- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Antonius1978 #31556 üzenetére
Nem az én érdemem. 16.600 csatánként dob ilyet a gép. Mákok sorozata. 92-es penetration beadta szemből a KV-1-et. Az egészen látszik, hogy még nem érzem a tankot és a legénység sincs a toppon. Mindenesetre nagyon örülök neki.
(#31562) .mf
De azt vedd figyelembe, hogy a KV-1-el nyugodtabban célozhatsz, mert van esélye hogy lepattan az ellenfél lövése róla, míg a BDR-t szétkapják amire becéloz. Másrészről én már fenntartásokkal kezelem a célzási időt, mert a tankoknak van egy másik tulajdonsága, amit semelyik táblázatban sincs benne: az, hogy mennyire ugrik szét a célkereszt a torony/hull forgatásakor. Hiába céloz papíron gyorsabban a francia tank, ha kilométerekre szétugrik a célkereszt amikor kinézel egy sarkon. Ráadásul ócskavassá lőnek mire tüzelnél. Ezért utáltam a BDR-t. De szerencsére mindenkinek szíve joga, hogy milyen tankot/játékstílust kedvel. Ez az én véleményem.
Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest