Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20718) gabipaci válasza Źşë' (#20716) üzenetére


gabipaci
addikt

Mindenekelőtt szívből örülök, hogy tudunk értelmes hangnemben is egymáshoz szólni :R

Azért nem egy olyan helyzet volt, hogy engedtem az adminolási szigoromból.
Pl káromkodás miatt volt már hogy levettem végleges bant, vagy port valdeznél volt nagy vita a hegyre felmenetellel, mert nem esett le, hogy a bétához képest tovább visszaenged a game. Ott a hegyre fel lehet már menni, de onnan a bázis felé lőni nem lehet.

Érdekes egyébként, hogy elég nagy vita alakult ki a szerverünk topikjában a baserape-ről. Én semmilyen formában nem engedem, és ezek szerint Te is tiltanád, ha rajtad múlna.
Az a baj, hogy azok a hozzászólások egy felső erő hatására eltüntek, pedig érdekelne a véleményed.
Vonatkoztassunk el a nevektől, akivel vitáztam, úgyis tudja, és ha akar, kapcsolódjon be a beszélgetésbe, és javítson ki ha rosszul emlékszem.
Nem is fontos, hogy a mi szerverünk, csak úgy általánosságban beszéljünk.

Tehát adott pl atacama desert cq map, két főbázis levédve. Onnan se kilőni nem enged az adminprogram, se oda belőni. Első eset figyelmeztetéssel jár, második adminkillel, harmadik kick.
Szóbajött, hogy a helipadot vegye ki az admin a védelem alól, mert a pilóta amíg gunnerre vár, átül, és simán kidarálja a levegőben lévő ellenséges helit, és nem szabad visszalőni.
Aszondja az admin, hogy hajaj, a védett terület mindkét félre vonatkozik, ha nem lőhetsz be oda, akkor onnan ki sem lőhetsz....
User ilyet szól, hogy akkor is kilő, és nem lőhetek vissza!
Admin meg, hogy de büntit kap!
User meg hogy admin szava szent, nem lehet meggyőzni semmiről, meg amúgy is kárnak írtam ide, semmi értelme...
:F

Ha az érintett hozzászól a témához, kérem tartsa szem előtt, hogy nem veszekedni szeretnék, hanem érdekelne, hogy hol siklott ki a beszélgetés!?

Logitech hardware tester

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.