Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9488) Źşë' válasza gabipaci (#9469) üzenetére


Źşë'
addikt

Mivel utána elkezdtel kifele loni, neked szoltam, semmi valasz, aztan megoltelek adminparancsal. - > gondolom nem láttam mert épp kilőtt valaki a SAJÁT BÁZISOMRÓL! -.-"

(#9477) mackosajt

Ami az ominózus esetet illeti, szerintem Gabi helyesen döntött, hisz perceken át csak jöttek kifelé a lövések. -> ami ennél aggasztóbb hogy befele meg szintén, csak nem értem ezt miért nem lehet megérteni... No Another Spawn placE! akkor honnan lőjünk?! áruljátok már el... igyak redbullt és kerüljelek meg :F

a legnagyobb baj itt szvsz, ha valakit lelőnek, forr az agya mert kell várni 10sec et, ha meg olyan helyzetből lőnek ki ami szerinted unfair további vérnyomás emelkedést eredményez... kellene tudni picit kontrollálni magunkat.. sztem ettől a játéktól most megnövekszik az infarktusban elhunyt személyek száma! Köszönjük EA!

én nem tudom de ilyeneken nem tudom felhúzni magam (anál inkább a lagokon, és a lehetetlen helyzeteken), kilőnek onnan? jó bejövök olyan kasztal amivel el tudok intézni egy tankot... elvégre csak a fejét kellene használni mindenkinek, mire is való a guszti, a tracer? sokan ezt nem tudják és épp ezért használják ember vadászatra... ezek után el lehet gondolkodni..

(#9482) Giinos hogy érted h tiltva?

(#9484) Cobra652 a játék kívánja, ha lennének normális sebzések/pingek, ami elég korrent damage-et ad a fegyvereknek akkor nem lenne tömegglezés! ill. HC ban ez a jó h ott csak és kizárólag taktikára jó, mert lassú a többi fegyver mellett ami Totál reális!! és HC szerver powa szintén! :))

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.