2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zöldkártya igénylés neten

    ... avagy mostmár nem értem, hogy miért olcsóbb, ha netes ügyintézést kérsz a biztosítónál.

    Mert komoly költségcsökkentés lehetne amögött, hogy egy netes felületen keresztül intézed a nyűgjeid, de Uniqáék ezt olyan amatőr módon oldották meg, hogy muszáj legyen mellette fenntartani az élő ügyfélszolgálatot.

    Scenario:
    Megnéznénk a palicsi állatkertet, egyrészt mert van medvéjük, másrészt mert alig van messzebb mint a Vadaspark. Azért mégiscsak másik országhoz tartozik a Délvidék, ezért kellene egy zöldkártya.

    Felcsapom a Firefoxot, myUniqa, mert kötelező volt csinálni, mert vállaltam, mert így olcsóbb volt a KGFB.

    4 másodperc alatt van meg a megfelelő menüpont

    Küldés, azonnal hibaüzenet:

    Folytatás...

    Lenry 10 éve 1

  • Passatszelek fújdogálnak

    - jogsi
    - kocsi

    - hitel
    - ház

    Kitűzött életcéljaim Nagy Négyesének második pontja teljesült ma, mert megvettem az első autómat :)

    Emlékszem, nagyon sokáig egyáltalán nem akartam személyautót, egyszerűen semmi szükségem nem volt rá (városon belül most se nagyon), inkább a közösségi közlekedést részesítettem előnyben, ma már inkább csak a közlekedési eszközöket. Emberek nélkül. Jobb úgy.

    Az első autó, amiről úgy gondoltam, hogy nekem jó lesz, az a Škoda Octavia volt, az első generációs. Akkor még csak annyi volt, hogy tetszett, abszolút nem értettem hozzá, igazából most se :D
    Mostanság néztem utána, a döntő többség pozitívan nyilatkozik a Škodákról, és az áruk kifejezetten magas a használtpiacon a mezőnyén belül, azt hiszem ez is elmond egyet s' mást.

    Folytatás...

    Lenry 10 éve 26

  • 2013

    ... majdnem elmaradt az értékelés.

    Végiggondolva 2012-t, úgy gondoltam, hogy az volt a jobbik év, de végigolvasva a tavalyi évértékelést, lehet, hogy mégsem. Még szerencse, hogy blagolok, különben semmire sem emlékeznék normálisan.

    Mi is volt 2012-ben? Vettem egy vagon drága és kevésbé drága cuccot, bepótolva huszonévnyi nemvásárlást, akkor is volt egy költözés, egy jóbarátom elköltözött, vége lett a House-nak.
    A következő évre elhatároztam, hogy nekiugrok a jogsi/autó/hitelvisszafizetés/ház négyes első elemének, új telefon, sport, tanulás, külföldi nyaralás. Nézzük mi lett ezekből...

    Januárban tényleg vettem új telefont, azóta is elégedett használója vagyok a Nokia N9-esnek, mindamellett, hogy mélységesen elszomorít, hogy a Nokia magára hagyta ezt a zseniális, innovatív ötletekkel teli OS-t.
    Adtam egy lökést egy igazi magyar mémségnek, a hungarizált mémeknek, a kapcsolódó Logout bejegyzésem 100.000 lekérés fölött jár már.

    Folytatás...

    Lenry 10 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.