- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
GeGexx #26786 üzenetére
3001DB-ról párduc hamar megvan. Érdemes kigyúrni is, meg némi xp-t termelni rá, mert elvileg onnan indul majd az új német közepes-ág!
Arra azért készülj fel, hogy vk36 egy op tank. DB meg nagyon nem az. Aggódni azért nem kell. Mindent meg lehet szokni. Nekem nem tetszett a DB, utána párducot végig vittem. Párducot kedveltem a sok kritika ellenére. Igaz sebzése nem nagyon van, de pontos, jó a pen és fürge. Életben kell maradni sokáig, akkor lesz sebzésed vele. Párduc kettő ugyan ki van fejlesztve, de addigra már nem láttam értelmét, hogy tovább vigyem azt az ágat.
Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest