- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz
sptkyle #1694 üzenetére
Az a gond, hogy az aktív admin nem igazán tech/WP-guru. Az eggyel korábbi adminnal próbálnak valamit elérni (akinek szintén megvan a jogosultsága) És vagyok én a sor végén, mindenféle jogosultság nélkül. Szóval nem egyszerű a helyzet, de innen szép nyerni
szerk: én már azzal is megelégednék, ha lenne egy WP admin settings for dummies leírás valahol ...
-
br.rak
őstag
válasz
Lacee1986 #1692 üzenetére
Nem tudok vele mit csinálni, marad a 2.9.x-en. A régi admin fiókot kellene valahogy eliminálni.
Elképzelhető, hogy a mostani admin téved? Mer ha igen, akkor ráírok, hogy nézzen rá újra.( egy másik adminnal is volt ilyen gond, de őt el tudták érni és megváltoztatta a jelszavát,stb. Ezt az egyet nem lehet utolérni, ez a gond)
-
br.rak
őstag
Nem, saját domain van.
WordPress 2.9.2-et használ (nem röhögtudom, hogy van már újabb is, de nem az én döntésem)
A konkrét oldal: swtor.huhumorharold hosszaszólások értékelve, már csak valami megoldás kellene
-
br.rak
őstag
Adott egy WP-t használó blog.
Van egy régi admin, aki már el sem lehet érni, viszont a WP-hez használt fiókját feltörték és szemetelik az oldalt.
Hogyan lehetne ezt megszüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Cyberpunk 2077
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest