2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ha nem indulna el az XP-d...

    A munkahelyemen akad még néhány XP-s gép, ma sorban elkezdték ugyanazt a hibát produkálni: csonttá fagyás -> restart -> login képernyőnél ismét fagyás -> GOTO 10
    Már másodiknál is több volt a vérnyomásom, mint az egészséges, a negyediknél már leköröztem volna egy átlag közös nyomócsöves dízelmotort is ebben...

    Csökkentett mód megy, a víruskergető nem szól semmit, bár kevéssé vagyok meggyőződve a Microsoft Security Essentials hatékonyságáról, amióta az egyik kolléga gépe majd' kigyulladt, annyira bányászta a BitCoint valami zombihálózat részeként, miközben az MSE vidáman elfütyörészett, és annyit vett csak észre, hogy időnként valaki belenyúlkál a hosts fájlba... Lefuttattam egy online NOD-ot is, az se jelzett semmit.
    A rendszervisszaállítás látszólag lefut, majd semmi, csökkentett módban indítva közli, hogy nem sikerült visszaállítani semmit.
    Néhány óra szenvedés után jött a brute-force módszer: ha csökkentett módban megy, akkor biztos valami service kavar be, hiszen csökkentett módban ugye azok nem indulnak el. Nosza kiütöttem mindet és elkezdtem egyesével újraengedélyezni őket, mindegyik után szépen elindult a gép.

    Kitaláljátok melyik program újraengedélyezésére fagyott meg ismét minden?

    Folytatás...

    Lenry 10 éve 38

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.