Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -conrad-

addikt

válasz kenwood #33344 üzenetére

Néhány mondat akkor:
    1. nem tudsz máshol dps tesztet csinálni, legalábbis az én guilden nem olyan, hogy lewipeol párszor nekem saurfangon, hogy a raid dpst tudjam tesztelni.
    2. jó összehasonlítási alap ha mindegyik próbát ugyanazokkal a feltételekel végzed, és még raid előtt el kell dönteni milyen beállításokkal mész
    3. muti rugóval agira vagyok gemelve (illetve agi+haste-re)
    4. "normálisan hastere / ap-re gemelt rugók" ilyenek nincsenek, mert a normálisan gemelt rugók szintén agira vannak gemelve - főleg mivel nincs AP gemelés 4.0.1-ben.
    5. a crit EP-je nem esik le mivel minden critet leveszel a gearedről és haste-t teszel helyette, így nem éred el a crit capet.

Nem mondom, hogy target dummy-n -vagy bárhol- én vagyok a király, de szeretem tudni mit miért csinálok és az miért jó, nem csak lemásolok egy for the horde-es beállítást vagy egy ensidia-t azt tolom ész nélkül.
    A leírás készítőjét is megkérdeztem a berserking / mongoose témáról és elenyésző a különbség de egy nagyon kicsivel a mongoose jobb a raidbuffok miatt.

Eddig amit ki tudtam tolni, az 18,5k sindragosa fighton ami azért nem egy meelebarát fight, egyelőre nem próbáltam másik bosson ezeket a beálíltásokat amikot most használok. Sindra achizás megy a mount miatt, ha levertük és továbbmegyünk egy rotface hc vagy festergut hc kicsit jobb lesz, majd meglátjuk mi lesz a vége. Mindenesetre ez sem annyira rossz szerintem, a másik két rugó nem tol még ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés