2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elmúlt az őz

    Pont egy hónapja, hogy levadásztam az őzet, ma kaptam vissza az autót

    Szerintem kiváló munkát végzett a karosszériás és a fényező, minden nyomát sikerült eltüntetni a balesetnek, se őzlenyomat, se őzgerincforma.

    Anyagilag (mert tudom, hogy úgyis ez érdekel mindenkit :P ) úgy nézett ki a dolog, hogy
    - 40.000 a fényezés
    - 40.000 a kasznis munkadíja
    - 25.000 az új szélvédő + a berakása
    - 17.000 volt bontóból egy bal tükörház, egy belső tükör meg a bal sárvédő
    - 3.000 volt egy baloldali, fűthető tükörlap a Bárdiból
    Ez mindösszesen 125.000 JMF. Jobb, mint amire számítottam, de azért el tudtam volna másra költeni ezt a pénzt.

    Lenry 8 éve 20

  • Őz

    Ez történt tegnap, kb itt

    Szegedre tartottunk, amikor egyszercsak őz. Kb minden arrajáró autó megállt, hogy tud-e segíteni, ez azért jól esett. Mindazonáltal, hogy persze nem tudtak, de azért akkor is.

    Az egyik autóból egy azonnal intézkedni kezdő hölgy ugrott ki, akit próbáltam leállítani, hogy megvagyunk köszi, hívtunk segítséget. De ő vadász, hívja a többieket, mert hogy őz. Ekkor tájékoztattam, hogy ha kijön valaki és miután itt állok egy lendületből 100 de inkább 200k-s kárral a kocsimban és megbüntet, amiért elcsaptam ezt a szőrös-patás gömbvillámot, bizony mondom meg is fogok verni valakit.
    Biztosított arról, hogy ez nem fog megtörténni. Akkor hívjad...

    Folytatás...

    Lenry 8 éve 86

  • Házépítős blog - 6. rész - Téglák minden mennyiségben

    ... amelyben az első vendégeink is megérkeznek

    Emlékeztek a negyedik rész végén a képre a téglákkal? Na már nincsenek téglák, és nem csak azért, mert az előző tulajdonos elvitte ami nem volt odabetonozva, hanem mert komoly munkában voltam, de ne szaladjunk ennyire előre.

    Ott tartottunk, hogy megvan a telek, aminek kapcsán rögtön esett is egy kalandunk az adóhivatallal.

    Kaptunk mindketten egy-egy, négyoldalas, igen fenyegető hangú levelet, miszerint kijönnek leellenőrizni, hogy tényleg annyit ér-e az ingatlan, amennyi a számukra is eljuttatott adásvételi szerződésben van, úgyhogy mindketten személyesen tartózkodjunk ott ezen és ezen hétköznapi napon, 10 és 12.30 közt, biztosítsuk az ingatlanba való bejutást (itt ismét visszautalnék arra a fotóra), és minden létező papírt, amit az ellenőr igényel, adjunk át. Külön felhívták a figyelmet arra, hogy ha épp munkavégzés folyik, akkor a munkások is le lesznek ellenőrizve, és ha bármilyen módon akadályozzuk az ellenőrzést, akkor nagyon-nagyon, szárazon, hátulról. Ellenkezés nincs, képviselni max az Atyaúristen képviselhet meg a köztársasági elnök, esetleg a pápa, úgyhogy nagyon legyünk ott.

    Folytatás...

    Lenry 8 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.