Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26337) r6man123


r6man123
senior tag

Megérkezett a SM E30-am, teljesen meg vagyok vele elégedve, köszönöm mindenkinek a segítséget!
Rendelés után itt a topicban is évődtem egy picit a formája miatt, féltem, hogy nem lesz kényelmes, illetve ódzkodtam a fül mögötti kábelelvezetéssel, de teljesen rendben van sokkal kényelmesebb mint a töltény alakú, ráadásul nincs "kábelzaj" mozgás közben.

Régebben tescoban túlárazott (ehhez a füleshez képest egészen biztosan - bár sikerült akciósan 29$ hozzájutnom E30-hoz így lehet mégsem egy kategória) vásárolt Sony, illetve Sennheiser fülesekkel rohangáltam, a különbség elképesztő!

Ahogy többen írtátok is, a mélyek gyönyörűen szólnak, ha borról lenne szó biztosan érezném benne az összes ciprusfajtát és a lankás hegyoldalakon döngicsélő méhrajt is. A közép és magas hangok is szép harmonikusan szólnak, klasszikus zenét hallgatva fel is fedeztem pár új hangszert a háttérben.

Számomra az mp4nation-ös akciós 29,5$-os áron abszolút bestbuy volt, de mostani 39,5-ös listaárat is bőven megéri. Aki lényeges hangzásbeli előrelépést akar a multikban kapható nagy márkák után 10ezer alatt, szerintem nem fog csalódni!

(mondom mindezt félig bejáratva)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.