Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz #48613632 #28673 üzenetére

De nekem ehhez nem kellett senkitől semmi segítség. És itt a lényeg, ha én ezt egyedül el tudom érni úgy, hogy sosem játszottam bétában, neten találtam feltettem és elkezdtem tolni csak úgy magam, akkor bárki el tudja érni. Nem kell ehhez semmi stratégia, csak nagyon gyorsan kell reagálni arra, amilyen helyzetben vagy. Van amikor én is a kör elején meghalok, mert nem használok xvm-et és nem tudom, hogy az a T62A ami velem jön 39% win rátás 250eff-es, szemben meg a két Bat amire rámegyünk 65%-os és 2100eff-es (ez egy valós csata volt, csata után megnéztem a statokat). Ilyenkor ez van, számítottam a segítségre, de egy agyhalottól, ezért nincs 80% win rátám, állítom xvm-el lehetne növelni, mert biztosan folyamatosan a magas eff-es játékosokat szedném ki először, de én nem használok semmi ilyesmit, jó ez így nekem. Randomba pedig nem kell semmi stratégia, be kell menni, kiosztani egy rakás sebzés a fontos tankokra (nem akkor, amikor már mindegy, mert úgyis buktok, hanem a kör elején) és remélni, hogy a csapat is alkot valamit.

Aktív témák

Hirdetés