Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaci79
senior tag
PC133 so-dimm memóriát keresek.
512MB -
Iginotus
addikt
Sziasztok a zalaegerszegi Foramax komputerbe dolgozó embert keresnék, onnan lett véve 11 db vga-m de nincs meg a garancia hozzájuk
És persze hogy már 3 tönkrement közölük
Plug and Pray... :)
-
belaazallat
addikt
válasz Iginotus #8052 üzenetére
Üdv!
Elvileg nekik is meg kell őrizni a garlevelet, szóval ha bemész és akarnak segíteni, akkor tudnak. Csak tudd pontosan a vásárlás dátumát.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Iginotus
addikt
válasz belaazallat #8053 üzenetére
Lehet, de sajna azt sem tudom, de megkérdezem. Hátha.
rétisün Rx470 4gb Sapphire nitro.
Plug and Pray... :)
-
belaazallat
addikt
válasz Iginotus #8055 üzenetére
Egyszerre vetted őket? Elvileg a rajtuk lévő gyári szám alapján rá kéne tudniuk keresni.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Iginotus
addikt
válasz belaazallat #8056 üzenetére
Megvan a számla, de 4 db számla és több mint 30 kártya lett véve, sajna a számlán nincsenek sorozat számok
Megpróbálok felhívni őket és megkérdezem...Plug and Pray... :)
-
belaazallat
addikt
válasz Iginotus #8057 üzenetére
Ha a számlára nem tűtették fel a gyári számokat az az ő bajuk. Számla elég a gariztatáshoz.
-
parandroid
félisten
válasz Iginotus #8057 üzenetére
Saját rendszerük hozzá kell rendelje a számlastámhoz a kártyákbsorozatszámát. Számlánál többre nincs szükséged, a többi a bolt dolga. Vidd az összes számlát, meg fogják találni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Iginotus
addikt
válasz parandroid #8060 üzenetére
Lol garancia jegy nélkül nem érvényesíthető
Annyit mondott még hogy náluk nincs meg a garancia levél, és így a sorozat számot onnan nézik
Technika...
Na megkérdem ismerősömet hátha van haverja aki ott dolgozik. Ne fogja vissza magát senki ha van ismerőse foramaxnálPlug and Pray... :)
-
parandroid
félisten
válasz Iginotus #8061 üzenetére
Baszki, én még sose kaptam garanciajegyet semmihez. Na jó, dobozban benne van, talán nyomtatónál ki is töltötték. Hardvereket mindig számlával vittem vissza... Mondjuk Foramaxnál talán egy alaplapot gariztattam összesen, annak is már vagy 10 éve...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
belaazallat
addikt
válasz parandroid #8062 üzenetére
Velem Budapesten játszották el egy NF3-as lappal, hogy nem volt meg a garijegy, nem akarták gariztatni. Számla alapján állítottak ki új garijegyet, és úgy lehetett gariztatni. De itt csak a szervizes rossz indulatán múlt.
-
őstag
Sziasztok,
Lenne egy eladó HP dc5100mt komplett asztali gép egy HP 1740-s 1280*1024-s LCD monitorral.
Intel Pentium 520 2,8 Ghz HT-s, 4*1Gb DDR2 RAM 2* 80GB sata merevlemez, és egy IDE DVD író.
Integrált vga, Lan, hang, és jár hozzá egy usb-s billentyűzet , egér páros is.Nincs rajta PCIE-X bővítő slot
Van hozzá egy gyári XP professional sorozatszám is és XP-vel van telepítve
A gép egyben monitorral 8000 Forint lenne.
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
WarCow
csendes tag
Kanizsán érdekel vkit üres tonerek, eredeti/origi minden márkából vegyesen. 3 nagy karton dobozzal van
Ingyen elvihető -
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek Kanizsán nincs pciex vga-ja(gtx 660,760 vagy ennek megfelelő radeonja)?
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Zalaegerszeg-Szombathely környékére tervezünk menni nyaralni idén családosan (két szülő egy gyerek), és keresünk a környéken valami frankó szálláslehetőséget.
Olyan szállást keresünk, ami:
- apartman
- önálló ház, kerttel, nem szoba, nem lakás, nem társasház
- lehetőleg legyünk ott önállóan, egyedül, esetleg ha van egy kerti "ikrünk" az beleférhet, de önálló konyha, fürdő, stb. kell
- legyen valami megbízható parkolási lehetőség, ne kelljen vadászni a helyet, zárt parkoló a legjobb de ha az utcán van egy foglalt hely az is OKtudom hogy a helyiek ritkán mennek otthon apartmanba de hátha van olyan helyismeretetek amivel tudtok segíteni. Tudtok ajánlani ilyen helyeket, vagy esetleg olyan oldalt, stb. ahol ilyenek találhatóak. bookingon utazás.com-on nem találtunk megfelelőt.
Előre is köszi szépen!
-
válasz DeFranco #8067 üzenetére
Vadása/Hegyhátszentjakab-ra érdmes rágooglizni.
jelenleg a tó még nem üzemel,mert tavaly az egyik vihar megbontotta a gátat. De már folynak a munkálatok.
