Hirdetés

Aktív témák

• Fel

addikt

Szerintem kijelenthető, hogy az esti órákban játszhatatlan ez a játék. Annyi a hülye, hogy az valalmi elképesztő.

Gondoltam megyek a T110E4-el. Sokan vannak fent, sokan T10 tankkal, lesz mire lőni. Nem kellett volna...

Az első csatában, Ruinberg assault, ugyan 5-en idultunk egy oldalt védeni, de 3-at pillanat alatt elkapott a hév és szétlövették magukat (T110E5, IS-4, Lorr. 40t). 5 tankot kiszedtem, de szépen felőröltek közben.

A legutolsó, El Halluf encounter, és megdöbbentő volt, hogy még sokan most sem érzik hol a helyük. De ez sem lenne, gond mert többen is írták, hogy kienek hova lenne érdemes menni, de hiába...
    É-i sarokban, a hegytetőre mentem fogadni a feljövőket, IS-8 beáll elém, nehogy lőni tudjak. E-100 szintén jön, de az is csak kóvájog, fedezéket nem talál. KV-5 szintén felér, de megtámasztja a szemközti sziklafalat, ahol a 3 v. 4 arti közül vajon melyik nem fogja lőni? Idióta barmok :(((

----------------------------------------------------------

Dobi 562: Szerintem az S-70 a játék egyik legjobban kiegyensúlyozott lövege. Megfelelő páncélátütés, jó alpha sebzés, és a RoF is jó. Nekem a pontosságával sincs bajom. 83,54%-os a találati arányom vele, és IS-7-tel tartom a leghosszabb Sharpshooter combó-sorozatomat is (66, ha jól emlékszem).
    Ha M62-T kell, akkor ott az IS-4 :)

Aktív témák