Aktív témák

• g85j

tag

Csak, hogy én is szóljak valami okosat a lőszer témában:
    Én pl. nem vettem 1 db-ot sem, mert a prém nélkül összekuporgatott kis ezüstömet, nem akartam kockára tenni. Most kb 800k-m van, az meg úgysem hozott volna akkora hasznot, h rizikózzak.
    Szép lassan csapatgatok, gyűjtögetek és ugye egyenesen arányosan (lassan) haladok.

Viszont nem hiszem, hogy nagy csalás lett volna a vásárlás, hiszen ha a játék lehetővé teszi, akkor elvileg.....
    Ezt azért a fejlesztők szúrták el, tehát korrigálják, és a nagy "felvásárlókat" nem szankcionálják (remélhetőleg). Ezt megtehetik és sztem ez is korrekt részükről(ha nincs bünti). A többi szerverhez hasonlítni nem tudok, meg ott nem tudom mi folyt...azt nem is forszíroznám.
    Ha ott másként van, az lehet nem korrekt.

Egyébként én nem vagyok az ilyen üzérkedésnek a híve, de aki ilyen azt sem ítélem el, lelke rajta, meg ez csak 1 játék.

+ ha az embernek van ideje, akkor ilyen biznisz nélkül is tud érvényesülni.

Én mondjuk nem értem, h akinek van 30milliója, az mi a pöcsnek kezd ilyenbe, de ez csak az én véleményem.

1 szó mint száz, se ellene se mellette nem vagyok.

Másik téma, én nem szidom őket: vannak hibái a játéknak, de én ennek is nagyon örülök, mert nem nagyon találok hasonlót online cuccba, de még amúgysem. Főleg ingyenesen. Néha engem is piszkosul felmérgel, de ez még belefér. Pl. a fostalicska Churchill VII-est napok óta még duplázni sem tudom, pedig fullos.

Aktív témák

Hirdetés