2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Witcher 3 helyett Horizon Zero Dawn

    Horizon Zero Dawn
    Fejlesztő: Guerilla Games
    Kiadó: Sony
    Megjelenés éve: 2017 (PS4), 2020 (PC)
    Bolt: Minden nagyobb boltban megtalálható, Steamen a Winter Sale keretén belül épp' akciós.

    Milyen világokat szeretek? Az érdekes világokat szeretem. A jól kitalált világokat szeretem. Meg amiken el lehet gondolkodni. Egy RPG esetében kiemelkedően fontos a helyszínül szolgáló világ szerepe, a HZD pedig nagyon magával ragadott.

    A keretsztori ugyebár kissé sablonosan indul - én meg innentől spoileresen folytatom - miszerint a megállíthatatlan robothadsereg elpusztítja a civilizációt, de eddig akár egy Terminátor-koppintás is lehetne, azonban a HZD tovább tekerte a potmétert, azzal, hogy mivel itt a robotok biomasszát tankolnak, így az exponenciálisan növekvő robothorda nagyon záros határidőn belül felél mindent a bolygón. Értsd: mindent. Az élet teljes kipusztulása elkerülhetetlen.

    Folytatás...

    Lenry 3 éve 10

  • Witcher 3 helyett Half-Life: Alyx

    Half-Life: Alyx
    Fejlesztő: Valve Software
    Kiadó: Valve Software
    Megjelenés éve: 2020
    Bolt: - értelemszerűen - Steam most épp 50 euróért vesztegetik.

    Le kell szögeznem, hogy a tegnapi napig semmilyen formában nem érdekelt a virtuális valóság, sőt, igazából még most se nagyon. Az Alyx érdekelt volna, mint a Half-Life sorozat éppen 13. éve várt következő epizódja, de hát VR, és egyrészt ugye a technológia se érdekelt, másrészt a szükséges hardverre se akartam költeni.

    A munkahelyemen évek óta vannak különféle headsetek, olcsó Androidos játékszertől a HTC Vive-ig, mert fejlesztenek rá a kollégák, így 1-1 percre kipróbáltam, de vásári parasztvakításnak nézett ki az egész, minimális immerzióval, tudod, amikor kipróbálod és rezignáltan azt mondod, hogy "aha, nagyon jó", és mész vissza a dolgodra, mert hülye bohóckodásnak néz ki, és hol van ez egy jó monitorhoz meg egy egér-billentyűzet kombóhoz képest...

    Folytatás...

    Lenry 3 éve 1

  • 45 AUD = 9981 HUF

    Ma szembejött redditen ez a kép, amin az látható, hogy mennyi élelmiszer vásárolható Ausztráliában egy doboz cigaretta áráért.

    A címben pedig hogy egyébként ez Jó Magyar Forintban mennyi...
    2016-os adatok szerint Ausztráliában átlagosan 917 szálat szívnak el per fő per év. Magyarországon ugyanez a szám 2060.

    Lenry 4 éve 127

  • Melléképületblog - 2. rész - Udvarrendezés

    A tavasz és a nyár hétvégéinek jelentős részében Kőműves Józsi volt az udvarunk állandó vendége, mert bár überoptimistán úgy gondoltam, hogy lebillentik a betont, elsimogatjuk, 2-3 hétvége alatt meglesz, de ez nyilvánvalóan annak ellenére sem így történt, hogy semmi különösebb fennakadás nem volt.

    Az előző részben felvázolt terv ugyebár nagy vonalakban úgy nézett ki, hogy a terasz végébe kell egy hely a garázsnak, az elé némi beton, hogy legyen hol forgolódni az autókkal, kocsibejáró meg járda.


    A garázs körülbelül ekkora lesz.

    Kőműves Józsinak még tavaly vázoltuk a terv körvonalait, de akkor azt mondta, hogy arra az évre már be van táblázva, de a következőre betervez bennünket és tavasszal beszéljünk, hogy pontosan mit szeretnénk. Kőműves Józsi abban mindenképp különbözik a többi embertől, aki a házunkon dolgozott, hogy be is tartja amit ígér, így március elején fel is hívott, hogy akkor mi a terv?.

    Folytatás...

    Lenry 4 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.