- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
#48613632 #28673 üzenetére
De nekem ehhez nem kellett senkitől semmi segítség. És itt a lényeg, ha én ezt egyedül el tudom érni úgy, hogy sosem játszottam bétában, neten találtam feltettem és elkezdtem tolni csak úgy magam, akkor bárki el tudja érni. Nem kell ehhez semmi stratégia, csak nagyon gyorsan kell reagálni arra, amilyen helyzetben vagy. Van amikor én is a kör elején meghalok, mert nem használok xvm-et és nem tudom, hogy az a T62A ami velem jön 39% win rátás 250eff-es, szemben meg a két Bat amire rámegyünk 65%-os és 2100eff-es (ez egy valós csata volt, csata után megnéztem a statokat). Ilyenkor ez van, számítottam a segítségre, de egy agyhalottól, ezért nincs 80% win rátám, állítom xvm-el lehetne növelni, mert biztosan folyamatosan a magas eff-es játékosokat szedném ki először, de én nem használok semmi ilyesmit, jó ez így nekem. Randomba pedig nem kell semmi stratégia, be kell menni, kiosztani egy rakás sebzés a fontos tankokra (nem akkor, amikor már mindegy, mert úgyis buktok, hanem a kör elején) és remélni, hogy a csapat is alkot valamit.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Airsoft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 5 14" FHD IPS Ryzen 5 5500U 8GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Vil. Bill. Garancia
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest