2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 3D: Sneak Peek

    Az arab torpedó után maradtam a környezetben.

    A modell szinte kész, jön a textúrázás :)

    Lenry 11 éve 4

  • Riva TNT2

    Kellő mennyiségű fénnyel megtámogatva egész jó képeket csinál az N9. Legalábbis nekem jókat. Nem értek a fotózáshoz.

    Folytatás...

    Lenry 11 éve 0

  • Ért valaki a szobanövényekhez?

    Kedves páromtól kaptam egy fikuszt, mert mindig szerettem volna egy faszerű szobanövényt, de a korábbi citromfámat teljesen elpusztította valami tetű, így fa nélkül maradtam.

    Sajnos itt sem tartott sokáig az örömöm, mert ez a fa is elkapott valami nyavalyát. Folyamatosan száradnak el és potyognak le a levelei, hiába van teli hajtásokkal, már nem tudják pótolni a levélveszteséget.

    Folytatás...

    Lenry 11 éve 19

  • Víz sommelier

    "Az enyhén szénsavas NaturAqua játékosan csipkelődő, csodásan frissítő, és elegánsan hűsítően hat a szájban. A NaturAqua enyhe remek ásványvíz a családnak is, hiszen az íze felfokozott, mégis különlegesen lágy. Kissé behűtve remek társ a szabadtéri programokhoz"

    Arno Steguweit, víz sommelier

    én fél órát sírva röhögtem ezen...
    már a bor sommeliert is nehezen nyelem le, mert számomra az is olyan "modern művészet", aminek az égvilágon semmi értelme, művelői pedig l'art pour l'art alapon csinálják, mert rajtuk kívül valószínűleg senkit sem érdekel és senki nem is érti (gyanítom ők sem)

    de ez... víz sommelier...
    a víz színtelen, szagtalan, ízmentes folyadék. van belőle bubimentes, 5 bubis meg 10 bubis. a kevés bubis drágább, mert ki kell belőle szedni a bubikat. de ennyi.

    Európa hanyatlik.

    Lenry 11 éve 47

  • 3D: Mit látunk a képen?

    ASCII karaktereket nyer, aki kitalálja:)

    Lenry 11 éve 22

  • Ezzel az óriással játszottam ma

    55"-os érintőképernyő, a hátuljába pedig egy miniITX konfig van suvasztva.

    nem, mintha nem fért volna egy gyakorlatilag bármi, de a kici kínaiak úgy gondolták elég. öröm lesz benyomorítani oda egy normális VGA-t.

    Lenry 11 éve 19

  • Hungarizált mémek

    mennyivel poénosabbak már, mint angolul :DDD

    Lenry 11 éve 577

  • "nekem mindegy"

    - El akarsz menni arra az esküvői kiállításra? - kérdi tőlem
    - Nekem mindegy, ha szeretnél, elmegyünk
    - De te el akarsz?
    - Mondom: nekem mindegy, te javasoltad, hogy menjünk, ha szeretnél, elmegyünk
    - De te nem is akarsz jönni...
    - Nem ezt mondtam, azt mondtam, hogy nekem mindegy. Az azt jelenti, hogy ha akarod elmegyünk, ha nem, akkor itthon maradunk. Szeretnél menni?
    - Nem.
    - De az előbb még akartál.
    - Mostmár nem akarok.

    Lenry 11 éve 73

  • 2012

    Igazából már tavaly is akartam írni egy évösszefoglalót, de lusta voltam, pedig 2011 is izgalmas év volt. Az első 100%-ig "felnőtt évem". Munka, minden saját pénzből, és ekkor kezdtem bepótolni, amit előtte huszonévig nem: megvenni, amikre vágyom. Ekkor lett új gépem, tapifonom, mentem el először nyaralni, Veszprém / Balaton (sosem volt pénzünk valódi nyaralásra). Ahogy temetésen is akkor télen voltam először. Mondjuk utóbbinak örülök...

    2012-ben továbblendültem anyagilag.
    Januárban vettem egy TV-t (erről sem írtam egy szót se, de még lehet), nyáron megint nyaraltam, 1 hét Hévízen meg Keszthelyen, jól esett, bár kicsit beárnyékolta, hogy pont ekkor kellett költöznünk, de az új lakással is teljesen meg vagyok elégedve, kár, hogy nyáron már költözünk is el.
    Az ősz végére már eljutottam arra a pontra, hogy hó végén marad a fizetésemből. Ez persze köszönhető annak, hogy épp nem vettem semmi drágát, de akkor is pozitív érzés a mai gazdasági helyzetben. Ja igen: ősszel megvolt a második temetés. Remélem ez nem sűrűsödik tovább.

    Folytatás...

    Lenry 11 éve 71

  • 60 rugó egy Lumia 800???

    Dominóval.
    45 előfizuval.

    bárki bármit mond, az a telefon gyönyörű. ha találok xda / MoDaCo topikot arról, hogy hogy kell rá Androidot hegeszteni, felkerül a kívánságlistámra.
    esetleg Nokia N9-re lehet Androidot rakni?

    meg most nézem, hogy a HTC WP8S is pofátlanul olcsó (61 előfizu / 67 prepaid). bezzeg a csúcsdroidokért vagyonokat kérnek... :(((

    lehet, hogy nem is Androidos telefont kellene vennem? persze a végén Android fog rajta futni, ez nem kérdés, de a boltból nem fontos azzal kijönnie ;]

    Lenry 11 éve 119

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.