Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz Tomi0703 #22858 üzenetére

Itt meg tudod nézni, hogy melyik gépre mit lehet felpakolni. Rákattintasz a tankra és ott a modules-nál megmutatja neked. Természetesen magasabb tierű tankok drágább felszerelést igényelnek, például az IS-3-ra mk2 stabilizátor megy fel, aminek az ára 600000 kredit (kisebbet nem is tudsz rátenni).

----------------------------------------------------
    A hétvégi 5* első nyerő csata meg 3 napos prémium őrületből kimaradtam, amit csak a sok free xp miatt sajnálok, lehetett volna termelni. Tegnap este leültem kicsit játszani, ledupláztam (5*-öztem) pár járgányt, szerencsére elég jól ment, ahhoz képest hogy milyen játékosok voltak fönt már megint. Az utolsó csatámban az ellenfél csapata -3-mal kezdett, vér istván és haverjai elkezdték kiirtani a saját csapatukat, ez megint csak isteni jelnek vettem és ráhagytam a játékot.

Ez a kredites gold ammo dolog eddig nem hozott lényeges változást a játékban. 1-2 csata volt eddig ahol megleptek vele, például amikor szarrá lőtték a Tiger P-met. Egy T25/2 meg egy Churchill VII, ráadásul nem weak spot-ra céloztak. :) Én vettem minden tankomra pár darabot, de ugyanúgy ez is lepattanhat meg okozhat 0 sebzést, innentől kezdve nem sok értelmét látom. Talán a derp gun-os tankoknál lehet kihasználni, a kis VK2801-el már mentem pár 2-2,5K sebzéses kört gold ammo-val, remek móka volt.

Aktív témák

Hirdetés