- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
Victoryus #9136 üzenetére
Nem lehet, hogy a sablonodnak jött ki újabb verziója és a frissítést követően felülíródott minden addigi "gyomlálásod". Ilyen esetekre van kitalálva a child theme létrehozása.
Valószínűleg ez okozza, hogy ismét minden JS és CSS betöltődik, ami lassíthatja az oldalt.
A második kérdésed nekem úgy tűnik, mintha sitemap-et szeretnél létrehozni, ezt minden valamire való SEO plugin tudja. Külön beállítgathatod, hogy milyen post typeok és taxonómiák (pl a kategóriák) listázódjanak ki a sitemap-eden. Ezzel segítve a keresőmotorok munkáját. (Én SEOPress (Pro)-t használok, de van aki a Yoast-ra esküszik és vannak RankMath hívők, stb., szerintem azt használd ami szimpatikus számodra, na és persze ami kompatibilis a pagebuilderedel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest