Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
"Pl az AOD amit írtam! Nem választható ki, hogy folyamatosan mutassa, hiányzik az az opció."
Mi9-em van, nekem se választható ez az opció. Sőt. Sosem volt változtatható. Arra viszont emlékszem, hogy mikor megjelent, voltak gyermekbetegségei az AOD-nak, amit később javítottak hétről hétre."A kamera sincs rendesen megcsiszolva, mert Gcam-al jobb képeket lő."
Pont olvastam valamelyik topikban egy Samsung A52(vagy mi volt) tulajtól, hogy gcammal jobb képeket lőtt, mint az S23Ultrával.
Sőt. Igazából mindegyik telefonra igaz, hogy gcammal jobb képeket lő."Vagy pl nem lehet kikapcsolni az ikonok szövegét a kezdőképernyőn."
Nekem Mi9-en ilyen sem rémlik.
Egyébként a fenti dolgokat, most pontosan melyik két típussal hasonlítottad össze?
"Na igen, másodvonalas. De nagyon érezni rajta az izzadságszagot, hogy az is maradjon. Ezzel van az alapvető problémám. "
Igen. Ez minden teszt/user véleménynél kiderül. Ezért hanyagolandó.
Akinek megfelel a nagyon lebutított, az válassza a Redmi sorozatot. Egyébként nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest