- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
S-51 nagyágyú... berak tier7-be mire 3x betöltök vége a csatának.. élvezeti faktor 100%...
-
h1mpi
félisten
Én meg az S-51-et kukázom. 268-as pennel 5/4 pattogok... reális? Eddig simán bementek...
-
h1mpi
félisten
Ennek az új 9-es Bc-nek szerintem kicsit túl tolták a camoját, ahonnan lövöldöznek vele, az E-25-el felspotolnának, nemhogy egy meddel...
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #118197 üzenetére
QB modpackjában már tegnap benne volt
-
h1mpi
félisten
Tegnap XVM nélkül nyomtam, ugyanolyan volt az élmény. Csak azért fogom feltenni, hogy lássam kire nem szabad ráesnem ész nélkül
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #118063 üzenetére
Ha a f*ck és a s*ck szavak szépek akkor igen
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #118060 üzenetére
Örökkön örökké, amen
Biztos reportoltak a tomatok megint. Én azon csodálkozom, hogy nem kapok chat bannt soha
-
h1mpi
félisten
válasz
robogo81 #118051 üzenetére
A 6. érzék és a csövön található jelzések a játék alap részei. A színezés nekem annyira nem hiányozna, de a dmg és hit log igen, meg esetleg a töltés számláló, de anélkül is meglennék hosszabb távon. A célkereszt jó az alap is, meg a zoom is. A kezdetek óta egy féle tank ikon kijelzést használok még azt lenne nehéz megszokni, hogy ránézésre nem látom egyből milyen osztályú tankok maradtak.
-
h1mpi
félisten
Szerintem XVM nélkül sok embernek kevésbé lesz "élvezetes" a játék, hisz eddig ha nem volt jó a csata vagy vesztésre álltunk, akkor is még lőtt az ember a WN8 miatt egy kis dmg-et. Szerintem ezzel elveszne az egyik cél, ami sokakat hajt, hogy feljebb lépjenek egyet a szín skálán. Persze a kék, lila játékosok örülhetnének, mert nem kapnának akkora focust, mint most.
-
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #117905 üzenetére
Vannak tier limitesek (+1) pl. T26E4, IS6, Fcm50t, E-25 stb.., de a legtöbb (+2)-be megy a lightok +3-ba.
-
-
h1mpi
félisten
A prém+1000 gold havi csomagon kívül nem nagyon akarok költeni a játékra, ezért mi a legjobb módja, hogy új tankba áttegyem a legényeket a legkevesebb veszteséggel?
-
h1mpi
félisten
.
-
h1mpi
félisten
1212 base xp-re nem adott ászt az STI-re... elég magasan van a határ, pedig nem egy nagyon játszott tank...
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #117563 üzenetére
azt tudom csak napi szorzós lesz
-
h1mpi
félisten
TVP VTU nagy torony+nagy ágyúhoz kel la lánc is ha jól látom?!
-
h1mpi
félisten
A leo PTA-t érdemes megvenni? Milyen most?
-
h1mpi
félisten
szerintetek az SP-t nem nerfelték páncél ügyileg? Egy két patchel ezelőtt alig lehetett belőni, most meg olvad...
-
h1mpi
félisten
válasz
kchryss #117342 üzenetére
Az jó hír köszi, elvileg ha vissza veszem van lightom is med is meg orosz HT is bőven max a legénységet kell kicsit alakítanom, mert van az is bőven tarcsiba.
Ha esetleg lehet akkor küldjetek Nekem is egy meghívót: h1mpi a nevem a játékban is. Kicsit unom a randomot...
-
h1mpi
félisten
Köszi mindenkinek! Igazából Cromwell B-m van, de még kell a lámpa, más 6-os, 8-as nincs. Persze vissza tudom venni még esetleg legénységet is tudok bele tenni. 10-es tankok meg még nemigen vannak. Na csinálok majd leltárt
8-9-ig sok ág ki lett fejlsztve, ezért inkább a tier6-os SH érdekelne, mert oda még lenne tankom is.
-
h1mpi
félisten
Milyen tankok kellenek a klánhoz? Azok amiknek mindenképp lenniük kell?
-
h1mpi
félisten
Meg kellene vennem két remek tankot a T-44-et és a TVP VTU-t... tudom kredit kidobás mind2, de muszáj
Szerintetek mikor lesznek akcióban? -
h1mpi
félisten
a mai csapatok a játékban elképesztőek, olyan helyen jön be az nmy, ahol eddig még soha és lő seggbe...
-
h1mpi
félisten
Még a végére megkedvelem ezt a sz@rt
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #117067 üzenetére
Ja tudom, meglátom mennyi aranyat kér amikor akciós a váltás. Az M48-nak is megpiszkálták szerintem a wn8 szintjét, mert 1-2 patchel ezelőtt sokkal több wn8-at adott egy 4K-s körért, mint tegnap, azt hiszem 2600-2800-asat csak...
-
h1mpi
félisten
A Tier10-et úgy szétkúrták ezekkel a Grille-kkel hogy az valami hihetetlen. A WG ismét nem hazudtolta meg magát... gondokozás nem az erősségük... Ja és reméem igaz lesz ez az arty nerf... ma kb. 15x lőttek telibe minden nemű célzás nélkül TD módban...
-
h1mpi
félisten
HT-al kb értelmetlen játszani ha 2-3 arty van a csatában, ha nem mész a medek leszedik a hp-t, ha mész kicsontoznak az artyk
-
h1mpi
félisten
Valamit tekertek a csúszkán az M48 patonnal, 2-3 napja játszhatatlan a tank, mindenről pattan és minden második lövés lőszer rekesz. Eddig semmi ilyen nem volt... szeretem az ilyen nerfeket a háttérben...
-
h1mpi
félisten
válasz
Simi37 #116898 üzenetére
Napi 5-6 kört szoktam menni ha van időm, általában a kedvenc tanokkal és 1-2-vel amit húzok. Szinte minden nap 2-3K wn8-at csinálok tegnap előtt viszont 3-4 kör után 900-on áltam. Minden pattant, minden critical volt stb.. Tegnap már megint minden okè volt 3K+ wn8-at mentem. Vannak ilyen napok...
-
h1mpi
félisten
Első tank foci meccsemen lőttem 2 gólt, elég is volt
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #116502 üzenetére
Vagy senki nem fog lightal játszani....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest