2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Grand Theft Auto V - 100%

    Persze ez nem valódi 100%, mert valójában nem kell mindent megcsinálni a 100%-hoz, pl az 50 ugratásból elég 25-öt, meg ilyenek.
    A Rockstarnak van külön oldala, ahol nyomon lehet követni hogy állsz, én jelenleg így:

    Meglátom még, hogy a maradékot is kimaxolom-e... :)

    Lenry 3 éve 26

  • Horizon Zero Dawn - 100%

    Azt hiszem még egy játékot sem játszottam ki 100%-ra, bár az Oblivion, a Skyrim és főleg a Witcher 3 nagyon közel állhat hozzá, de ezek nem mérik így, ezért nem vagyok biztos bennük, a Witcherben pár hete is találtam számomra új dolgot.

    Na de most itt a HZD, amiről fél évvel ezelőttig még csak nem is hallottam, aztán meg úgy beszippantott, hogy mindenen végigmentem a térképen és azt vettem észre hogy a játék saját mérése szerint bő 80%-án túl vagyok az elérhető tartalomnak, úgyhogy egy reddites bejegyzés alapján végignéztem, hogy mi hiányzik még és tegnap ez is meglett.

    A játékidő a kiegészítővel együtt valamivel több, mint 70 óra felett van.
    Jó játék volt, ajánlom mindenkinek.

    Lenry 3 éve 5

  • A GTA IV és a Vulkan

    Kínomban már mindent előszedek, hogy elodázzam a Witcher 3 elkerülhetetlen ötödik újrajátszását, és mivel a GTA V-öt meg a Red Dead Redemption 2-t nagyon élveztem (egyszer talán bejegyzés is lesz róluk), a Rockstar viszont azóta sem készült el újabb GTA epizóddal, így a negyedik résznek voltam kénytelen ismét nekifutni.

    A Grand Theft Auto IV-et mindenki ismeri: a kettővel ezelőtti konzolgeneráción debütált 13 évvel ezelőtt és nem kis sikert könyvelhetett el magának. Nekem nem a kedvencem, valahogy nem az én világom Liberty City, a GTA3 sincs a "top GTA epizódok" listámon, de az ősi 3D epizódokhoz nem volt kedvem, szóval maradt ez.

    A 2008-as rendszerkövetelményeket nyilván bőven túlteljesíti a gépem, mégsem volt örömteli a dolog, mert grafikai szinttől függetlenül lassú a játék és mikrolagokkal tarkított. Ráadásul valamiért nem gondolták, hogy bárkinek is igénye lehet Anti-Aliasingra ezért még ronda is.

    Folytatás...

    Lenry 3 éve 33

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.