Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43223) bambano válasza AMD Power (#43215) üzenetére


bambano
titán

amikor Wéber kijavított a kollégát, hogy nem azt mondták a rádióban, hogy az első meg a harmadik szektorban javulj, hanem azt, hogy azok a jók, akkor felmerülhetett volna egy kis kétely... és ez csak egy. meg hogy gombos egy szektor alatt lefutotta a kört.

Michelisz 1-2 alkalommal nem bírta kimondani, amit akart... oké, őt nem a szájtépésért szeretjük. De a nőszemély a kényszervigyorával meg a tudálékoskodó, de végül nőcisre sikerült kommentárjaival halálosan idegesítő volt.

akkor még nem beszéltünk arról a színvakról, aki úgy rakta össze a virtuális stúdió részleteit, hogy kifolyt tőle az ember szeme. pont ezeket a színeket kellett megtalálni? meg úgy sikerült összehozni az íveket, hogy vibrált. valami antialias vagy ilyesmi nem volt már kéznél? az inzertek satnyák voltak, az egyikről lemaradt a hang, a közvetítés folyamán többször is kiesett a hang, és persze tök pártatlanul forog pont egy redbull a virtuális pódiumon. de oké, legyen redbull, de minek forog, csak eltereli a figyelmet. Mondjuk arról a függönyről, amit a műsorvezető viselt, az jutott eszembe, hogy az még a makány féle olimpiai egyenruhát is alulmúlta, mint egy mélygarázs.

Attól is a falra másztam, hogy elvileg az f1 tizedmásodpercekről szól. Ez nem olyan, mint egy szülészet, hogy apuka üljön le, majd 72 óra múlva lesz tényleg apuka, Ehhez képest szépen beugró f1 ikon miatt akár le is késheted az eseményeket.

Az egész közvetítésen érződött a rutintalanság, a pályakezdő stíl, meg az erőlködés, hogy azt a harsányságot nem akarják, amit a kereskedelmi, csak amit akarnak helyette, ezt a családias picsogást, azt sem végrehajtani nem bírják, sem a téma nem bírja el.

Komolyan azt gondolom, akik ezt csinálták, nem az f1 közvetítéshez, a tv-hez sincs semmi közük. Vakok, süketek, iránytalanok.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.