Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Daffchy #62325 üzenetére
Egy opció, nem kötelező használni. Lekapcsol mindent, csak ha valami van, akkor "bekapcsol" - powerled nem villan fel, csak lehet hallani, hogy dolgozik - majd kikapcsol.
Az előnye az, hogy nagyon gyorsan elindul a gép, plusz a játékokat lefrissíti magától a gép, nem lesz az, hogy mondjuk játszanál, és várni kell arra, hogy x GB-s frissítést letöltsön a gép. Plusz a rendszer frissítéseket is megcsinálja magától, nem kell arra is várni külön.
Ha energy save módban van, akkor ezeket külön-külön kell megcsinálni. Mivel ez opció, bírnia kell.
Viszont, ha így megy a gép, néha-néha nem árt neki egy restartot tolni (Én így tapasztalom).
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kintvannak az új akciók.
Majdnem lecsúsztam a GTA-ról.. De még odaadta akciósan a rendszer. De már az akciók között nem volt, de rákerestem, még mutatta..
@bencze94: Lehet, hogy akkor valami gebasz van a szerverekkel.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #62375 üzenetére
Hasznos kis cucc.
Megmutatja a térképen a bónusz táblákat, a barn find-okat..stb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #62380 üzenetére
Jogos persze.. Csak egy opció, néha még akciós is.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz JackFeryll #62396 üzenetére
Jogos persze. Mondjuk azért az új címek is kaptak akciókat.. 15-20%-ot.
Más.. Kezdem unni, hogy a magyar régióban nem képesek megcsinálni az alap szolgáltatásokat.. Gondolok itt a tevékenységcsatornára főként, pl.. Szerintem a gépen is átrakom a régiót Szingapúrra, mert ott legalább működik..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Buster17 #62416 üzenetére
Eleve 1,2V-s, nem 1,5V-s, így igen.. Én is próbáltam, Nekem is pár napon belül tölteni kellett. Persze függ a napi játékban töltött óráktól.
Ha 2 pár van, akkor érdemes felváltva tartani, vagyis 2-t használsz, másik 2 feltöltve elrakva, ha 1ik lemerül, csere, másikat tölt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #62443 üzenetére
Ő, hát.. Nekem az 1400mAh-s p&c kittel többet megy, mint a 2db asszem 1900-as energizer akkuval.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Végül meguntam, áttoltam a boxos régiót usára. Tudom sokan így használják régóta, de alapból Nekem nem volt gondom, de ez, hogy az aktivitás "sáv" nem megy, magyar régióban, ez eléggé zavaró.. A vásárlásokat úgyis böngészőben intézem..
Plusz egy kérdés.. Mivel más a régió.. Multi játék esetben is így más régiókban nézik a szervereket a játékok? Gondolok itt arra, hogy ha magyaron van, akkor EU-s szervereket keres, ha van, ha Szingapúr, akkor arra felé keres szervert ..stb, vagy ennek nincs jelentősége?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz parandroid #62798 üzenetére
Én Halo MCC-vel kezdtem, ott is Halo 4-gyel.. 360-on próbálkoztam a GoW-val, végülis jó volt, de más volt a Halo, Nekem..
Próbának jó, de szerintem kicsit más lesz a "belső" nézet.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Bogyi007 #62857 üzenetére
Nem, mert eu-n belül nem vámköteles a csomag
Vámmentes küldemények
Az Európai Unió (EU) tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi küldeményeknek számítanak, így ezek a küldemények nem esnek vámkezelés alá. Ez alól kivételt képezek azok a küldemények, amelyek az EU területéről érkeznek, de harmadik országból (EU-n kívülről) származnak (pl. USA- ból származó küldemény Németországon keresztül érkezik).Vámmentesnek minősülnek továbbá azok a küldemények is, amelyek az EU- n kívülről érkeznek, de az értékük nem éri el-magánszemélytől érkező küldemény esetében a 45 eurót,- külföldi jogi személytől érkező küldemény (ún. rendelt áruk) esetében a 22 eurót
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kiskeke94 #62865 üzenetére
Én azt hittem, hogy lejárt már az előző akció. De, akkor ezek szerint mégsem.
Ja de épp nézem, hogy igen, akciós még mindig, csak nem annyival, mint a karácsonyi akcióban. Mert most a Grand Theft Auto V & Whale Shark Cash Card Bundle 70$ Golddal, ez karácsonykor 50$ körül volt.
Esetleg szingapúrból paypal-lal fizetve giftcard-dal nem tudod megvenni?
Ő, nem hiszem, hogy Én voltam, mert Én mér karácsonykor néztem, bár bármi lehet.
@Bogyi: Ha visszaér az Elite controller, kipróbálom!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kiskeke94 #62867 üzenetére
Oric leírásában tökéletesen szerepel minden. A lényeg, hogy paypal-lal javasolt fizetni.
De persze, ha nem akarod, akkor nem kell erőltetni, de lehet, hogy még olcsóbban is megkapnád a játékot, mint itthoni store-ból.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tunkiih #62884 üzenetére
Csak ugye, a fiókra home-olhatók száma ugye korlátozott, szal túl sokan nem lehetnek rajta, mert ugye elvileg korlátozott ennek a száma is, ha jól tudom.
Vagyis, ugye azt hiszem 3 partner után nulláztatni kell.. Gondolom ez erre a fiókra is igaz, ugyan így.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Itt a kérdés az, hogy úgy nem szűnik meg, hogyha a saját profilodban beállítod, hogy "this is my xbox home"? Vagyis a saját fiókodban visszaállítod saját magadnak a saját boxod homenak. (lehet kevesem a gomb neveket, ezért sorry, fejből sajna nem tudom..)
Akkor ez nem szűnik meg? Pont ez miatt, hogyha nem tudod a másik fiók jelszavát, és nem tudod beállítani.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz JackFeryll #62920 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan egy kérdés, ha megszűnik a home, attól még, a már letöltött játékok használhatóak maradnak, vagy mivel a fiók kiesik, onnantól már nem?
Ha jól sejtem, akkor a 2. opció játszik..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hmm.. Ez érdekes...
Ha jól emlékszem már, ez korábban is felvetődött már.
Plusz Hometárrsal is beszéltük ezt korábban, hogy vajon revízióbeli eltérések vannak-e a One esetén, de ha jól tudom, ilyenek nincsenek. Ebből a szempontból ez érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest