- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
spiritex #2083 üzenetére
Él a feliratkozásod, de egyelőre még nem küldtem ki hírlevelet, mert még nem tudom, hogy milyen gyakorisággal és külsővel menjenek majd ki a mailek. Facebookon és Twitteren azonnal látod, ha kikerül egy új cikk, mert automatikusan posztol ezekre a közösségi felületekre is a rendszer.
A feliratkozókat nem akarom naponta üzenetekkel bombázni, úgyhogy szerintem a későbbiekben heti vagy havi összesítő lesz az új cikkekről plusz szeretnék majd exkluzív tartalmakat is nyújtani. Még nem tudom hogyan és miként fog ez majd kinézni, de valamit ki fogok ötölni biztosan. Gondoltam prémium sablonok megosztására is, csak nem tudom jogilag hogy lehetne ezt legálisan kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest