Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50648) gberes


gberes
csendes tag

Sziasztok!

A jelenlegi Soundmagic e30-am eléggé leharcolódott (mind a két oldal újra lett forrasztva másfél év után mert megtört a kábel, 2x ki lett mosva, most pedig leszakadt a bal oldala) ezért itt az ideje a váltásnak. Nem tervezem telefonnál komolyabb eszközzel használni, ezért gondolom nem érdemes 20 ezer fölé menni árban (ha rosszul gondolom, és jelentős előrelépés lehetséges 30 ezerig bezárólag, akkor szóba jöhet). Nem vagyok túl szőrszálhasogató, a legfontosabb hogy élvezetes legyen zenét hallgatni vele, egy nem túlzottan erős V karakterű fülesre gondoltam, esetleg néhány dB EQ belefér.

Az itteni ajánló alapján a Vsonic VSD3S lenne a szimpatikus, csak nem túl egyszerű beszerezni. Hardveraprón láttam néhányat, létezik belőle hamisítvány, vigyázni kell? Ha egy mód van rá nem szeretnék külföldről rendelni. A másik kiszemelt a Piston 2, ez kb. hol van az e30-hoz képest? Felmerült még a Sony MDR-NC31EM, mert támogatja a telefonom. Ezzel esetleg van valakinek tapasztalta?

Üdv.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.