Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Multibit
üzenetére
Persze, tudom, de nem erre gondoltam, hanem úgy általában véve akartam csak rámutatni, hogy a többség számítógépes felkészültség alapesetben kimerül egy tenda- tp-link router beállításában, ami viszonylag egyszerű, 5-6 menüpontból áll, viszont az openwrt-t azért lehet szeretni, mert nagyjából mindent tud, minden azonos helyen van a sokadik router csere esetén is, ennek ellenére mégis mindig a gyakorlottabbak routerére van telepítve.
És pont ez van a pfsense esetén is. -
Rick4
félisten
válasz
Multibit
üzenetére
Persze, de láttál olyat ddns-ről kérdezni, aki amúgy meg tud nyitni egy cmd vagy putty ablakot?

Nyiván ezzel arra gondoltam, hogy a pfsense és opnsense nem feltétlenül kezdő számítógéphasználók kezébe valók, akinek gond egy ddns reg és a routerben annak beállítása, az nem fog elbírni egy komolyabb tűzfal opciókat tartalmazó eszköz beállításával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Autós topik
- Futás, futópályák
- DUNE médialejátszók topicja
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

trance89