- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz
kenwood #33344 üzenetére
Néhány mondat akkor:
1. nem tudsz máshol dps tesztet csinálni, legalábbis az én guilden nem olyan, hogy lewipeol párszor nekem saurfangon, hogy a raid dpst tudjam tesztelni.
2. jó összehasonlítási alap ha mindegyik próbát ugyanazokkal a feltételekel végzed, és még raid előtt el kell dönteni milyen beállításokkal mész
3. muti rugóval agira vagyok gemelve (illetve agi+haste-re)
4. "normálisan hastere / ap-re gemelt rugók" ilyenek nincsenek, mert a normálisan gemelt rugók szintén agira vannak gemelve - főleg mivel nincs AP gemelés 4.0.1-ben.
5. a crit EP-je nem esik le mivel minden critet leveszel a gearedről és haste-t teszel helyette, így nem éred el a crit capet.Nem mondom, hogy target dummy-n -vagy bárhol- én vagyok a király, de szeretem tudni mit miért csinálok és az miért jó, nem csak lemásolok egy for the horde-es beállítást vagy egy ensidia-t azt tolom ész nélkül.
A leírás készítőjét is megkérdeztem a berserking / mongoose témáról és elenyésző a különbség de egy nagyon kicsivel a mongoose jobb a raidbuffok miatt.Eddig amit ki tudtam tolni, az 18,5k sindragosa fighton ami azért nem egy meelebarát fight, egyelőre nem próbáltam másik bosson ezeket a beálíltásokat amikot most használok. Sindra achizás megy a mount miatt, ha levertük és továbbmegyünk egy rotface hc vagy festergut hc kicsit jobb lesz, majd meglátjuk mi lesz a vége. Mindenesetre ez sem annyira rossz szerintem, a másik két rugó nem tol még ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest