Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Nem is tudom mit gondoljak.Nagyon kezdik tolni a marketing maszlagot.NV jött bemutatta a TitanX -t,és lassan polcokon a kész termék.AMD a bemutatás előtt 1,5 hónappal,elkezd szivárogtatni különböző számokat,amiről azt sem lehet tudni milyen program alatt mérték,lehet hogy valami spéci ráírt driverrel.És a kártyára meg közben várni kell 2 - 3 hónapot.
AMD nekem bizonyíték kell,nem ígéret!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz daveoff #4197 üzenetére
Még mindíg % ahogy a korábbiakon is. 290X a 100%
Edit: bár most nézem ez csak a 4K diagramra igaz.
Nem látom sok értelmét ezeknek az elméleti számolgatásoknak, főleg olyan adatok alapján amik még mindíg csak pletykák. Jöjjenek ki aztán lássuk a teszteket.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Malibutomi #4212 üzenetére
Ja, így már tiszta, de akkor legalább oda írhatták volna, hogy %-ban, vagy valami. Csak annyi van ott, hogy Avg. FPS....
Szerk.: Jaja, igazad van, de a Firestrike Extreme 980 pontszám kb stimmel, csak ugye nem tudhatjuk mennyi a valóságtartalma az eredményeknek.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Televan74
nagyúr
A mi van a gépházban kérdésre.Csak hümmögés volt a válasz.Mily sokat láttunk a 390 -ből.Azon kívül a fotókon egy szar lepukkant házat mutogattak ha jó emlékszem.Erre legyek pozitív.
Ha minden pletyka igaz és azon a teljesítményen és áron jön.Akkor még fél év múlva sem lehet 200k alatt megkapni majd az aprón a 390X -t. Hiába jó egy kártya,ha közben elérhetetlen ára van.Remélem egy idő után el kezd lefelé mozogni az ára.Mert egyenlőre csak kapkodom a fejem és csorgatom a nyálam.[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
-
HSM
félisten
válasz daveoff #4224 üzenetére
Mostanában akarták tudtommal bemutatni, áttervezett Hawaii-al, meg ilyesmikkel, de elvileg változott a terv, csak új GPU-kkal akarják bedobni a 300-as szériát, ezért a csúszás. No, meg gondolom, akarnak belőle a Titan-X 12GB-ja végertt 8GB-osat is az eredeti 4GB-os mellé. Nekem tetszik ez a forgatókönyv, inkább szóljon nagyot pár hónappal később a start, minthogy elbénázzák.
-
-
TTomax
félisten
-
nagyúr
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
-
gV
őstag
válasz #Morcosmedve #4234 üzenetére
...és a tápcsatikal sincs baj, nem is értem, itt van mellettem 1 karnyujtásnyira 10 nap múlva 3 éve mit nézzek mi ami igénytelen rajta, hogy most is szóba kerül, amúgy mivel csak a 680-on ilyen, ezért inkább mondanám egyedinek
-
Asbee
veterán
válasz #Morcosmedve #4237 üzenetére
Az hogy nvidia nem érted?
-
daveoff
veterán
egy kis reszelés az alulfeszelés mellett már rutin munka...
-
wjbhbdux
veterán
Pascal details:
- first NVIDIA GPU with 3D memory and NVLink
- 32GB of memory
- 3x the memory bandwidth of Maxwell
- 2x the performance per watt of Maxwell
- new feature: mixed-precision
- 4x the mixed-precision FP16 performance of Maxwell[ Szerkesztve ]
/s
-
Asbee
veterán
Titan X techpower
Én is csak most futom át -
uzerto
tag
Azért kíváncsi leszek, hogy mit tud felmutatni majd a 390x a Titan x-hez képest, mert nekem egy kicsit sántítanak az eddig kiszivárgott adatok. Ha tényleg 4096 GCN core lesz benne 550 mm2-en, akkor gyanús, hogy valamely részét kiherélhették, mivel a 290x tudott 438 mm2-en 2816 magot. Így kb. 25%-al nagyobb helyre 45%-al több magot raktak és mindez kb 60%-al nagyobb teljesítményre képes ugyan akkora fogyasztás mellett. Ha mindez igaz akkor nagyon át kellett dolgozzák a GCN-t. Az Nvidiának nem sikerült ilyen mértékben hatékonyabbá tenni a Maxwellt, pedig ők herélték rendesen a Keplert dupla pontosság szempontjából.
-
HSM
félisten
Rossz szerelni, nem olyan masszív és inkompatibilis sok utólagos hűtővel.
A lecsípés is gáz, de legalább ott normális a csatlakozók elhelyezése.
(#4238) Asbee:
(#4240) gbors: Szerintem csak máshogy gondolom.
(#4243) daveoff: Nem neked kellett reszelgetni. Gyárilag meg volt reszelve, és korrektül összerakva.
(#4247) players111: Ez most magas labda volt aláírom, na, mostmár van Titan-X is működő.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Pozitív:
Ha jól látom hozza a beharangozott 980+25-35%-ot, impresszíven hasít, föleg 1440 és felfelé. Le a kalappal.
Negatív:
84 fokon throttling 90-en kell járatni? Ezt viszont nehéz lesz kimagyarázni srácok.Dave
Azt nem sorolom, mert tudtuk hogy ennyi lesz, és akinek van rá ugyis megveszi, akinek nincs, annak meg mindegy[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Malibutomi #4249 üzenetére
Negatívumból szerintem kihagytál valamit...........999$
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest