2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A legnagyobb bukta

    Disclaimer: Nem én írtam ezt a sztorit, csak megtaláltam a vinyómon nézelődve, úgyhogy a credit nem tudom kié, mindenesetre ismét jót röhögtem rajta, gondoltam megosztom veletek is. Némi Morrowindes ismeret nem árt a teljes élvezethez, de érthető anélkül is.

    Hol bolt, hol nem bolt, mindenesetre vendéglátói egységnek számított az a kicsiny kis ivó,ami az élő emberek lakta világ és a túlvilág között, a síkok közti háló egyik csomópontjában, a semmi határán állt. Az ivó a Looser Dyers Inn nevet viselte, hogy ez mit jelent, azt senki sem tudta, mert senki nem beszélte a síkok közti nyelvet.
    Az ivóban azon az estén, Azura havának háromszázkilencedik napján jó sok vendég üldögélt. A vendégek legnagyobb része Félmeztelen sötételf volt, aki idejük nagy részét álmodozással töltötték, a másik legnagyobb része sötét kinézetű fekete communális ruhában lévő maffiózó, CT tetoválással a bal fenekén.
    A harmadik legnagyobb csoport egytől egyig a sötét testvériség szemüveges pilótasityakjában volt, és némelyek párban, némelyek egyedül üldögéltek, és paralizálós kardjaikkal az asztalt kaparászták. Akadt azonban egy kis csoport, a központi elhelyezkedésű, ámde egy sötét sarokban található 30 fős Kerekasztal körül, akik egyáltalán nem mutattak ilyen átlagos kinézetet.

    Folytatás...

    Lenry 8 éve 2

  • PvE stat

    Passat versus Environment

    - 2016-04-10, Balástya - instakill, minor victory, heavy casualties

    - 2016. május elején, Szeged határában - near miss, kirohant elém jobbról, elrántottam a kormányt, így oldalról koppant neki az autónak, de valószínűleg nem lett nagy baja, mert elszaladt, mire megálltam. Az autón nem látszik semmi.

    - 2016. június elején, Forráskúton - instakill, kiszaladt jobbról, de jött szemből egy furgon, ezért úgy döntöttem, hogy most a macska húzzon le egyet az életei közül.

    - 2016-07-31, Forráskúton - instakill, kiszaladt az árokból, csak egy világos villanást láttam, hogy "mintha valami beszaladt volna az autó alá", aztán egy pillanattal később volt egy dübb a bal hátsó kerék felől.

    Nem kellene ezeknek valami kreszoktatást tartani vagy ilyesmi?

    Lenry 8 éve 6

  • A Windows 10-re frissítésről

    A Windows 10 topikban rendszeresen felmerülő kérdésekre való válaszokat gyűjtöm ide össze, hogy ne kelljen újra meg újra ugyanazokat leírni.

    Tudnivalók a Media Creation Tool-ról

    Először is: innen töltheted le

    Mire való?
    Windows 7, 8 és 8.1-es rendszerek esetén az MCT ki tudja váltani a GWX-et, azaz frissítheti a géped Win10-re. Ennél is fontosabb azonban, hogy képes telepítőkészletet készíteni, azaz letölti a Windows 10 telepítőjét és egy pendrivera másolja azt, vagy készít egy iso fájlt, amit DVD-re írva kapsz egy teljes értékű Win10 telepítőt, amivel tudsz bármilyen arra alkalmas gépet frissíteni vagy akár tisztán Win10-et telepíteni.

    Muszáj az MCT-vel csinálnom?
    Nem kötelező használni, bárhogy máshogy is csinálhatsz vagy beszerezhetsz telepítőt, de azért ajánljuk ezt, mert ez a legkényelmesebb, kb 3 kattintás és automatikusan megcsinál mindent, plusz a letöltendő fájlokat a Microsoft időnként frissíti, így egy frissen elkészített telepítő többé-kevésbé naprakész, telepítés után kevesebb mindent fog még pluszban leszedni a Windows Update.

    Folytatás...

    Lenry 8 éve

  • Ne vegyetek fehér autót

    ... mert iszonyat macera tisztán tartani őket. Ma szép idő volt, szabadnapos voltam, úgyhogy ráértem lemosni a kocsikat. A Passat nem dokumentáltam, azon nem látszik ennyire a kosz, meg talán nem is volt ilyen retkes. Ellenben nem tudom, hogy a világ iparának van-e esetleg szüksége koszmágnesekre, de ha igen, akkor beszállító gyanánt javaslom a Peugeot-t és annak fehér autóit.

    Ha lett volna türelmem megszámolni, pontosan meg tudnám mondani, hogy hány bogarat ütöttem el idén.

    Ha lett volna türelmem megszámolni, pontosan meg tudnám mondani, hogy hány bogarat ütöttem el idén.

    Folytatás...

    Lenry 8 éve 68

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.