Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spenike
tag
Hali
Ezt a csatát köszönd a csapatodnak"csak álltál" és sniperkedtél TOP tankként végig míg ők meghaltak.
És neked köszönhetően nem nyertetek ha néha élorrebméntél volna nem halnak meg a csapattársaid és nyertek "szerintem".Amúgy GG szép sebzés!
+
20 gold amó mért nem full azzal lövöldözöl ?XD....."ritkán vagyok ilyen kivárós, lehet rá kellene szoknom"
Persze top tankként mindig hátul kell kempelni amíg meghalnak a csapatársaid és csak akkor gyere elő ha már le van sebezve mindenki és a végén írd is be hogy noob team! GG Sok ilyen játékos kellene még ezzel a felfogással nincsen már elég!!!
UI: Ez általános véleményem nem megbántani akarlak ....
-
Spenike
tag
válasz Lunky88 #74490 üzenetére
Hali
GG
Ez valóban nagyon jó kőr lett folyamatosan jól helyezkedtél!
"NEM Lőttel 1 GOLD amót sem !" Nálam ez már elismerés ! mert ugye ömlik a kredit mindenki féltár gold amóval szaladgál mostanában ami szerintem megöli a játék élményt így csupán csak majdhogynem 1 FPS játék "goldal". -
Spenike
tag
válasz jozefgucci1 #74930 üzenetére
Hali
Azért ez komoly hogy már te is 10es szinten tartasz
És fogalmad sincsen a dolgokról" Ha a T54E1-ből vitted a legénységet akkor -20%, mert az med."
GG sok ilyen játékos van és kell is ide a _WOTba....
-
Spenike
tag
válasz Bingisz #75324 üzenetére
Hali
"Nézzük artyval mit tudsz tenni hatékonyan egy csatában a győzelemért:
-sebzést osztani
-kilőni tankokat (bár már ezt is kevésbé hatékonyan, mint egy normál tankkal)"+
Talán kivenni az ellen artyt amit te nem tudsz meccs elején (ezáltal mehetsz olyan pontokra ahová addig nem mentél mert megölhet az arty nem kerülhetsz spot alá mert meglő az arty stb !....)
Láncon tartani 1 heavyt amivel a többiek szenvednek mert beállt 1 jó kis helyre és pl jó játékos is tolja vele stb stb.. kell az arty! szerintem .... -
-
Spenike
tag
Hali
Skacok nektek sem megy a játék közben a küldetés kijelző ?
Csata után sem mutatja sem fent a kis fülön hogy lenne bármi féle aktív küldi ? -
Spenike
tag
válasz Dirtyz #79583 üzenetére
Hali
Ne haragudj 1 kérdés mennyi idős vagy ?
Esetleg nettezni szoktál vagy most vagy először net közelében is ?
Ha igen akkor ez nem rád értendő! =-moderálva-
Rengeteg oldal van magyarul is! + mint minden fórum első Hszében infó van az adott játékról stb....
-moderálva-
[ Módosította: #40993792 ]
-
Spenike
tag
válasz galervin93 #79592 üzenetére
Régebben bent volt a játékban is azóta már csak vissza vissza rakják néha ,)
-
Spenike
tag
válasz yarsley #80045 üzenetére
Hali
Baromság amit írsz !
Mert :
Normál tankok csak akkor hoznak jobban ha nagyon jó köröket mész ! már pedig nem sokan vannak akik folyamatosan op köröket mennek ! /lehet senki ,)/
Viszont ha nagyon szar köröket mész akármilyen prém tankkal akkor is hoz valamit ha jót sokat hoz ha pedig nagyon jót mint normál tankkal akkor sokkal többet hoz !
Ennyi !
-
Spenike
tag
válasz jozefgucci1 #84748 üzenetére
Miért szerinted goldal ki nem tud ilyen kört menni 10-ből kb 8x ?
Gold nélkül már skill is kellene de hát itt meg oldja a gold !.... -
Spenike
tag
Hali moderálva
Igen van E-25 nekem is mint sok más tankom de én 1ikkel sem szoktam sokat tolni pláne meg nem egyfolytában ....így nem is szokom hozzá egyikkel sem azért nincsen sok tankkal mint pl e-25 sem olyan jó köreim... és a kedvedért sem fogok akár 5kört sem menni egymás után ugyan azzal a tankkal...
Jah igen a lényeg nekem pl abban a tankomban sincsen 1db ! gold amo sem nem hogy 10-20 db ! ,) moderálvaNe személyeskedj, anélkül is el tudod mondani a véleményedet!
[ Módosította: #40993792 ]
-
Spenike
tag
Skacok pontosan vaki leírná hogy mi a jó .... faszt kell csinálni a t55A Lt -11es küldiben mert a leírás szerint 2.x csinálom meg és nem adja be ! .....
-
Spenike
tag
Skacok azt hol tudom állítani hogy mekkora nagyságokban távolodjon el a kamera a tanktól mert most nagyon nagy léptékben távolodik és így nem tudom beállítani a nekem megfelelőt...
-
Spenike
tag
Hali
Hol lehet átállítani Ashlant használok hogy a win 8t mutassa ne a Személyes értékelés ...
-
Spenike
tag
Hali
Skacok mi az a mod vagy hol lehet állítani hogy mikor játék közben bezoomolok pl 16x ra akkor ha ki zoomolok és vissza ne rakja alap zoomra hanem meg maradjon 16x on ??? -
Spenike
tag
Hal
Skacok valaki tudja a megoldást hogy mi a fenéért lehet hogy amiót a kijött a pecs azóta kb minden második nap mikor belépnék szinkronizálásnál mikor töltené be a garázst kifagy a játék csak "Aslains_WoT_Modpack_Installer-t" használok mikor felrakom ezután az újabb változatát akkor megint jól működik mi és hol lehet a baj ?
-
Spenike
tag
Hali
Van most ez a event vagy mi ..
Ha nekem meg van a tank Phanter/M10
És én azt választom akkor mit kapok Goldot? Kreditet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest