- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacasd
csendes tag
Haladtam a X9S-sel. Nem volt jó egyik X9 leírás sem.
1. Rootgeniussal rootoltam(lsd előző hsz) Kapott egy Kinguser nevű SU progit.
2. Driverből 4 féle közül lett egyik jó, nemtudom melyik: MT65xx; MT6577; MT6589; pdaNET_ADB 6589
3. restart
4. MTK droid&tools 2.5.3. (MPT-ben) Itt már sárga kocka lesz a droidtoolsban
5. root gomb -> zöld lett
6. IMEI mentés
7. most éppen a backup.zip-et készíti, már vagy 10 perce. -
zolda
tag
szerintem X9s, de majd a hozzáértők is megerősítik. Addig is érdemes feltenni egy Antutu-t, abban egyértelműen látszik a proci (6582-->x9s, 6589-->x9)...
közben root (kicsit sokat szöszölt vele, de) már sikerült, illetve a wland-ot is kiírtottam egy német leírás alapján (működő linkek uott a 166.hsz-ben vannak). Így jöhetett a Mobileuncle és az IMEI backup, de CWM-et még nem raktam rá, mert a gyári állapot mentéssel és visszaállítással (MTKDroid, Flashtool?) még nem vagyok teljesen tisztában... -
zolda
tag
Sziasztok!
Nekem is megjött ma teló (x9s), és annak ellenére, hogy kb. mindenhol x9 van ráírva, a build alapjan (G820_D2_YG_Z5A_WAI_V0.3_S20131125) valóban x9s. ha jól tudom, a sima x9-re G800-as build van.x9s tulajoktól kérdezném, hogy mivel érdemes rootolni (RootGenius?), illetve olvastam vmi kínába sms-t küldözgető appról (wland?), ez utóbbit mivel érdemes eltávolítani? szintén x9s CWM linkkel tudna vki segíteni?!
Én is keresgélek, de ha valakinél kéznél vannak ezek, azt megköszönöm! -
zolda
tag
szia, megkérdezhetem, melyik nap rendelted? én is múlt héten rendeltem, és az utolsó DHL státusz a következő:
from Thu, 03.04.2014 20:01
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyremélem, tévesen gondolom azt, hogy ez még el sem indult

-
giigz
veterán
Üzembiztos és pontos meghatározást nem egy 30 ezer Ft-os okostelefontól fogsz kapni, és ez most nem csak az X9-re vonatkozik. Ezek csak ilyen "hétvégi" navigációra jók.
Pont valamelyik nap navigáltam egyébként vele, és semmit nem tapasztaltam abból, amit szoktak mondani, hogy az MTK procis telefonoknak rossz a GPS-e, kb. 1 perc alatt talált jelet, és utána végig tartotta, tökéletesen mutatta a sebességet is mindig, az utat is, teljesen jól navigáltam vele, 100% hibátlanul.
Tehát lehet használni, de azért biztos meg lehet izzasztani könnyen, nekem amilyen ritkán használom, teljesen tökéletes, de én idáig bármilyen telefonom volt, sosem találkoztam GPS problémával. Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert a Galaxy S az elég nehéz eset volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- iPhone Felvásárlás 06-30-929-0929
- Új! iPhone 15 Pro Max 256 GB Natur titán! Független! Biztosításban cserélt!
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

en is sokat kjerestem eladot, de csak egy kinai garisat talaltam, mart azt se.