Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8301) madstunt válasza -Mike- (#8299) üzenetére


madstunt
addikt

kockafórumon nemmindegy?:D

(#8302) -Mike- válasza madstunt (#8301) üzenetére


-Mike-
addikt

Neked mindegy.

(#8303) venember83 válasza -Mike- (#8302) üzenetére


venember83
nagyúr

Angol hölgy, ahhoz képest... :U

(#8304) aesir válasza venember83 (#8303) üzenetére


aesir
veterán

Az angol nők rondák típusú sztereotípia ugyanolyan téves, mint a magyar nők a legszebbek a világon. Hagyjuk már ezt a hülyeséget.

Van saját életem...

(#8305) Nowhereman válasza aesir (#8304) üzenetére


Nowhereman
őstag

érdekes, csak még egyetlen általam ismert mindkét országot megjárt hetero férfi nem látta ezt az álláspontot tévesnek, legyen az magyar, angol, vagy valami harmadik nemzet szülötte...

Utánam a kondenzcsik!

(#8306) aesir válasza Nowhereman (#8305) üzenetére


aesir
veterán

Hja, a magyar elfogult, az angol meg a harmadik országbeli pedig udvarias, ugyanezt mondják minden országban ahol éppen vannak.

Nyugodjunk bele, hogy semmivel sem vagyunk különbek másoknál.

Van saját életem...

(#8307) -Mike- válasza aesir (#8304) üzenetére


-Mike-
addikt

Dehogy téves, hisz' te vagy a legszebb! -)

(#8308) tibi666 válasza aesir (#8304) üzenetére


tibi666
senior tag

így van, vannak nagyon szép angol nők. szerintem az északi, skandináv nők a legszebbek, de nyilván embere válogatja, kinek ki tetszik.

(#8309) venember83 válasza aesir (#8306) üzenetére


venember83
nagyúr

[link] - így hirtelen, hogy mást idézzek. Nem mondtam, hogy az angol nők lennének a legrondábbak, sőt, azt sem, hogy a magyarok a legszebbek. De elnézem neked, benéztél, beszóltál, lelépsz. ;)

(#8310)



addikt

lol ez az F1 topic?
elsőre tökre azt hittem, hogy a "nők, nőügyekben" vagyok. :D

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#8311)



addikt

De, hogy legyen ON topic is.

Abba belegondoltatok, hogy most meg fog fordulni a boxtaktika?
Eddig ugye az volt a nyerő, aki minél tovább kint tudott maradni. Most viszont az fog tudni előzni, aki pont 1-2 körrel a másik előtt jön ki, mert új gumival az elején gyorsabb lesz.:)

Érdekes lehet az üldözőnek számolgatni, hogy ne jöjjön ki túl korán, viszont legyen 1-2 köre még a másik előtt...:) Ezzel szemben az elöl haladónak viszonylag könnyű dolga van, ha nem koptatja nagyon a gumiját, kb tökéletes taktika, hogy utánozza az üldözőjét. Amíg az kint marad, Ő is megy előtte, ha az kimegy cserélni, akkor gyorsan Ő is tipli friss gumiért.:) Vagy elkezdhet számolgatni, hogy gyorsan Ő is cseréljen, vagy van még a gumijában 10+ kör, hogy megérje kint maradni...

Érdekes mindenesetre.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#8312) Nowhereman válasza aesir (#8306) üzenetére


Nowhereman
őstag

A magyar férfi elfogultsága. Ezt tegyük el későbbre.
Az más nemzetek udvariassága. Nos félrekesz sör után már nem szokott az ember udvariasság jellegű témákkal bonyolítani a helyzetet - de a kacsacsőrt nem vonják vissza, csak a magyar nők mellé soxor odatesznek egy másik kevésbé hízelgő jelzőt...
Különben az angol nők bájairól még az angolok is humorizálnak. És nem csak Ali G. teszi, aki szerint Angliában a legnagyobb hiány bombanőkből van. Magyar humoristák közül ki viccelődött a magyar nők bájain?
És hidd el, én is ingáztam hosszan idegen és széphazánk közt, és hidd el, amikor hazajöttem, már a határőrlánynak is elkértem volna a telefonszámát, miközben kint 2 nyomkövetésre állás/év volt az átlag - igen, bevallom, szörnyen életképtelen a libidóm - de idehaza minden második korban lévő nő gyönyörűnek tűnt egy hétig.
A mi tragédiánk, hogy képtelenek vagyunk felfogni, mily gazdag nemzet lehetnénk, ha elfogadnánk önmagunk. De ehelyett a valagunkban tartjuk a fejünket. Gyönyörű a nyelvünk, és mégis meggyalázzuk ahelyett, hogy művelnénk - és ez más velünk nem kontaktáló nemzetek fiai mondták - szívfacsaró a muzsikánk - mert hány mely nemzet neve szerepelhetne többször egy-egy rapszódia nevében - mégis kicsinyeljük magunkat. Bocsájtsd meg nekem, de ez nagyon fáj, főleg üvegnyi magyar bor után. Magyar vagyok - sírva vigadok, és ezt nem törli ki belőle senki, míg e földön vagyok.

ha megbántott - akkor bocsánatodért esdekelve,
Nowhereman - kinek neve egy brit beatles szám ihletése, de nem tud nem magyar lenni...

Utánam a kondenzcsik!

(#8313) Nowhereman válasza (#8311) üzenetére


Nowhereman
őstag

a boxtaktika szükségszerűen kretén lesz. Mert régen nem járult az egyetlen tankhoz kötelező csere, és hogy kötelezően egyfajta gumi egyen a négy keréken. De mindenesetre egy új játékot hordoz magában.

Utánam a kondenzcsik!

(#8314) aesir válasza Nowhereman (#8312) üzenetére


aesir
veterán

Abban igazad van, hogy sokszor alulértékeljük magunkat.
Ezzel párhuzamosan viszont sokszor jelentősen túl is értékeljük magunkat, éppen ahogy a bizonyítani kívánt teória kívánja a kocsmában.

Természetesen egy normális országban szocializálódott külföldi részegen sem fogja neked azt mondani, hogy "bocs de csak udvariaskodtam, valójában nálatok sincsen annyi bombanő mint égen a csillag".

Az angol nők bájairól az angolok is humorizálnak..., teszik ezt azért, amiért minden nemzet humoristái is leginkább az övéin humorizál, mert a célközönség azt érti legjobban.

Nem olyan bonyolult ez, saját történelmi szerencsétlenségünk folytán sajnos hajlamosak mindent készpénznek venni ami egy kicsit is elismerően nyilatkozik rólunk, pedig ez valójában nem más legtöbbször, mint udvariasság. Nekem sem esett jól erre ráeszmélnem, de minél hamarabb elfogadjuk a tényeket, annál hamarabb tudunk kilábalni a magunkra kényszerített melankóliából és pozitív változásokat hozni a magunk számára.

Van saját életem...

(#8315) Nowhereman válasza aesir (#8314) üzenetére


Nowhereman
őstag

Jó akkor rövidebb leszek: az angol nők nagytöbbsége úgy gondolja, hogy 18-ig tart(ott) az élet, és ezek után két új vastag szalonnát növeszt, amelyik nem, annak nagy része pedig simán játszatná az éhezőt. Már ebből is adódna, hogy arrafelé viszonylag kevés szemrevaló menyecske szaladgál az utcákon.

[ Szerkesztve ]

Utánam a kondenzcsik!

(#8316) aesir válasza Nowhereman (#8315) üzenetére


aesir
veterán

ahogy elnézem, ez itt ugyanúgy igaz:)

Van saját életem...

(#8317) andy83


andy83
aktív tag

Idei versenynaptárat lehet már látni vhol?

facebook.com/SzeretekMozizni

(#8318) JColee válasza andy83 (#8317) üzenetére


JColee
őstag

(#8319) proof88 válasza andy83 (#8317) üzenetére


proof88
addikt

Vagy ha máshol nem lenne látható, akkor a hivatalos oldalon. Az internet mindenkié! :)

(#8320) JJános válasza proof88 (#8319) üzenetére


JJános
addikt

Azért a pilótákat is belinkelem. Bár még nem teljes a lista. Sztem.

[link]

2007-05-06 óta itt!

(#8321) Male válasza JJános (#8320) üzenetére


Male
nagyúr

Ezt igényesen megcsinálták :DDD
Torzított képek... talán Trullié lett a legjobb, bár MS álla is lecsökkent rendesen ;] ahol pedig csak az egyik versenyző van meg, ott duplán berakva ugyan az...

(#8322) Nowhereman válasza aesir (#8316) üzenetére


Nowhereman
őstag

Csak az arányok mások. Itt a szocializmus védőburka megvédte a népet a populáris agymosástól. Persze, ma jön ezerrel az áldás, de ahogy 40 év alatt nem nagyon vált mintakommunistává a nép, ugyanúgy 20 év kapipop-kultúra habár már szőrnyű károkat okozott, azért még nem tudott kibontakozni olyan teljesen, mint Európa szabadabb részében - kitermelve a lehetetlennek megfelelni akaró, és a rezignált populációt. Magyarországon azért még arányaiban több nőt találni az aranyközépen...

Utánam a kondenzcsik!

(#8323) [CS]Blade2 válasza (#8311) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Maximum ha nagyon közel vannak egymáshoz, meg lehet vele játszani egy előzést a boxban, de egyébkén szerintem előre ki tudják számolni, és ha nem kopik el a vártnál hamarabb, ezt fogják tartani. Előre tudni fogják, hogy mennyi idő egy boxkiállás, és az adott üzemanyag mellet mennyit bír a gumi. Ebből tudják, hogy hányszor érdemes cserélni.
Eggyel több csere az +x másodperc a boxban, viszont y másodpercet nyernek a friss gumin. Vagy eggyel kevesebb csere ami -x másodperc a boxban, viszont így minden etap kicsivel hosszabb a kopott gumikon ami y másodperc veszteség.
Autónként, és pilótánként lehet, hogy lesz akinek a 2 kiállás az optimális, lesz akinek a 3.
Így hiába jön 2 körrel előbb, akkor a következő szettet kell 2-vel tovább használni, így nem nyer vele semmit időben. Pillanatnyilag előrébb kerül a helyezéseket tekintve, de a következő kiállásnál már ő lesz hátrányban annyi körrel.

(#8324) válasza [CS]Blade2 (#8323) üzenetére



addikt

Én nem arról beszélek, hogy beiktatnak +1 kiállást, hanem a tervezettel lehet játszani, hogy pont mikorrra időzítsék.

Pont a gumi az amit nem tudnak előre megjósolni hogy fog viselkedni. Ha pl nem kopik úgy ahogy várnák, hülyék lennének hamarabb kiállni, ha viszont 10 kör alatt tönkremegy, akkor kénytelenek lesznek. Ez nem lesz úgy kőbe vésve, mint a tankolás, hogy 22. kör és nincs mese, max úgy hogy a 25. kör tájékán kimegyünk, attól függ milyen lesz a gumi állapota, szóval +/- 5-10 környi játék simán lehet benne.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#8325) hunnylander


hunnylander
őstag

A C29 rejtélye

www.HunnyF1.com

(#8326) Nowhereman válasza hunnylander (#8325) üzenetére


Nowhereman
őstag

nem tudom, de sokan nagyon a a 4 nagy(meki-ferrari-bika-merci) 8 pilótáját várják az élre. Mondjuk én Rosbergson VB-re nem fogadnék, de arra igen, hogy Kobayashi durván fogja kínozni ezzel a szerkezettel a favoritokat.

[ Szerkesztve ]

Utánam a kondenzcsik!

(#8327) hunnylander válasza Nowhereman (#8326) üzenetére


hunnylander
őstag

Koba nagyon konzisztens és ki tudja hajtani a vasat, Pedro meg Sauber elmondása szeint is hatalmas érték a szaktudása miatt.

Egyelőre nem tudom hova tenni őket, klasszikus sötét ló a Sauber. Azt azért ne felejtsük el, hogy a BMW százmilliókat ölt Hinwilbe, ami az egyik legkomolyabb F1-es bázis eszközök és szakembergárda tekintetében.

Szakemberek szerint a mezőny eléggé egyben van (az újoncok kivételével), sokat fog számítani a pilóta képessége, és a legjobb autóval is sokat lehet bukni pl. időmérőn, ha a pilóta nem hozza ki belőle a maximumot vagy úgy általában, ha a csapat nem találja meg a legjobb beállításokat. Ez utóbbit nehezíti is, hogy nehezebb lehet az abroncsok kiértékelése, mert hosszú etapok kellenének hozzá, de azt meg a beállításkeresés sínyli meg és a motorokat is kímélni kellene, ezért egyes szakértők a feladatok pilótárabontását jósolják. Az egyik pilóta keresi a beállításokat több rövid etappal, a másik rója a köröket a szabadedzésen, hogy megtudhassák hogyan viselkedik az abroncs a versenyetapok kritikus zárófázisaiban.

www.HunnyF1.com

(#8328) Peat;) válasza hunnylander (#8327) üzenetére


Peat;)
veterán

A BMW is fejlesztette a vasat, így a hondás esethez lehetne hasonlítani a Saubert, remélhetőleg a teljesítményben is lesz hasonlóság. De ilyen pilóták által nem hinném hogy kiemelkedő eredményt érnek el, egyikkel sincs bajom, de fejlődést csak a japán srácból tudok kinézni mert tavaly is látszott hogy jó pilóta de voltak szakaszok amikor elgyengült az a teljesítmény.

Remélhetőleg összességében nincs nagy különbség a régi csapatok között, de annál nagyobb lehetne a különbség a különböző körülmények között. Pl a tengelytáv már egy dolog, de még a súlyra is gondolok, reménykedem hogy lesz autó ami a nehéz súllyal versenyképes viszont ha könnyű akkor már kevésbé, majd ugyanez fordítva. Pl. Ferrari hosszabb etapokon kiegyensúlyozott, de lehet hogy az időmérőn gondjaik lesznek. Remélem jól eloszlanak majd az erősségek és gyengeségek, így jó kis kavalkádokat láthatunk majd.

(#8329) JColee válasza Peat;) (#8328) üzenetére


JColee
őstag

a szokásos lesz, ferrari jó hosszú etapokon, de időmérőn nem, így futamon beszorulnak, és semmi nem fog történni :D

(#8330) Oliverda válasza hunnylander (#8325) üzenetére


Oliverda
félisten

Amióta beraktad a hátteret a blog alá scrollozásnál rendszeresen megeszi az egyik magot a FF. Tök jól néz ki meg minden de tetű lassú tőle az egész. Explorer alatt nem szaggat annyira de ott is zabálja scrollozásnál a procit mint állat. :D

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#8331) JColee válasza Oliverda (#8330) üzenetére


JColee
őstag

nálam csak scrollnál zabál ff alatt

(#8332) Oliverda válasza JColee (#8331) üzenetére


Oliverda
félisten

Nálam is.

Ezt most találtam reinstall után a kupacban:

:))

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#8333) JJános válasza Male (#8321) üzenetére


JJános
addikt

Algersuarit meg széthúzták. Pedig igényes akar lenni, de így nem fog tudni. Ez röhej.

2007-05-06 óta itt!

(#8334) hunnylander válasza Oliverda (#8330) üzenetére


hunnylander
őstag

FF egyre gagyibb, bár még én is leginkább azt használom, de pont ma kellett kényszerből Chrome-ot telepítenem mert valami bekrepált az FF-ben vagy alatta, merthogy nem működnek vele a WordPress szerkesztői felület egyes lényeges funkciói, mint képfeltöltő ablak megjelenítése, kategória-hozzáadás és egyebek.

A téma miatt viszont kutyaszorítóba kerültem. Ez egy friss standard téma, ami csak azután editálható, ha upgradeltem a Custom CSS-re. A legtöbb ingyenes téma meg 480 pixeles fix, azóta meg számos bejegyzést 640 pixelesre csináltam.

www.HunnyF1.com

(#8335) JColee válasza Oliverda (#8332) üzenetére


JColee
őstag

félreolvastam, azt hittem ff alatt alapból is megeszi

egyébként most hogy így mondod:

hunnylander +1 FF hajlamos lefagyni, amikor rfactorozom /óriási hiba :) /

[ Szerkesztve ]

(#8336)



addikt

explorer ftw :D
én azt használom és minden tökéletes :))

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#8337) proof88 válasza JColee (#8335) üzenetére


proof88
addikt

hát nekem sokszor fut rfactor közben és nem lesz baja, igaz csak PH!-s topikok vannak megnyitva tabokban...

(#8338) Oliverda válasza (#8336) üzenetére


Oliverda
félisten

Akkor nézed meg hogy scrollozás közben mennyi procit eszik meg. :D

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#8339) Motion_Blur válasza Oliverda (#8330) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Nálam csak 46%-ban eszi meg az egyik magot :))

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#8340) proof88 válasza Motion_Blur (#8339) üzenetére


proof88
addikt

én meg már nem tudom megnézni, mert hunny módosította... :D

(#8341) andy83 válasza JColee (#8318) üzenetére


andy83
aktív tag

Köszi a linket! :R
Neked is proof88... :))

facebook.com/SzeretekMozizni

(#8342) madstunt válasza hunnylander (#8334) üzenetére


madstunt
addikt

nekem opera alatt nem olyan vészes. én ffről váltottam fél éve operára és nagyon nem bántam meg

[ Szerkesztve ]

(#8343) attisx válasza madstunt (#8342) üzenetére


attisx
addikt

Én már bő három éve csak Operát használok. Ez idő alatt egyszer sem éreztem késztetést a váltásra. Az FF és a Chrome csak marketingben jobbak...

[ Szerkesztve ]

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#8344) Nowhereman


Nowhereman
őstag

én ff alól semmi gázt nem tapasztaltam úgy se, hogy még sok minden szaladgált mellette az szingli-nukleonos vén bugyuta procimban. Bár mondjuk ne feltétlen mérvadó - lévén én linux alól zúzom...

Utánam a kondenzcsik!

(#8345)



addikt

Nem lehetne visszatértni az F1-hez? Van elég böngészős topic az oldalon, ha valakinek még lenne hozzáfűznivalója.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#8346) wildrain


wildrain
addikt

Exkluzív interjú Alonsoval Ferrari sportkocsi vezetés közben, sajna olasz, és nincs feliratozva, így igazán csak 6:40-től érdekes. (Kivéve annak, aki vágja az olaszt.:D)

[ Szerkesztve ]

(#8347) Oliverda válasza (#8345) üzenetére


Oliverda
félisten

Te amúgy milyen böngészőt használsz? :D

Reebok reklám by Hamilton

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#8348) hunnylander


hunnylander
őstag

Remélem ez már nem okoz hasonló problémákat.

www.HunnyF1.com

(#8349) grovani


grovani
csendes tag

lenne egy kérdésem. Minap néztem egy fia gala videot 2007-st, és pont hungaroring volt benne..amikor Alonso feltartotta Hamiltont.. és egy olyan kérdésem lenne hogy ugyan az a szerelöbrigád tankol, cserél kereket mind2-t autonál vagy ez csak időmérőn van igy? :R

..a lehetetlen csupán csak egy szó...

(#8350) shteer válasza grovani (#8349) üzenetére


shteer
titán

külön csapat van autónként

..szerintem jónak tűnik

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.