- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
A múlt heti első tapasztalatok után már tudok több infót is mondani, mert hétvégén volt olyan 400 km táv, amelyen tesztelni tudtam a Roidmi 2S-t.
Ami sokaknál jelentkezik probléma, hogy nem illeszkedik tökéletesen a foglalatba, az nálam is megvan sajnos. Belecsusszan a szivargyújtóba kényelmesen, azonban egy kisebb döccenőnél egy pillanatra áram nélkül marad, ezzel pedig azonnal leáll a cucc és várni kell rá, illetve ilyenkor a zene sem indul el újra magától. Ezt én úgy oldottam meg, hogy egy kis celluxszal körbetekertem a kütyüt, így megáll benne és út közben sincs gond. Nem egy szép és elegáns megoldás, de más opció nem nagyon van.
A hangzása szép, pontosabban számomra megfelelő, nem jellemző recsegés, ropogás, vagy zúgás. A csillingelő hangok kicsit idegesítőek csatlakozáskor, vagy szám váltáskor, de ezt nem lehet kikapcsolni. Kihangosítás során Facebook Messenger hívás során elég halk, én is rosszul hallom a másik felet, meg ő is. Azonban sima GSM hívásnál ezt nem tapasztaltam, ott jól hall mindenki mindenkit.
9 ezer forintot nem biztos, hogy adnék érte most is, de 4300-at megért, így aki 15 dollárért megrendelheti és szemezget vele, szerintem az bátran tegye meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gumi és felni topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- ASUS notebook topic
- Fotók, videók mobillal
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Apple asztali gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest