- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
nyesteb #7976 üzenetére
Hívott reggel,azt mondta miért nem hívtam. Gépet be sem kapcsolja hétvégén (nyugdíj felé megy vagy nyugdíjas). Na mindegy is. Nem bántom az öreget. A szolgáltató már csinálja a dolgokat,de a roundcube kliens nem megy,viszont a horde igen. Fogalmam sincs,hogy miért. Windóz gyári mail kliensébe is betudtam szerválni a céges fiókot illetve mac os mailbe is. Csak ez hamarabb is eszembejuthatott volna
Nyamvadt horde teljesen szétvág. Még nekem is furcsak,nemhogy anyáméknak. "Ez a levél HTML adatokat tartalmaz, de le van tiltva a HTML megjelenítése":ezt hogyan tudom feloldani. Sajnos így a linkek pl amit kapunk foglalásról (booking,szallas.hu) nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest