- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Cucuska2 #31482 üzenetére
Nagyon mozgékony? Ez jó.
Földúton tartja a 40-et, de még arra is lassan gyorsul fel nemsoká 3 skilles legényekkel. 200 mili pennel gond nélkül át lehet lőni szemből még a 8-as heavy-ket is. Nekem a Type, T-44/54 trióból mindegyik volt/van a garázsomban. Az utóbbi 2 messze maga mögött hagyja sebességben (nem a maximumra értem). A Type fajlagos teljesítménye 14,x hp/tonna, a T-54-é 20,x és asszem a T-44-é is. Lőttem már át szemből Type-ot 200 m-ről 13 75-el szemből úgy, hogy még mozgott is. Ha neked is lenne, meglepődnél milyen találatok ütik át a páncélját. Igazán op páncélja a T-54-nek van. Beforgatva pattant már róla T34 is.
Kár, hogy a T-62-nek gyengébb a páncélja, ráadásul nem csak a saját tierjét nézve.
Aktív témák
Hirdetés
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest