Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz jozefgucci1 #32478 üzenetére

Mint mar irtam az unnepek elott, en is meg vagyok love, hogy milyen TDt vegyek a JP2+T25/2+AC Mle46 helyett.

Ki van fejlesztve a Ferdi, JT, T28 Prot, de ezek lomhasagatol nagyon tartok, igy JP2 egyelore megmaradt, mert a sebessegenel+fordulekonysaganal fogva konnyu vele kisebb tankokat 128mm-essel egylovesezni, de a nagyobbak is jol abuzalhatoak, terrorizalhatoak vele tavolrol.
    Egyedul az agyu szuk mozgastartomanya miatt trukkos vele trollkodni, meg a negativ depression hianya (-6 fok) elegge behatarolja a kempelos palyakon helyes bokor valasztast.
    Pancelzata kb. nincs kategoria, de ezt mar a JPnel megszokta az ember.

T25/2-ot csereltem T25 AT-ra, hogy ha ne adj isten megis raszanom magamat a T28 Protra, akkor ne kelljen szivni a 90mm agyuval, ami mar nagyon nem vicces a kilences, tizes tankok ellen.

AC Mle48 meg nem erdekel, de Atlantis hozzaszolasat olvasva lehet, hogy kap egy eselyt.

Lehet, hogy ideje lenne nekiallni a szovjet TDknek, de azok celzasi ideje altalaban annyi, mint a franciak altalam gyulolt top agyuinak, 2.9 sec. :(
    Viszont a brutalis tuzerejuktol ellenfelkent nagyon tartok.
    Egyszer egy 3xObj704 (vagy 268 volt? mar nem emlekszem) platoon Fisherman's bay bal oldalan igen agresszivan nyomult elore, pillanatok alatt leradiroztak mindenkit, beleertve tizes heavyket is, aztan a varosba fordulva hatbatamadtak az ott bohockodo maradekot.
    Gyakorlatilag harman siman eldontottek a meccset, tobbiek csak statisztak voltak.

Aktív témák