Nyugis környék, lehet bicajozni, túrázni.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
WarCow
csendes tag
Kanizsán keresek atx-es számítógép házat (üres, táp nélkül), max pár ezer forintig. Ne legyen törött, meg működjön minden rajta. Ha van valamid privátban képet meg árat várok.
-
rétisün
veterán
beteszem ide is, hátha: eladó egy LGA 1155 félkonfig:
Asrock Z68 Pro3 Gen3 alaplap, Intel Core 2500K@3,3 GHz proci, 8 GB ram. 2x2 GB Corsair CMZ4GX3M2A1600C9, 1x4GB Kingston HyperX KHX1600C10D3/8G.
Nem sokat tuningoltam, 4 GHZ-re húzva videókonvertálás, játék alatt stabilan ment, följebb nem próbáltam. Akár külön VGA nélkü, így is alkalmas 'hétköznapi' használatra - internet, zene, film, irodai munka. A gyári processzorhűtőt adom hozzá!Lehetőleg egyben eladó, postázom is, ha fizeted. Ha érdekel. inkább privit írj, a telefont nem mindig tudom felvenn, de ha küldesz sms-t, visszahívlak.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
bocs, csak bemásoltam a hardverapróról, az ár meg lemaradt, szóval az irányár (beárazós topik alapján) 40.000ft
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Kuruc2
senior tag
válasz rétisün #8073 üzenetére
Beszámítás esetleg? Félgép : Intel Core2 Duo E8600 @ 3.33GHz, 4Gb Ram, Asus lap. Meg van még ez-az... pl fekete mini atx haz, aligfutott 550hkc tap stb, kúpcserép
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
ZS3NI
őstag
Megbízható asztalos\bútorgyártót ismer valaki? Konyhabútort szeretnénk készíttetni. Semmi extra, de az elterjedt 60 cm mélység nekünk sok. 50, max 55 cm fér be kényelmesen.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Helló,
Vki esetleg mobilon PUBG lite-ot nem játszik?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Őket tudom ajánlani: [http://www.butorock.hu/]
Nálunk a gardrób szerkrényt csinálták. Massziv darabot kértünk, olyan is lett.
5 órát beszéltünk meg, 16:59-kor megjöttek, pikk pakk összedobták amit kellett.
De arra készülj, hogy várólistájuk van.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Helló,
Nem tudjátok, hogy az OConnors ban lehet SZÉP kártyával fizetni?
Illetve van vmi bicajos bolt ami hétköznap este 6 kor még nyitva van?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
őstag
Sziasztok,
Nem érdekel valakit egy fehér Huawei P9 lite 2016-s dual simes telefon?
Szép állapotban, a kijelzőn még a gyári fólia van rajta. Doboz+töltő
Eladás oka: kapott a feleségem egy új telót.. , és kell a zsé az S10-re
irányár 23000 Ft
-
-
-
őstag
válasz belaazallat #8085 üzenetére
Persze, hiszen dual sim-es...
Media Marktos vásárlás volt....
-
-
Más: a Bella helyén lévő reform éttermet nem ajánlom senkinek. Max ha fogyni akartok.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Ez nem a Zrinyivel szemben van, sokkal közelebb van a városhoz. Zrinyivel szemben talán a Mangó van.
Az adag kicsi (Paradicsomhoz képest mindenképpen) és hát az íz világ inkább a semleges fele hajaz.[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
rétisün
veterán
üdv,
tud/ismer valaki olyan szakit, aki képes egy böhöm nagy fenyőfát úgy kivágni, hogy az ne dőljön rá a házra? bent van az udvaron, körbe ház, garázs, szomszéd, hely nem nagyon van, ráadásul a ház felé dől (vagy csak alapból ferdén nőtt, fene tudja)
-
-
rétisün
veterán
válasz parandroid #8096 üzenetére
amíg a tesóm a katasztrófavédelemnél dolgozott, ő is mondta, hogy megcsinájlák, az is egy opció volt, meg persze azzal is tisztban vagyok, hogy nem ingyen. így legalább kaptam egy megerősítést, hogy ha más nem lesz, a 'szervre' mindig lehet számítani. amúgy ezt hogy lehet 'kérni'? felhívom a 007-et, és megmondom hogy nem tűz van, hanem fakivágást kérek?
(#8095) vlaci79: köszi, azt hiszem, azt én is láttam, persze akkor hirtelen eszembe se volt, hogy leírjam a számot.
amúgy az ilyen ingyenes, bedobált újságokba is szokott lenni egy szám, csak gondoltam hátha valakinek van saját tapaszatlata megbízható, jó szakihoz.
-
parandroid
félisten
válasz rétisün #8097 üzenetére
Elvileg van a tűzoltóállomásnak központi száma, ott érdeklődj. Sok minden mást is csinálnak, tűzvédelmi ellenőrzések, oktatások, kitudjamik, nem csak vészhelyzeti számuk, illetve szolgáltatásuk van. Telefonkönyvben benne kell legyen.
p
-
rétisün
veterán
válasz parandroid #8098 üzenetére
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest