Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunvarlan
aktív tag
Most nem azért de pl én 2008ban kezdtem amikor még nem jelent meg a wotlk és akkor konkrétan majdnem 20k Hufban ált meg és azóta minden kieget megjelenés napján vettem szóval számold ki hogy kb mennyit fizettem érte aki meg most kezdi egy havi előfizetésért már megkapja mindet amit én súlyos pénzekért vettem ez kb olyan mint amikor ps4re megjelent a diablo 3. Megvettem mert tetszett a játék maga 13k hufért eltelt kb 3 hónap erre kiadták a kiegészítővel eggyütt ugyanannyiért nevetséges volt kb! Nagyon nagy lehúzás volt tudom ne panaszkodjak mert senki nem mondta hogy vegyem meg de ez akkor is hatalmas pénzlehúzás! Ennél már csak az lenne a szebb hogy át állnak Free to play-re.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest