- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csataálca
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Dobi 562 #153523 üzenetére
Pontosan ezen filózok egy ideje én is, amíg a 88-as volt fenn érzékelhetően többet lőttem. Meg is lépem szerintem. Szeretek hátulról támogatni is, de ahhoz olyan platform is kell (pl. PTA, Indien), ezzel egyszerűen nem lehet érvényesülni (pontosabban nekem nem megy).
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- AM4 Ryzen Görbe LETÖRT LÁB, Processzor láb avítás
- Philips Fidelio L2 nyitott, vezetékes fejhallgató újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest