2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hétvégi nagytakarítás

    Előtte:

    Utána:

    Uninstalláltam minden programot, amit nem használok, töröltem minden olyan filmet és sorozatot, amit már láttam, és kidobtam minden olyan program és játéktelepítőt, amit nem fogok a közeljövőben használni. Úgyis mindent a felhőben tárolnak nekem a peerek.

    Lenry 12 éve 18

  • Lassú kínhalált érdemel, aki feltalálta a mentési pontokat

    Pont.
    Ez a megmásíthatatlan véleményem.

    Mert hogy negyed óra vérben-tocsogós, éppen-túlélős hentmészárlást elképesztő módon nincs kedvem újraszenvedni csak azért, mert valami portugálul beszélő polymesh eltalált, az is krvaélet.

    Értem én, hogy az ősidőkben a retek konzolokon hatalmas technikai akadály lett volna valamelyik gombra bindelni az F5-öt, meg 64MB memóriakártyára letárolni az aktuális játékállapotot, de könyörgöm, 2012-t írunk, egy mobiltelefonban is ennek a tárhelynek 1024-szerese van, hát még egy mai konzolban!

    Pláne egy PC-n, amin adott az F5 billentyű, meg adott a tárhely is a mentések tárolására, úgyhogy igazán az égvilágon semmi akadályát nem látom annak, hogy egy szögegyszerű csőbenlövöldébe ne tudjátok beleimplementálni a gyorsmentés Istentől való áldását.

    Mert bármilyen hihetetlen, de a játékosok nem úgy számolják a játékidőt, hogy 5 óra szórakozás, meg-megszakítva 4 óra frusztrációval az újrakezdések miatt, és így megvan a ma már rekordernek számító 9 órányi játékidő, hanem úgy, hogy "tízszer újrakezdtem, de fölb*szott ez a hulladék, sz*rok a farmra, férget az arcodba, halj meg!". Tehát nem hozhatjátok föl pozitívumnak, hogy növeli a játékidőt, mert nem, mert az embernek a kedve is elmegy az egésztől.

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 20

  • Milyen konzolt kéne venni?

    Na persze nem CLI-t, bár a szívemnek talán az a legkedvesebb...

    Ahogy végignéztem az E3 kínálatát, egyre erősödött bennem a gondolat, hogy bizony a játékfejlesztők elpártoltak tőlünk, és bár bőven jut nekünk is a jóból, de azért jönnek olyanok, amik felé se néznek a PC-nek, hanem PS3-only, meg X360-only. Pfhejj...

    Így aztán jobb híján térdet hajtok és beállok a sorba, szigorúan második gépnek, de konzol vásárlását tervezem.

    Nem vagyok egyiknek se a pártján, mert minimális kapcsolatom volt eddig csak velük:
    - Xbox360-a egy lakótársamnak volt, és CoD4-eztünk rajta osztott képernyőn. ez több dolgot is megerősített bennem: a konzolkontroller valószínűleg a spanyol inkvizíció egyik késői találmánya és hogy a Call of Duty szériát b*szottul rühellem.
    - Playstation3-at ma láttam először közelről, amikor megnéztem a Media Marktban. de PS2-vel sokat toltam a GTA3-at. 10 éve.

    Az egyéb, kiegészítő marhaságok nem érdekelnek, nem akarok gitárhős lenni, nem akarok a TV előtt ugrálva hülyét csinálni magamból, így a Kinect is hidegen hagy, nem fogok rajtuk se HD-DVD-t, se Blu-Rayt nézni, semmilyen filmet sem, ezért a médialejátszási képességeikben rejlő különbségek sem érdekelnek.

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 70

  • Tetszikelem a bejegyzésot

    Illetve nem én, hanem a Móci, de akkor is csodás a Facebooknak ez a közösségi fordítója. Csak én érzem azt, hogy ez az egész úgy működik, hogy amit fölszavaznak a júzerek, automatikusan arra vált az oldal? És hogy nincs egy anyanyelvi rábólintó, aki rábólint, mielőtt élesedik?

    Mondjuk a kedvencem még mindig a rendszeresen visszatérő "link:át" :)

    Linka a Szovjetunióból - valaki?

    Lenry 12 éve 15

  • Vettem napszemüveget

    Rábeszéltetek a múltkori bejegyzésben, úgyhogy körbejártam a környék "egészségpénztári kártyára lehet napszemüveget venni" jellegű boltjait, és végül egy OFOTÉRT-ben találtam rá erre a Polaroidra

    Tök faja, kényelmes, nem nyomja se a fülem, se az orrom, nem kell csukott szemmel járkálnom a környéken a nyárfaszösz miatt, nem könnyezek az utcán és végül, de nem utolsósorban, jól meg lehet benne bámulni az embereket :DDD

    Lenry 12 éve 92

  • Csak hogy ez is dokumentálva legyen

    ...különben elfelejteném.

    A legjobb családban is előfordul és bár szerintem nem léptem túl egy határt, de végülis tényleg én voltam a hülye, hogy egyáltalán odamentem.

    Még egyszer: nem sírás, nem hiszti a moderáció ellen, hanem simán dokumentáció.

    Lenry 12 éve 7

  • 3D: Föld puzzle

    Nagyon élveztem csinálni. Nem is igazán a téma, hanem az elkészítés technikai kihívásai. Mert nem volt egyszerű, főleg úgy nem, hogy játszható, virtuális kirakós lehessen belőle... :)

    Lenry 12 éve 4

  • Skyrim - Dawnguard

    Fuck yea

    Lenry 12 éve 13

  • Majális, nyárfák és napszemüvegek

    Indulatos bejegyzés lesz

    Hála az égnek a majális kopik, egyre csak kopik. Talán mire az én gyerekem eléri a "minden xart meg akarok kapni" korszakát, addigra el is múlik ez az egész vizezett sör 400-ért meg túlárazott kínai bóvli vackok ünnepe. Legalábbis nagyon remélem. Annak örülök, hogy nem kell dolgozni.

    Egyúttal szeretném üzenni annak, aki először behozta a kontinensünkre a nyárfát a szálló szöszével együtt, hogy "b+!" Nem lehet fél másodpercnél tovább nyitvatartani a szememet, mert belemegy ez a retek, aztán csak könnyezek egész nap, mintha muszáj lenne.

    Napszemüveg: ez csak költői kérdés, tudom, hogy nem fogok rá normális választ kapni, de valaki próbálja nekem elmagyarázni, hogy mégis mi a tök kerül 50-100e Ft-ba egy hajlított drótdarabban két plexidarabért?
    Értem én, hogy van minőségibb, de ennyit nem ér. Nincs olyan - az emberi szervezet által bárhogyan észlelhető - különbség, ami indokolná ezt az árat.
    Pedig venni kéne egyet, mert akkor talán nem könnyezek végig egy sétát a szabadban.

    Lenry 12 éve 40

  • Mondja valaki, hogy az állatok egyszerű ösztönlények

    társát próbálta újraéleszteni a cica

    Nem sűrűn fordul elő, de könnybe lábadt a szemem

    Lenry 12 éve 1

  • 3D: mostanában történt


    Viking település a X. század körül


    Tipikus viking ház - metszet


    Alföldi tanya a XIX. századból

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 12

  • Esetem a bankkártyacsalóval

    Komoly agymunka lett volna bénább címet kitalálni, de azt szeretném, ha minél többen elolvasnátok, mert komoly anyagi veszteség lehetőségéről lesz szó

    Névnapom alkalmából, békés heavymetalt üvöltetve a fülemben modellezgetvén a következő SMS érkezett a bankomtól:
    Sikertelen VISA El ATM tranzakció 13 455 Ft Időpont: 2012.04.03 14:34:52 E: 0 Ft Hely SECT.4 BUCURESTI RO

    No igen, szomorú dolog, ha nincs egy vas se a számládon, de fizu előtt pár nappal kevéssé meglepő.
    Ami viszont határozottan megzavarta a békés modellezgetést, heavymetallal a fülemben, az az üzenet többi része, miszerint épp most próbáltam 13 rugót felvenni a számlámról Bukarest minden bizonyára gyönyörű városában. Ez azért lássuk be, hogy a szegedi székemben ülve nehéz...

    Azonnal fel is hívtam a bankot, hogy ez így most mégis mi volt, és miután a kedves ügyfélszolgálatos hölgyet biztosítottam arról, hogy nem, nem jártam Romániában, nem veszítettem el a kártyám, nem adtam kölcsön senkinek, nem, nincs mellé felírva a PIN kódom (sehova sincs felírva, nem volt olyan nehéz megjegyezni: 3453), nem fizettem vele étteremben, sem semmi olyan helyen, ahol eltűnt volna a szemem elől egy lemásolás idejére, abban maradtunk, hogy mindenképp kártyahamisítás áldozata lettem és a tettes "próbavásárlást" hajtott végre, amikor 200 román leit próbált felvenni.

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 66

  • PlüssDroid

    névnapomra kaptam kedves Páromtól :)

    (az enyém is ilyen de csak a Blade-el tudnék fényképezni, azt a minőséget meg inkább nem publikálom ide, úgyhogy marad a netes kép, és nem volt kedvem lephotoshopolni a vízjelet)

    Lenry 12 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.