Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13802) Źşë' válasza Balika23hun (#13735) üzenetére


Źşë'
addikt

vagy mégsem? nagy az ellentmondás... azt ne mondja nekem senki sem hogy 10 perc játék után 1/7es k/d aránynál ahol only cg től halt meg ne legyen az ember ideges! Kurvára nem természetes szerintem azzal más ember ellen menni! Abban egyet értek pár emberrel ha adott helyen több ember is található akkor kilövöm, rájuk! de folyamatosan F2F azzal gyilkolni az ellent szvsz undorító dolog! Olyan unfair, mint a sportban a doppingszerezett játékos győzelme a szimplán erőből küzdő játékos ellen. Lehetne cheat-ként is felhozni, de erre is jó példa hisz előnnyel jut az illető helyezéshez)

az adminok pedig úgy végzik a munkájukat ahogy jónak látják.

ez az h attól függ mi zavarja az admint és mi történik vele, és többször észrevettem h szartak az ember fejére (pl baseraper csapatban volt az admin, amit az ő oldaláról megélve nem tartok annyira idegesítőnek így nem is foglalkozott vele, annál inkább azzal h mi miért lövünk ki tankkal a saját egyetlen spanwplace-s grundunkról..., egyet azért talán te is belátsz, az admin sem isten, az admin is csak ember, aki nem rendelkezik különb képességekkel egy pápánál vagy királynál (kvázi nem kell isteníteni), az admin rosszul is megítélhet helyzeteket, nem dönthet 100% helyesen, max a saját nem a Te szájad íze szerint jár(hat) el, és az admin szava nem szent!! Itt csak a helyes emberi mivolt képes jól dönteni, az hogy ki milyen admin, azt az dönti el hogy milyen ember is valójában (mint pl anno Mátyás az igazságos, nem véletlen ez lett e neve).

(#13740) SlowhandHUN én azt nem szeretem mikor bemennek a bázisra és a kiszolgáltatott embereket lövik agyba főbe, múltkor egy srác belopakodott a bázisunkra és AT stationary rokettal lőtte a tankjainkat, aztán meg minket mivel meglátott előbb, és nem is számítottunk rá ezért jópár embert ki is csinált. Vagy mikor 3an is bejöttek a bázisunkra (Atacama Desert nevű mapon volt mind a 2incidens), én benne voltam a légvédelmi ágyúban, erre kinéztem bal oldalra mert arra repült a heli, és ugye bal oldalt van ilyen zöld kerítés szerűség, azt egy medik betámadta késsel, és ahogy elbontotta a kerítést kb 2sec-ig egymást néztük h na most mi van, mind2en meglepődtünk, és persze nála volt fegyver nálam meg ágyú :D aztán szarrá lőtt engemet :s

(#13742) ciry mint a sáskák? :D (gow)

(#13713) Gripper kár h ilyen nagy, szívesen megnézném, ill. az még jobb lenne ha ilyen best of shoots vidi lenne, azok mindig faják szoktak lenni))

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.