teljesen kellemes minden körülmények között. Nagyon érzékeny a kijelzője, jól lehet rajta gépelni - webcímet pl..

Alapból volt rajta valami nagyobb update fájl. Ez ugye 163 megát foglal, ezen kívül jó 1,1 giga volt szabadon, 50 mega volt rajta, amit a felhőből szedett le nagy hirtelen - könyvek. Alapesetben semmi foltosodást nem látok, de nagy fényerőn azért előjön, de szerintem nem nagyon van olyan barom aki ilyen max fényerőn használja - vagy ha igen, akkor nagy napfényben, ott meg akkor sem látszik. Hasonló ez az ipad foltosodási hype-hoz, az is foltosodik max. fényerőn, de rohadtul ki is égeti az ember szemét, ha sötétben szeretné úgy használni.
Már csak valami jó kis kortárs olvasnivaló kellene rá, valami dokumentum szerű - nem regény. Esetéeg ajánlhattok valamit :) Én a Richard Branson életrajzra gondoltam :)

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.