Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
Hali,
Valakinek egy 1 GB-s DDR2-s ramja nincs véletlenül eladó...?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
őstag
válasz belaazallat #8303 üzenetére
Köszönöm, de közben az unokaöcsémnél találtam egyet, szóval már tárgytalan...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
ZS3NI
őstag
Ha esetleg valaki MILC fényképezőt keres, eladó:
Olympus OM-D E-M10 Mark II + 14-42mm II R obi. VÁZ: Garis, 311 Expo, szinte új
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
törölt tag
[link]
Hatha meg erdekelne valakit az utolso talca monster energia ital... -
Macka
veterán
Genius 2.1 eladó.
[link] -
odorgg
addikt
VGA valakinél feleslegbe nincs esetleg? HDMI legyen rajt, max 40k az elvárás.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
ZS3NI
őstag
Urak, hölgyek, van valakinél eladó IKEA KURA típusú gyerekágy? Lassan kinövi a gyerkőc a kiságyat, és updatelnem kellene egy ilyenre.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
őstag
-
-
őstag
-
törölt tag
Sziasztok,
Pintyet egerszegen hol lehet venni? -
vlaci79
senior tag
Hali, eladó 1080TI
-
barnam_
nagyúr
Sziasztok,
Eladó dolgaim:
HP 8200 Elite SFF PC
Lenovo ThinkPad T420
Dell Vostro 3580Szívesen elviszem megyén belül személyes átvétel esetén (inkább azt preferálom).
-
ZS3NI
őstag
Urak, hölgyek, egész véletlen nincs valakinél elfekvő hibás laptop? Bármilyen régi, állapotban lévő jöhet... Fiam (1,5 éves) meg van vadulva a cégesemért, amint meglátja egyfolytában nyomkodni akarja. Nem örülnék ha tönkretenné, betörné a kijelzőt, ezért keresek valami dummy gépet. Valami jelképest összegért / sörért.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
rétisün
veterán
üdv, urak,
ismer valaki olyan szakit, aki ágak aprításával, darálásával fogllkozik?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok,
Van valakinél mini display - hdmi adapter elfekvőben? Zalaegerszegen ha lehet. Ha nincs akkor veszem is aliról.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ZS3NI
őstag
Van valakinél elfekvő lightning kábel? Sikerült megtörni az enyémet, holnap délelőtt vinném. Zegen bárhova elugrok érte.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
atees
őstag
-
Atomgeszi
veterán
Sziasztok!
Egy nagyon kedves fórumtárs tudna nekem segíteni a praktikerből elpostázni nekem 2 db kültéri lámpát, hogy meglegyen itthon a béke? Ugyanis az asszony 1 hete rágta már a fülem, hogy rendeljem meg a lámpákat, én meg nem rendeltem meg, mert mindig volt más dolog, most meg már nem szállítják, csak élőben lehetne átvenni.
Természetesen a felmerülő költségeket állom, ha volna olyan kedves valaki, hogy elmenne érte nekem és elpostázná/futározná ide.Privátban várom a jelentkezőket!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Tudtok javasolni olyan megbízható autó szervízt, ahol a szokásos éves szervízt nem aranyárban mérik?
Egy 5éves ford fiesta éves szervízére kaptam a kereskedéstől egy 120ezres ajánlatot (olaj és szűrők cseréje)Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Kuruc2
senior tag
nekem zegen a horvath autoszervizt dicserte egy ismerosom. tobbet nem tudok. max kerdezz ra.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
parandroid
félisten
Ha rendesen csinálják, ennyi. Olcsóbb mindig lesz, aztán vagy jó lesz, vagy nem. Nyilván élethelyzet, meg anyagiak függvénye is, de egy ötéves autóval szerintem nem kéne szórakozni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Azért meg kéne nézni azt az ajánlatot jobban.
Pro érv a gyári szervizek mellett, hogy gyári alkatrészekkel dolgoznak. Mondhat bárki bármit, hogy unix és társai... de az ott forgalmazott alkatrészek elmaradnak a gyáritól minden tekintetben. Persze van aki ezzel tud élni.
Legjobb példa, hogy tavaly kétszer kellett jobb oldali lámpa búrát cserélnem. (egyszer kitolatták, egyszer meg egy bambi ugrott neki, pont annyira, hogy a fülek letörtek)
A gyári valeo volt, mindkétszer valeo-t vettem (először unix, utána bárdi), de a minőség nagyon elmaradt a gyáritól.
Kezdjük ott, hogy sorjás volt a műanyag, és alaposan megnézve tényleg nem az igazi. De a funkcióját ellátja.
A gyári ára 120k, ezzel szemben az utángyártottak meg 30-40k. De esetemben 15 éves autóról beszélünk.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
törölt tag
válasz parandroid #8340 üzenetére
Azert egy ilyen kategorias auto komplett olaj + szurok megvannak nagyon max 30k-bol. Meg egy 5os a szerelonek, ha nem tudja sajat maganak elvegezni. Ki a fene fizet ki 90 ezret ezeknek a cserejere??
-
-
-
Immy
őstag
Ha esetleg valaki akarna venni Sony MILC kamerát, akkor az enyém eladóvá vált [link]
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest